Bullila.nl Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [SIZE=4][COLOR=navy]F[SIZE=2]ranio jest sliczny i nie ma nic zakrutkiego!!!!:razz:[/SIZE][/COLOR][/SIZE] [COLOR=#000080]Moze inne psy maja poprostu za dluga szyje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Lalka i Klamka są adoptowane, Franek i Ajda papierkowe? czy jak bo się pogubiłam ;) Quote
Vectra Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Bullila.nl'][SIZE=4][COLOR=navy]F[SIZE=2]ranio jest sliczny i nie ma nic zakrutkiego!!!!:razz:[/SIZE][/COLOR][/SIZE] [COLOR=#000080]Moze inne psy maja poprostu za dluga szyje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/quote] z tą szyją to było apropo sgresywnych psów :evil_lol: Pisałam gdzieś ;) że Franio ma krótką szyje , bo mu Lalka odgryzła głowe i jak przyszywaliśmy to nieco się skóra skuliła :diabloti: [quote name='smallpati']Lalka i Klamka są adoptowane, Franek i Ajda papierkowe? czy jak bo się pogubiłam ;)[/quote] i owszem :diabloti: kot za to na własnej piersi wykarmiony :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 hej hej Vectruniu Ewuniu cipciuniu:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Buuhahaha Lalka mu glowe odgryzla:roflt::roflt::roflt: :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Vectra']Z dziecka kropkowanego się śmiejesz :mad: :diabloti: U nas też zacznie się święto , ino we czwartek :evil_lol: [/quote] nie z dziecka tylko z sisiorka :evil_lol: taaaa w czwartek powiadasz - już w zeszły piątek się zaczęło :angryy: Quote
Doginka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Vectra, poka Franciszka w gaciach;):evil_lol::cool3: Quote
AlKil Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 cześć Cioteczko z Nieszczęśliwymi psami!!! Chyba walnę na Ciebie donosik na PwP...:mad: Trzymasz psa w klatce!!!:angryy: Quote
Vectra Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 serio , serio przydała by się jakaś zadyma :diabloti: może napiszę wątek na PWP że muszę oddać moje psy PILNIE , byle gdzie , bo się okazało , że mój kot ma alergię ? :evil_lol: Quote
AlKil Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Vectra']serio , serio przydała by się jakaś zadyma :diabloti: może napiszę wątek na PWP że muszę oddać moje psy PILNIE , byle gdzie , bo się okazało , że mój kot ma alergię ? :evil_lol:[/quote] O matko, co za cudny pomysł!:lol: Tylko nie byle gdzie! Wymóg - dla każdego psa osobny pokój, opieka 24- godzinna, brak bachorów, opieka psiego psychologa i najlepszego weta w Polsce, itp., itd. Quote
Vectra Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 każdy pies osobista niania zero stresu raz dziennie ktoś do pogryzienia .. w końcu to asocjalne psy stworzone do walk polędwica grillowana podawana ze sterylnie wymytej ręki osobisty masażysta super wyposażony plac zabaw opony do zabawy tylko nowe i markowe ... nie jakis marketowy chłam Quote
AlKil Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 o o o właśnie!!! Wtedy Twe psy dopiero odetchną z ulgą... Quote
Vectra Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 No i musi być lamborghini diablo :diabloti: żółte !!! Quote
malawaszka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Vectra']No i musi być lamborghini diablo :diabloti: żółte !!![/quote] no teraz to Cię poniosło!!! jak Diablo tu MUSI być czerwone!!!!! :diabloti: Quote
Vectra Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='malawaszka']no teraz to Cię poniosło!!! jak Diablo tu MUSI być czerwone!!!!! :diabloti:[/quote] jak by mnie poniosło , to bym napisała RÓŻOWE :eviltong: :diabloti: ale to wcale nie głupi pomysł :cool3: :cool3: różowy domek , różowe posłanka , różowe miski :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.pic4ever.com/images/hanghead.gif[/IMG]kto sce Ozzulca ...ja siem nie nadaje na opiekuna :diabloti:...bo wydaję komendy z naciskiem na RRRRRRRRRRRR[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 mamuska , nie ściemniaj ,,, to taki nowoczesny klikeRRRRRRRRRRR :evil_lol: ja jak klikeRRRRRRne to kurz nawet na baczność stoi :diabloti: Quote
Doginka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Vectra']każdy pies osobista niania zero stresu raz dziennie ktoś do pogryzienia .. w końcu to asocjalne psy stworzone do walk polędwica grillowana podawana ze sterylnie wymytej ręki osobisty masażysta super wyposażony plac zabaw opony do zabawy tylko nowe i markowe ... nie jakis marketowy chłam[/quote] [quote name='Vectra']jak by mnie poniosło , to bym napisała RÓŻOWE :eviltong: :diabloti: ale to wcale nie głupi pomysł :cool3: :cool3: różowy domek , różowe posłanka , różowe miski :evil_lol:[/quote] I biały kaftanik z rękawkami wiązanymi z tyłu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Doginka']I biały kaftanik z rękawkami wiązanymi z tyłu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::loveu::loveu::loveu:[/quote] białego koloru nie lubię :shake: ale gdyby był różowy :loveu: :loveu: chcę chcę chcę :multi: Quote
agbar Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Vectra']serio , serio przydała by się jakaś zadyma :diabloti: może napiszę wątek na PWP że muszę oddać moje psy PILNIE , byle gdzie , bo się okazało , że mój kot ma alergię ? :evil_lol:[/quote] Mamusia ja blagam:modla:zrob zadyme...bo nudy jasna cholerka taaakie:diabloti: Quote
BeaC Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [COLOR=DarkRed][B]................weszłam:diabloti: nie dałaś fotek żadnych??? no ale ja dałam................mrożące krew w zyłach...........:razz::razz::razz::diabloti::diabloti::diabloti: taki mały wiejski lans...................bez kaloszków bo za gorąco:evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przyszłam se poklikać .......klieRRRRRRRRRRRRRemmmmmm z naciskiem na RRRRRRRRRRRRRRRRRRR dobeRRRRRRRRRRRRRRRek [/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ja tez uzywam tego klikeRRRRRa:cool3:...jak nie udre paszczy klikeRRRRRowo to bydle nie wraca:shake: czesc Effcia z banda mordulcow:loveu: Quote
Doginka Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 A ja się przyszłam przywitać i melduję, że wrócę dopiero w nocy, albo nawet po weeckendzie:diabloti:;) - będę Was oglądać i czytać w Laptoku:evil_lol:;):loveu: Quote
Recommended Posts