Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']to ja powiem Wam co ja chce .. nie chce psa ani kota ani kałasza ani pisać książki jachtu też nie chce ani garnków szczególnie firmowych gdyż nienawidze rosołu ..

chcę skuter :placz: chcę chcę chcę :placz: :diabloti:

w zwiazku z tym , starą tradycją chciejstwa mego , szukam sponsora :evilbat:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]aleś marudna :mad::mad::mad:już kupiłam Ci takie :cool2:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='PaulinaT']Łaaaa Vectra - mojaty - ja tysz marzę o skuterze... :roll:
Bo teraz najlepiej znaleźć, do wiosny kupić i od maja jak znalazł :p[/quote]
o Ty jedna mnie rozumiesz :loveu: :loveu:

[quote name='lolka75']Vectra Ty lepiej te swoja kochane bydlatka:loveu: do jakichs sanek a pozniej do wozka zaprzegnij....tyle energi sie marnuje....a i misiaczki bylyby szczesliwsze i spokojniejsze:evil_lol:...no i raczej nie musialabys w korkach w Wawce stac:diabloti: takie sanki wjada wszedzie:diabloti:

tak mi sie jakos nasunelo:roll::oops::diabloti:[/quote]
przemyślę to :diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]aleś marudna :mad::mad::mad:już kupiłam Ci takie :cool2:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
a peffno , że maruda :diabloti: :diabloti: ktoś musi marudzić .... skuter ma jednego gara , oryginalnego :multi: :multi: :multi: i można spalić :evilbat:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bry wieczór Ewa :)

Rodzinka Frania super :loveu:

Skuterek? Świetny pomysł! :multi: Wiatr we włosach, stadko za Tobą... :evil_lol:[/quote]
cześć Justa :multi: :multi:
stadko :hmmmm: wielbicieli :cool3: :cool3: :diabloti: to kcem kcem :multi: :loveu: :evil_lol:

Posted

Łałłłłłłł, a o jaki sqter chodzi, bo jak wodny, to przestrzegam przed wybiciem przez fale ząbków:cool3::grins:( mi się to przytrafiło:diabloti:)
A rodzinka Frania super - czy w tej rasie nie ma podziału na maść? Czy Franio może... z taką "blondynką"?:razz:

Posted

[quote name='anetta']Tak się składa że ja też chciałabym mieć skuter :lol::lol: Skuter dobra rzecz!![/quote]
też tak myślę :loveu: :loveu: :diabloti:

[quote name='Doginka']Łałłłłłłł, a o jaki sqter chodzi, bo jak wodny, to przestrzegam przed wybiciem przez fale ząbków:cool3::grins:( mi się to przytrafiło:diabloti:)
A rodzinka Frania super - czy w tej rasie nie ma podziału na maść? Czy Franio może... z taką "blondynką"?:razz:[/quote]
Nie wodny , u mnie woda tylko w kranie jest :diabloti:
Może z blondynką , jest duża szansa że dadzą rude dzieci :cool3: bo oboje takowe mają w rodowodzie .... no i ta sama linia ;)

Posted

[quote name='Doginka']to może śnieżny sqterek:cool3::diabloti:? - fajnie się ślizga po górkach:eviltong:[/quote]
widziałaś w wawie góry :diabloti: a śnieg ? chyba że w sprayu :diabloti:

Posted

[quote name='anetta']Tak się składa że ja też chciałabym mieć skuter :lol::lol: Skuter dobra rzecz!![/quote]

a ja nie cierpię jednośladow:diabloti: trzeba jakieś glupie hełmy wkładać
koffam cabriolety:loveu::eviltong:

Posted

[quote name='andzia69']a ja nie cierpię jednośladow:diabloti: trzeba jakieś glupie hełmy wkładać
koffam cabriolety:loveu::eviltong:[/quote]
moj pies tez je uwielbia:cool3:...tylko musi w czapce jezdzic bo zawsze potem ma chore uszy:diabloti:

Posted

[quote name='andzia69']a ja nie cierpię jednośladow:diabloti: trzeba jakieś glupie hełmy wkładać
koffam cabriolety:loveu::eviltong:[/quote]
wiesz jak ostatnio stałam w korku , to zakochałam się w skuterach :loveu: :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Niki-lidka']moj pies tez je uwielbia:cool3:...tylko musi w czapce jezdzic bo zawsze potem ma chore uszy:diabloti:[/quote]
psom zakaz zrobie na mój skuterek :mad: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']widziałaś w wawie góry :diabloti: a śnieg ? chyba że w sprayu :diabloti:[/quote]
Hihihihihjihihihihi:diabloti::diabloti::diabloti: - na naszym bulwarku jest górka:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i trochę śniegu też się znajdzie:eviltong:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]cześć

u mnie zimno a u Ciebie???
i Frankowatego mi miżnij............... inne też:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Doginka']Hihihihihjihihihihi:diabloti::diabloti::diabloti: - na naszym bulwarku jest górka:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i trochę śniegu też się znajdzie:eviltong:[/quote]
bosko , po prostu bosko :loveu: :diabloti:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Córcia kupię Ci rower :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ahh wiedziałam wiedziałam ,ale oryginalny :cool3: :evil_lol:
[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]cześć

u mnie zimno a u Ciebie???
i Frankowatego mi miżnij............... inne też:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR][/quote]
cześć
zimno jak sto diabłow :shake:
miźne , wszystkie , szmatą przez łeb :diabloti:
[quote name='Madzik93']Heloł miałam kare na komputer, ale siem skonczyła dziś :grins:

A teraz sobie obruszki oglądam :diabloti:[/quote]
o maj gat !!! KARE ?? za co :crazyeye: coś narozrabiała ?

[quote name='mia_mia']witam bullnieta ekipe :evil_lol:[/quote]
witamy świńską koleżankę :diabloti:

Jest piękny , słoneczny dzionek jedyne mamy minus 10 stopni , jest fantastycznie .. wyszłam z psami i gdyby nie biegaly to by do ziemi przymarły .. uwielbiam zimę , kocham :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Vectra']Jest piękny, słoneczny dzionek jedyne mamy minus 10 stopni , jest fantastycznie .. wyszłam z psami i gdyby nie biegaly to by do ziemi przymarzły .. uwielbiam zimę, kocham[/quote]
ooo taaak, piękna pogoda... W nocy było minus 19, a mnie jeszcze się koń "popsuł", transport na leżąco, kroplówki... brrr, do dzisiaj mi ręce nie odtajały :mad:

Posted

[quote name='Greven']ooo taaak, piękna pogoda... W nocy było minus 19, a mnie jeszcze się koń "popsuł", transport na leżąco, kroplówki... brrr, do dzisiaj mi ręce nie odtajały :mad:[/quote]
o rany , biedny koniś :-( a Ty mogłaś rękawiczki założyć :eviltong: :eviltong: :eviltong: