Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']
otwórz , będzie na dwa dni :evil_lol: :evil_lol:
[/quote]

kac na dwa dni bo jak już zacznę to nie znam umiaru - a mówili, że z tego się wyrasta :evil_lol:

mnie Luneta też broni i gryzie na serio:diabloti:, co robi Pepa to jeszcze nie wiem :evil_lol:

Posted

Pisałam kiedys , że Franio sam się nie myje ? pisałam , nawet wstawiałam nieudolną fote z telefona ....
Dziś mi się udało uchwycić te czułe chwile w łaźni ...

tak jest codziennie po każdym spacerze Frania :diabloti: albo na chama się lalce podstawia ,albo prosi Kano ... więc szczeka na Kano , robi przysiady zadem do góry .. tym samym wkurza Kano i prowokuje do pogoni ... Franek więc ucieka na łóżko i wywala sie do góry kołami oraz wydaje z siebie błagalne dźwięki

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/120/47a62f0fcdde1d74.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/121/2b0cf61908ac4b3d.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/120/33c9053fe6f89d1e.jpg[/IMG][/URL]

Swoją drogą zupełnie nie kumam dlaczego on sobie sam tych jajek nie pucuje .. ani razu tego nie robi .. zawsze zatrudnia psy ... Klementynie też się podstawia tyle że ona nie wie o so chozi .... i go obgryza po łudach ;)

Kano , Lalka , Klema same się myją , nieraz tym doprowadzają mnie do szału bo potrafią wszystkie na raz tak chlepotać ... Franio jak przystało na Panicza Franciszka Tutosława ma służbę i sam się nie schyla :diabloti:
Dlaczego jak pisałam nie mam pojęcia :niewiem:

Posted

Mhmm balsam pomorski:loveu::loveu::loveu::multi:
Ha ha, mój Medek jak sobie myje jojca, a mi to mlaskanie akurat przeszkadza, wystarczy powiedzieć "Wstydź sie" buhahahhaha, za to Dinek ma nawyki nad ranem... mogę go rzucać nawet jaśkiem...nie reaguje

Posted

ale kurde , pokombinujcie , czemu on się sam nie myje ?? on ma bardzo duzo zachowań szczenięcych , moze mu zostało ? ahaa po żarciu też się pcha na masaż brzucha :diabloti:

Posted

Ja zawsze jestem niemiła, gdy Gizmo zaczyna nad ranem flancować jaja...
wrrr, normalnie tak nie ma i chodzi, jak brudas, ale jak ja śpię, to oczywiście ... musi dokonać ablucji :mad: dokładnie, bardzo dokładnie :mad:

Posted

[quote name='Vectra']ale kurde , pokombinujcie , czemu on się sam nie myje ?? on ma bardzo duzo zachowań szczenięcych , moze mu zostało ? ahaa po żarciu też się pcha na masaż brzucha :diabloti:[/quote]
Może po prostu to lubi... buhahahahaa
[quote name='Greven']Ja zawsze jestem niemiła, gdy Gizmo zaczyna nad ranem flancować jaja...
wrrr, normalnie tak nie ma i chodzi, jak brudas, ale jak ja śpię, to oczywiście ... musi dokonać ablucji :mad: dokładnie, bardzo dokładnie :mad:[/quote]
Cały mój Dinek haha

Posted

Kano przed kastracją się orcował po jajach , że myślałam że uduszę ... teraz tak względnie .. mimo wszystko zwłaszcza jak śpie i tak się pucują to wpadam w szał ...

Dziś zostawiam Klamke na noc luzem :diabloti: na razie śpi grzecznie w swoim łóżeczku .. jeden nieprzemyślany ruch i wędruje do klatki ...

Hahaha Kanyś się dziś wbił w szok , nastraszył Klementyne i Klema mu uciekła do kuchni ,ale po chwili wróciła w to samo miejsce :diabloti: więc Kano chciał dokończyć szkolenie tyle że to nie wróciła Klema ,a Lalka hahahaha się pomylił jakiego głupa palił .. bo Lalcia się z nim nie ceregieli , pokaże garnitur zębów zrobi wgrwrgwrtrwrgt ...... od wtedy co mu lanie spuściła , to chyba się jej zaczął bać :evilbat: i unika awantur z lalkiem
Ale uwierzcie , z Rafałkiem leżeliśmy ze śmiechu , taką miał Kano wypasioną minę ...

Posted

[quote name='Vectra']...U mnie Franio jest mój obrońca :loveu: :loveu: :loveu: jak się wujo czasem zagalopuje i za dużo gada , to i Franio potrafi go ugryźć :loveu: :loveu: :evil_lol: :diabloti: mój kochany mały Franio :loveu: jedyna ma nadzieja , powiem idź go ugryź ,a mały kurdupelek chabas za noge/ręke .. zależy co dosięgnie :diabloti: i fffcale nie na żarty gryzie :cool1:[/quote]
Gorduś jużparę razy dziabnął Jarka w rękę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi: i łapie go też za nogi:diabloti:

A to bleeeeeeee:ekmm::ices_bla::turn-l:
[url]http://images30.fotosik.pl/121/2b0cf61908ac4b3d.jpg[/url]

Gordon często liże Rapekowi, ale OCZKA:crazyeye::turn-l:

Posted

[quote name='Vectra']
Hahaha Kanyś się dziś wbił w szok , nastraszył Klementyne i Klema mu uciekła do kuchni ,ale po chwili wróciła w to samo miejsce :diabloti: więc Kano chciał dokończyć szkolenie tyle że to nie wróciła Klema ,a Lalka hahahaha się pomylił jakiego głupa palił .. bo Lalcia się z nim nie ceregieli , pokaże garnitur zębów zrobi wgrwrgwrtrwrgt ...... od wtedy co mu lanie spuściła , to chyba się jej zaczął bać :evilbat: i unika awantur z lalkiem
Ale uwierzcie , z Rafałkiem leżeliśmy ze śmiechu , taką miał Kano wypasioną minę ...[/quote]

:turn-l: buuuahahahahahha dobre :roflt:

Posted

[quote name='Vectra']ale kurde , pokombinujcie , czemu on się sam nie myje ?? on ma bardzo duzo zachowań szczenięcych , moze mu zostało ? ahaa po żarciu też się pcha na masaż brzucha :diabloti:[/quote]
Kurczę, no co tu kombinować? :roll: Albo mu nie smakuje, albo rozsmakował się w rozkoszy, ot i cała filozofia :lol:

[quote name='malawaszka']mnie Luneta też broni i gryzie na serio:diabloti:, co robi Pepa to jeszcze nie wiem :evil_lol:[/quote]Biedny Jot :shake: Już cały w bliznach pewnie? Szkoda, bo taki był śliczny :shake:
:evil_lol:

Posted

[quote name='asher']
Biedny Jot :shake: Już cały w bliznach pewnie? Szkoda, bo taki był śliczny :shake:
:evil_lol:[/quote]

:eviltong:tu akurat to sięnie sprawdza bo między Luną i J jest wieeelka miłość :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']:eviltong:tu akurat to sięnie sprawdza bo między Luną i J jest wieeelka miłość :loveu::loveu::loveu:[/quote]Czy to znaczy, że to ty jestes w bliznach??? :crazyeye:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Witam :multi::multi::multi:

Doczekałam się na śliczne zdjęcia Kano czyszczącego Franiowi jajka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: cóż za przyjaźń ;) :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Witajcie :loveu: :loveu: :loveu:
umieram z bólu głowy :shake: jest tak koszmarnie niskie ciśnienie , że ja tylko śpię i śpię ... nic nie pomaga :placz:
Psy też senne , Kano ani razu na nikogo się nie rzucił :crazyeye: :evil_lol: śpi cały dzień , młodzież jakaś też senna mało rozrabia .... nawet spacer był jakiś taki powolny .Nic mi się nie chce obejrzę film na dwójce i idę spać dalej .....

Klementyna spała pierwszą noc poza klatką .. tylko 60 razy próbowała wejść na łóżko .. o nie trzy psy i TZ wszystkie rozpychające się to za dużo :angryy:
potem spasowała i spała grzecznie u siebie :loveu:
to tyle z domu wariatów :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Witajcie :loveu: :loveu: :loveu:
umieram z bólu głowy :shake: jest tak koszmarnie niskie ciśnienie , że ja tylko śpię i śpię ... nic nie pomaga :placz:
Psy też senne , Kano ani razu na nikogo się nie rzucił :crazyeye: :evil_lol: śpi cały dzień , młodzież jakaś też senna mało rozrabia .... nawet spacer był jakiś taki powolny .Nic mi się nie chce obejrzę film na dwójce i idę spać dalej .....

Klementyna spała pierwszą noc poza klatką .. tylko 60 razy próbowała wejść na łóżko .. o nie trzy psy i TZ wszystkie rozpychające się to za dużo :angryy:
to tyle z domu wariatów :diabloti:[/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Pancia się źle czuje to psy się grzecznie zachowują żeby jej umilić dzień ;) [/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj niskie ciśnienie niskie ...chcesz żeby ci sie podniosło ....eejdź ...ale może już widzialaś :-(

[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B][SIZE=4][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101070[/URL]

[URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=278860863[/URL][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']Klementyna spała pierwszą noc poza klatką .. tylko 60 razy próbowała wejść na łóżko .. o nie trzy psy i TZ wszystkie rozpychające się to za dużo :angryy:
to tyle z domu wariatów :diabloti:[/quote]

Niech panowie ustąpią miejsca damom :cool3: Albo wygoń TZ-ta na psie legowisko :diabloti:

[url]http://images30.fotosik.pl/121/2b0cf61908ac4b3d.jpg[/url]
Ochyda :ekmm:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Pancia się źle czuje to psy się grzecznie zachowują żeby jej umilić dzień ;) [/B][/FONT][/COLOR][/quote]
taaa :diabloti:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj niskie ciśnienie niskie ...chcesz żeby ci sie podniosło ....eejdź ...ale może już widzialaś :-(

[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B][SIZE=4][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101070[/URL]

[URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=278860863[/URL][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

o matko :-( :-( przeczytałam na allegro ... normalnie łzy mi ciurkiem lecą :shake: :-(

[quote name='Madzik93']Niech panowie ustąpią miejsca damom :cool3: Albo wygoń TZ-ta na psie legowisko :diabloti:

[URL]http://images30.fotosik.pl/121/2b0cf61908ac4b3d.jpg[/URL]
Ochyda :ekmm:[/quote]
nie ohyda tylko normalne zachowanie staffika :eviltong: nie tylko Franio taki wygodniś uffff :evil_lol: skonsultowałąm to ;)

serce mi się kraja , kurde jaki chudy ten pies :placz: :placz: :placz: 46kg niedowagi !!! dlaczego ludzie są tacy okrutni :shake: :shake: jak tak można :-( :-(

Posted

[quote name='Vectra']nie ohyda tylko normalne zachowanie staffika :eviltong: nie tylko Franio taki wygodniś uffff :evil_lol: skonsultowałąm to ;)

serce mi się kraja , kurde jaki chudy ten pies :placz: :placz: :placz: 46kg niedowagi !!! dlaczego ludzie są tacy okrutni :shake: :shake: jak tak można:-( [/quote]

Ohyda dla Kano :eviltong:

Mi też szkoda tej Mastifki:placz: