Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Vectra']to ja powiem Wam co ja chce .. nie chce psa ani kota ani kałasza ani pisać książki jachtu też nie chce ani garnków szczególnie firmowych gdyż nienawidze rosołu .. chcę skuter :placz: chcę chcę chcę :placz: :diabloti: w zwiazku z tym , starą tradycją chciejstwa mego , szukam sponsora :evilbat:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]aleś marudna :mad::mad::mad:już kupiłam Ci takie :cool2:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Bry wieczór Ewa :) Rodzinka Frania super :loveu: Skuterek? Świetny pomysł! :multi: Wiatr we włosach, stadko za Tobą... :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='PaulinaT']Łaaaa Vectra - mojaty - ja tysz marzę o skuterze... :roll: Bo teraz najlepiej znaleźć, do wiosny kupić i od maja jak znalazł :p[/quote] o Ty jedna mnie rozumiesz :loveu: :loveu: [quote name='lolka75']Vectra Ty lepiej te swoja kochane bydlatka:loveu: do jakichs sanek a pozniej do wozka zaprzegnij....tyle energi sie marnuje....a i misiaczki bylyby szczesliwsze i spokojniejsze:evil_lol:...no i raczej nie musialabys w korkach w Wawce stac:diabloti: takie sanki wjada wszedzie:diabloti: tak mi sie jakos nasunelo:roll::oops::diabloti:[/quote] przemyślę to :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]aleś marudna :mad::mad::mad:już kupiłam Ci takie :cool2:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a peffno , że maruda :diabloti: :diabloti: ktoś musi marudzić .... skuter ma jednego gara , oryginalnego :multi: :multi: :multi: i można spalić :evilbat: Quote
Vectra Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bry wieczór Ewa :) Rodzinka Frania super :loveu: Skuterek? Świetny pomysł! :multi: Wiatr we włosach, stadko za Tobą... :evil_lol:[/quote] cześć Justa :multi: :multi: stadko :hmmmm: wielbicieli :cool3: :cool3: :diabloti: to kcem kcem :multi: :loveu: :evil_lol: Quote
anetta Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Tak się składa że ja też chciałabym mieć skuter :lol::lol: Skuter dobra rzecz!! Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Łałłłłłłł, a o jaki sqter chodzi, bo jak wodny, to przestrzegam przed wybiciem przez fale ząbków:cool3::grins:( mi się to przytrafiło:diabloti:) A rodzinka Frania super - czy w tej rasie nie ma podziału na maść? Czy Franio może... z taką "blondynką"?:razz: Quote
Vectra Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='anetta']Tak się składa że ja też chciałabym mieć skuter :lol::lol: Skuter dobra rzecz!![/quote] też tak myślę :loveu: :loveu: :diabloti: [quote name='Doginka']Łałłłłłłł, a o jaki sqter chodzi, bo jak wodny, to przestrzegam przed wybiciem przez fale ząbków:cool3::grins:( mi się to przytrafiło:diabloti:) A rodzinka Frania super - czy w tej rasie nie ma podziału na maść? Czy Franio może... z taką "blondynką"?:razz:[/quote] Nie wodny , u mnie woda tylko w kranie jest :diabloti: Może z blondynką , jest duża szansa że dadzą rude dzieci :cool3: bo oboje takowe mają w rodowodzie .... no i ta sama linia ;) Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 to może śnieżny sqterek:cool3::diabloti:? - fajnie się ślizga po górkach:eviltong: Quote
Vectra Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Doginka']to może śnieżny sqterek:cool3::diabloti:? - fajnie się ślizga po górkach:eviltong:[/quote] widziałaś w wawie góry :diabloti: a śnieg ? chyba że w sprayu :diabloti: Quote
andzia69 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='anetta']Tak się składa że ja też chciałabym mieć skuter :lol::lol: Skuter dobra rzecz!![/quote] a ja nie cierpię jednośladow:diabloti: trzeba jakieś glupie hełmy wkładać koffam cabriolety:loveu::eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='andzia69']a ja nie cierpię jednośladow:diabloti: trzeba jakieś glupie hełmy wkładać koffam cabriolety:loveu::eviltong:[/quote] moj pies tez je uwielbia:cool3:...tylko musi w czapce jezdzic bo zawsze potem ma chore uszy:diabloti: Quote
Vectra Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='andzia69']a ja nie cierpię jednośladow:diabloti: trzeba jakieś glupie hełmy wkładać koffam cabriolety:loveu::eviltong:[/quote] wiesz jak ostatnio stałam w korku , to zakochałam się w skuterach :loveu: :evil_lol::evil_lol: [quote name='Niki-lidka']moj pies tez je uwielbia:cool3:...tylko musi w czapce jezdzic bo zawsze potem ma chore uszy:diabloti:[/quote] psom zakaz zrobie na mój skuterek :mad: :diabloti: Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Vectra']widziałaś w wawie góry :diabloti: a śnieg ? chyba że w sprayu :diabloti:[/quote] Hihihihihjihihihihi:diabloti::diabloti::diabloti: - na naszym bulwarku jest górka:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i trochę śniegu też się znajdzie:eviltong: Quote
Alicja Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Córcia kupię Ci rower :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [COLOR=DarkRed][B]cześć u mnie zimno a u Ciebie??? i Frankowatego mi miżnij............... inne też:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Madzik93 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Heloł miałam kare na komputer, ale siem skonczyła dziś [img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/grins.gif[/img] A teraz sobie obruszki oglądam :diabloti: Quote
Vectra Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='Doginka']Hihihihihjihihihihi:diabloti::diabloti::diabloti: - na naszym bulwarku jest górka:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i trochę śniegu też się znajdzie:eviltong:[/quote] bosko , po prostu bosko :loveu: :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Córcia kupię Ci rower :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ahh wiedziałam wiedziałam ,ale oryginalny :cool3: :evil_lol: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]cześć u mnie zimno a u Ciebie??? i Frankowatego mi miżnij............... inne też:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/quote] cześć zimno jak sto diabłow :shake: miźne , wszystkie , szmatą przez łeb :diabloti: [quote name='Madzik93']Heloł miałam kare na komputer, ale siem skonczyła dziś :grins: A teraz sobie obruszki oglądam :diabloti:[/quote] o maj gat !!! KARE ?? za co :crazyeye: coś narozrabiała ? [quote name='mia_mia']witam bullnieta ekipe :evil_lol:[/quote] witamy świńską koleżankę :diabloti: Jest piękny , słoneczny dzionek jedyne mamy minus 10 stopni , jest fantastycznie .. wyszłam z psami i gdyby nie biegaly to by do ziemi przymarły .. uwielbiam zimę , kocham :angryy: :angryy: Quote
Madzik93 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Vectra']o maj gat !!! KARE ?? za co :crazyeye: coś narozrabiała ? [/quote] W szkole nie byłam :oops::eviltong: Quote
Vectra Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='Madzik93']W szkole nie byłam :oops::eviltong:[/quote] Wagary :crazyeye: :crazyeye: :mad: Quote
Madzik93 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Vectra']Wagary :crazyeye: :crazyeye: :mad:[/quote] Wagary w domu pod opieką taty :eviltong: Quote
Greven Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Vectra']Jest piękny, słoneczny dzionek jedyne mamy minus 10 stopni , jest fantastycznie .. wyszłam z psami i gdyby nie biegaly to by do ziemi przymarzły .. uwielbiam zimę, kocham[/quote] ooo taaak, piękna pogoda... W nocy było minus 19, a mnie jeszcze się koń "popsuł", transport na leżąco, kroplówki... brrr, do dzisiaj mi ręce nie odtajały :mad: Quote
Vectra Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='Madzik93']Wagary w domu pod opieką taty :eviltong:[/quote] i za to kara :crazyeye: a tata też miał karę :cool3: :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dzień dobry ;) W końcu porządna zima :loveu: :cool3: Quote
Vectra Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='Greven']ooo taaak, piękna pogoda... W nocy było minus 19, a mnie jeszcze się koń "popsuł", transport na leżąco, kroplówki... brrr, do dzisiaj mi ręce nie odtajały :mad:[/quote] o rany , biedny koniś :-( a Ty mogłaś rękawiczki założyć :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts