emdziolek Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 :roflt:[COLOR=DarkOrange][B]:roflt: Buehehehehehe no nie moge, padłam:roflt::roflt: Twoja teściowa jest swietna:evil_lol: Witaski Wariatki:evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Doginka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Słoneczne witanko:p U mnie jest SPOKO - stafinek malutki:loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 No to witajcie obśmiewaczki mojej teściowej [COLOR=DarkOrange][B]:evil_lol: [/B][/COLOR][COLOR=DarkOrange][B]:evil_lol: [/B][/COLOR][COLOR=DarkOrange][B]:evil_lol: [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/71009/00000007.jpg[/IMG] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/71009/00000012.jpg[/IMG] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/71009/00000001.jpg[/IMG] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/71009/00000003.jpg[/IMG] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/71009/00000005.jpg[/IMG] [/B][/COLOR] Quote
andzia69 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 superowe świneczki czarno-bure syskie 4:loveu::loveu::loveu: Quote
kwiatek82 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Bardzo fajnie tu u Was :) Będziemy częściej wpadac i podziwiać psiaki pozdrawiamy !!! Quote
Vectra Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Z relacji psio psiej ;) Więc , najlepszą koleżanką Muminka jest Klementyna :diabloti: Klamka nareszcie ma naiwnego do szaleństw ;) Tylko Klemka nie może zakumać , dlaczego koleżanka Muminek tak szybko wymięka [COLOR=DarkOrange][B]:evil_lol: [/B][/COLOR]Relacja Muminek i Lala jest OK , Muminek wyraźnie czuje szacunek do Lalki.Bawią się , ganiają. Muminek nawet zaprzyjaźnił się z Ajdą ;) ale przez kratki , jak mi się uda wstawić te przeklęte foty na serwer , to wstawię. Relacja Franio i Muminek , tu cały czas pracujemy.Nie jest źle ,ale nie ma idealnego zgrania.A to przez to , że Muminek kilka razy nawarczał na Frania i Franio odpowiedział tym samym :mad: Nie złapały się , nie doszło do zwarcia.Nabluzgały sobie , po czym Franio się obraził.A najciekawsze jest to , że Muminek po takich akcjach wrrrr , przepraszał Frania , lizała go po mordzie , łaziła za nim.On udawał , że jej nie widzi.Owszem bawią sie ze sobą , ale coś tam tego i zaraz obraza.Potem chwila przemyślenia i od nowa sztama.Kurde , jak dzieci w piaskownicy ;) I tak postęp , że Franio nie patrzy na nią z obrzydzeniem jak na początku [COLOR=DarkOrange][B]:evil_lol: [/B][/COLOR]Muminek lubi bawić się z psami , lgnie do nich , już się nie boi jak wpadnie na nia tygrysek Klementynka i zrobi akuku Quote
malawaszka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 umieram z zazdrosci jak czytam o tych relacjach psio psich :placz: czemu te moje pindy takie sobkowate :roll: BTW zy znasz przypadkiem Wojtka B. - lekarza pogotowia z Dąbrowy Górniczej? :hmmmm: Quote
lukann Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 no i stało się - Mumin zdziczał :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: co było do przewidzenia haha Quote
Greven Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Vectra'] [B][url]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/71009/00000005.jpg[/url][/B] [/quote] [SIZE=5]Ewa, a gdzie reszta samochodu?????[/SIZE] :crazyeye::crazyeye::evil_lol: Quote
Vectra Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Miałam śliczną rurę od odkurzacza :mad: Atak był szybki , skuteczny - ofiara długo nie cierpiała. Zaatakowały dwa , Muminek i Franio :mad: Waszko , a mam znać ? Quote
malawaszka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Vectra'] Waszko , a mam znać ?[/quote] nie wiem, ale miał na gg opis, że dziś dzień dobroci dla Vectry :turn-l: :evil_lol: Quote
BeaC Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [B][COLOR=DarkRed]słodka mała............................taka mała:loveu::loveu::loveu::loveu: a ja już bym chciała mieć lekki roz%[email protected] Luśka ostatnio to już w ogóle nic jej się nie chce..........gorąco jej:cool1:[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Vectra']Z relacji psio psiej ;) Więc , najlepszą koleżanką Muminka jest Klementyna :diabloti: Klamka nareszcie ma naiwnego do szaleństw ;) Tylko Klemka nie może zakumać , dlaczego koleżanka Muminek tak szybko wymięka [COLOR=darkorange][B]:evil_lol: [/B][/COLOR] Relacja Muminek i Lala jest OK , Muminek wyraźnie czuje szacunek do Lalki.Bawią się , ganiają. Muminek nawet zaprzyjaźnił się z Ajdą ;) ale przez kratki , jak mi się uda wstawić te przeklęte foty na serwer , to wstawię. Relacja Franio i Muminek , tu cały czas pracujemy.Nie jest źle ,ale nie ma idealnego zgrania.A to przez to , że Muminek kilka razy nawarczał na Frania i Franio odpowiedział tym samym :mad: Nie złapały się , nie doszło do zwarcia.Nabluzgały sobie , po czym Franio się obraził.A najciekawsze jest to , że Muminek po takich akcjach wrrrr , przepraszał Frania ,[B] lizała[/B] [B]go po mordzie[/B] , łaziła za nim.On udawał , że jej nie widzi.Owszem bawią sie ze sobą , ale coś tam tego i zaraz obraza.Potem chwila przemyślenia i od nowa sztama.Kurde , [B]jak dzieci w piaskownicy[/B] ;) I tak postęp , że Franio nie patrzy na nią z obrzydzeniem jak na początku [COLOR=darkorange][B]:evil_lol: [/B][/COLOR] Muminek lubi bawić się z psami , lgnie do nich , już się nie boi jak wpadnie na nia tygrysek Klementynka i zrobi akuku[/quote] to dzieci w piaskownicy liżą sie po mordzie??:crazyeye::roll::roll: Quote
Bullila.nl Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='evaxon']to dzieci w piaskownicy liżą sie po mordzie??:crazyeye::roll::roll:[/quote] Liza sie po mordach do tego jednym liznieciem sa ponoc wstanie przeniesc , rozsiac wirusy:evil_lol::evil_lol: :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Jak karmienie idzie? Muminek nie chce zabić reszty świnek? Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='malawaszka']nie wiem, ale miał na gg opis, że dziś dzień dobroci dla Vectry :turn-l: :evil_lol:[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :placz::placz::placz:zepsułaś Muminka a taki był grzeczny :roll::loveu: [url]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/71009/00000007.jpg[/url] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:placz::placz::placz:zepsułaś Muminka a taki był grzeczny :roll::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/71009/00000007.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [/quote] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Vectra Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='malawaszka']nie wiem, ale miał na gg opis, że dziś dzień dobroci dla Vectry :turn-l: :evil_lol:[/quote] serio , to nie znam , ale cały ten tydzien jak na razie zapowiada się tygodniem dobroci dla mnie :loveu: więc bardzo trafny opis :diabloti: [quote name='BeaC'][B][COLOR=DarkRed]słodka mała............................taka mała:loveu: a ja już bym chciała mieć lekki roz%[email protected] Luśka ostatnio to już w ogóle nic jej się nie chce..........gorąco jej:cool1:[/COLOR][/B][/quote] Ja to jak moje są jakieś spokojne , to czuje niepokój , że chore :evil_lol: [quote name='evaxon']to dzieci w piaskownicy liżą sie po mordzie??:crazyeye::roll::roll:[/quote] nie wiem , nie mam dzieci :diabloti: [quote name='Bullila.nl']Liza sie po mordach do tego jednym liznieciem sa ponoc wstanie przeniesc , rozsiac wirusy:evil_lol:[/quote] w ogóle dzieci , to same kłopoty :shake: [quote name='smallpati']Jak karmienie idzie? Muminek nie chce zabić reszty świnek?[/quote] Muminek dostaje pasze oddzielnie :cool3: Dwa , to Muminek nie marudzi przy misce.Małe świnki natomiast potrzebują 40 minut , by zjeść kubek karmy :roll: [quote name='Alicja']:roflt: [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :placz:zepsułaś Muminka a taki był grzeczny :roll::loveu: [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/71009/00000007.jpg[/URL] [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ale ja nie lubię grzecznych psów , co za frajda mieć grzecznego psa :razz: nie można na niego nawrzeszczeć :evilbat: [quote name='Tengusia']:roflt: [/quote] :eviltong: PS.Musiałam wykastrować emotki :-( a kastrowanie jest takie niehumanitarne :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 właśnie tak myślałam :evil_lol: Muminek nie jest typem psa który lubi jak mu inne zaglądają do miski :eviltong: Quote
malawaszka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Vectra']serio , to nie znam , ale cały ten tydzien jak na razie zapowiada się tygodniem dobroci dla mnie :loveu: więc bardzo trafny opis :diabloti: [/quote] szczęściara! ja właśnie siedzę i szperam na forum muratora i wyrywam włosy z głowy i nie wiem co dalej :placz::placz::placz: Quote
Vectra Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='smallpati']właśnie tak myślałam :evil_lol: Muminek nie jest typem psa który lubi jak mu inne zaglądają do miski :eviltong:[/quote] Ona jest ogólnie chytrusem :cool3: Taki Kano , ino malutki :loveu: :evil_lol: [quote name='malawaszka']szczęściara! ja właśnie siedzę i szperam na forum muratora i wyrywam włosy z głowy i nie wiem co dalej :placz::placz::placz:[/quote] a cóż szukasz ? :cool3: Quote
Doginka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Dlaczego zszataniłaś Muminka?:diabloti:Myślałam, że chociaż jeden będzie aniołkiem wśród szatanków:razz: Kiedy Muminek będzie w banerku???:razz: Quote
Greven Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Wy jeszcze nie wiecie, ale ja już wiem - Ewa będzie miała kozy!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts