Rinuś Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='Vectra'] a wczoraj wieczorem miałam fajnie :evil_lol: szłam z Klemą i Lalką na spacerek , wypuściłam je przed dom , nie zauważyłam że kot grasuje ... Klementyna chciała mu odebrać żarcie :diabloti: więc się na nią rzucił , wgryzł się jej w gardło idiota , Klema w pisk no to bojowa Lala obrońca uciśnionych dawaj na kota :evil_lol: złapała go za gardło :roll: widok - kot wbity pazurami w Klementynią szyje , Klema morde darła , Lalka trzymająca w paszczy kota , kot darł się w niebogłosy .. jak odczepiłam od kota Lalke to ten się wgryzał w klementyne , więc jak ratowałam klementyne to Lalka dopadała kota ..a ni cholery nie mogłam kota wyrwać , bo albo on był wgryziony w Kleme albo Lalka go trzymała , więc się w końcu tak wydarłam że wszystkie trzy przycupnęły do ziemi .. złapałam Ivanka za fraki i wywaliłam za płot , zapiełam dziewczynki na smycz i poszłyśmy na drugą cześć działki .. oczywiście kot za nami :angryy: Bilans strat Klementyna ma szramy na szyi i paszczy Lalka ma podrapany ryj ja mam podrapane ręce , bo jak leciał przez płot to się złapał mnie i przejechał pazurami a co ciekawe kot nie ma żadnych śladów :diabloti: komu kotka :cool3: bo go wypcham w końcu :mad:[/quote] [I][B]haha witam :multi: na dzień dobry taka historia :evil_lol::evil_lol: Ty to masz tam pobojowisko :evil_lol: ii teraz bardzo chętnie bym zobaczyła podrapane pyski :razz:[/B][/I] Quote
anetta Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote]szczerze to żal będzie kończyć , bo co będziemy robić ?[/quote] Ty zawsze coś wymyslisz :errrr: [quote]a wczoraj wieczorem miałam fajnie szłam z Klemą i Lalką na spacerek , wypuściłam je przed dom , nie zauważyłam że kot grasuje ... Klementyna chciała mu odebrać żarcie więc się na nią rzucił , wgryzł się jej w gardło idiota , Klema w pisk no to bojowa Lala obrońca uciśnionych dawaj na kota złapała go za gardło widok - kot wbity pazurami w Klementynią szyje , Klema morde darła , Lalka trzymająca w paszczy kota , kot darł się w niebogłosy .. jak odczepiłam od kota Lalke to ten się wgryzał w klementyne , więc jak ratowałam klementyne to Lalka dopadała kota ..a ni cholery nie mogłam kota wyrwać , bo albo on był wgryziony w Kleme albo Lalka go trzymała , więc się w końcu tak wydarłam że wszystkie trzy przycupnęły do ziemi .. złapałam Ivanka za fraki i wywaliłam za płot , zapiełam dziewczynki na smycz i poszłyśmy na drugą cześć działki .. oczywiście kot za nami Bilans strat Klementyna ma szramy na szyi i paszczy Lalka ma podrapany ryj ja mam podrapane ręce , bo jak leciał przez płot to się złapał mnie i przejechał pazurami a co ciekawe kot nie ma żadnych śladów [/quote] BUHAHHAHA no nie moge :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::turn-l: Wyobraziłam sobie cała akcje :roflt: A w szczególności to jak Ivanek chciał Cię zabrać na lot przez płot :roflt: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='Vectra']:diabloti::diabloti::diabloti: on jest mój :diabloti::diabloti::diabloti: nie ma i w najbliższym czasie nie będzie fotek .. jak wygrzebie aparat może wtedy :p a teraz jadę odebrać moje trzy szafeczki do kuchni na które czekam już długo :angryy: a wczoraj wieczorem miałam fajnie :evil_lol: szłam z Klemą i Lalką na spacerek , wypuściłam je przed dom , nie zauważyłam że kot grasuje ... Klementyna chciała mu odebrać żarcie :diabloti: więc się na nią rzucił , wgryzł się jej w gardło idiota , Klema w pisk no to bojowa Lala obrońca uciśnionych dawaj na kota :evil_lol: złapała go za gardło :roll: widok - kot wbity pazurami w Klementynią szyje , Klema morde darła , Lalka trzymająca w paszczy kota , kot darł się w niebogłosy .. jak odczepiłam od kota Lalke to ten się wgryzał w klementyne , więc jak ratowałam klementyne to Lalka dopadała kota ..a ni cholery nie mogłam kota wyrwać , bo albo on był wgryziony w Kleme albo Lalka go trzymała , więc się w końcu tak wydarłam że wszystkie trzy przycupnęły do ziemi .. złapałam Ivanka za fraki i wywaliłam za płot , zapiełam dziewczynki na smycz i poszłyśmy na drugą cześć działki .. oczywiście kot za nami :angryy: Bilans strat Klementyna ma szramy na szyi i paszczy Lalka ma podrapany ryj ja mam podrapane ręce , bo jak leciał przez płot to się złapał mnie i przejechał pazurami a co ciekawe kot nie ma żadnych śladów :diabloti: komu kotka :cool3: bo go wypcham w końcu :mad:[/quote] nie dasz mi troszku Frania mojego małego kochanego....:) ale masz fajnie z tym Ivankkiem...zazdroszcze tyle akcji sie u Ciebie dzieje hehehhe Quote
Doginka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Zamorduje cie Vectra!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad: - przez tę historie z kotem nie moge sie teraz ruszac - smiech odebral mi zdrowie:placz::placz::placz: A ta fota jest the best:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [url]http://images30.fotosik.pl/115/3793d7aba7c3acce.jpg[/url] A tak na prawdę to nie mogę kręcić szyją od 2 tygodni. Myślałam, że to od złej pozycji spania, ale to jednak coś poważniejszego - Qrcze jak mnie boli:placz::placz::placz:Mam dosyc zycia przez ten ból:placz: Quote
Vectra Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='evaxon']buahahahahahhahha :grin: to sie posikałam witanko :multi:[/quote] zaszczane majty zmieniłaś ? :diabloti: cześć [quote name='Medorowa']Buhahahah Ivanek górą:diabloti::diabloti:[/quote] tak , leciał górą :loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol: a ja myślałam że to u mnie się dzieje między psem a kotem ;) Widzę że jednak inni mają "lepsze" akcje ;) Jaki bojowy kot na swoje żarcie...mój ma gdzieś to czy Salsa zjada mu z miski czy nie...go drażni bardziej to jak Salsa chce go powąchać ;) :evil_lol: Cześć :) :multi: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] kot jest psychiczny .. on jak Kano , broni wszystkiego co należy do niego :diabloti: cześć [quote name='asher']Hahahahaha :roflt: :roflt: :roflt: To wesoło miałaś :lol: A było go wczoraj nie ratować. W końcu by się przecież z nim psice uporały! :diabloti: A może nie? :-o :scared:[/quote] raczej nie , ten zwierz jest nieśmiertelny :evilbat: psice by mi poharatał .. dlatego interweniowałam , on by się nie poddał :diabloti: [quote name='Rinuś'][I][B]haha witam :multi: na dzień dobry taka historia :evil_lol::evil_lol: Ty to masz tam pobojowisko :evil_lol: ii teraz bardzo chętnie bym zobaczyła podrapane pyski :razz:[/B][/I][/quote] nie są to jakieś szczególne zadrapania , raczej strupki , tylko wciny głębokiebo menda się wbija pazurami w swoją ofiare :diabloti: Quote
Vectra Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='anetta']Ty zawsze coś wymyslisz :errrr: [COLOR=Lime][B]oczywiście[/B][/COLOR] :diabloti: BUHAHHAHA no nie moge :roflt::turn-l: Wyobraziłam sobie cała akcje :roflt: A w szczególności to jak Ivanek chciał Cię zabrać na lot przez płot :roflt:[/quote] tak chciał mi pomóc przeskoczyć :evil_lol: [quote name='Iwona1984']nie dasz mi troszku Frania mojego małego kochanego....:) ale masz fajnie z tym Ivankkiem...zazdroszcze tyle akcji sie u Ciebie dzieje hehehhe[/quote] nie dam Frania :eviltong: przez tego kota to ja kiedyś szału dostanę :angryy: [quote name='Doginka']Zamorduje cie Vectra!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: - przez tę historie z kotem nie moge sie teraz ruszac - smiech odebral mi zdrowie:placz: A ta fota jest the best:evil_lol: [URL]http://images30.fotosik.pl/115/3793d7aba7c3acce.jpg[/URL] A tak na prawdę to nie mogę kręcić szyją od 2 tygodni. Myślałam, że to od złej pozycji spania, ale to jednak coś poważniejszego - Qrcze jak mnie boli:placz:Mam dosyc zycia przez ten ból:placz:[/quote] śmiech to zdrowie moja droga uuuuu szyja , pewno cię zawiało .. kup sobie fastum i smaruj Quote
Doginka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='Vectra'] śmiech to zdrowie moja droga uuuuu szyja , pewno cię zawiało .. kup sobie fastum i smaruj[/quote] Zdrowie zdrowie tylko cholera ze smiechu tez boli. Myślę, że albo mnie zawiało, albo krążek mi wyskoczył - to juz 2 tygodnie i nie ma poprawy pomimo smarowania:placz: Od tygodnia jadę na ketonalu forte i tez nie pomaga:angryy::placz: A rano to poprostu szok i bol nie do opisania:shake::placz: Zawsze musi się cos do mnie przyplatac:placz: A za tydzien mam egzamin z prawka:razz: Quote
Pysia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Witaj :multi: Nareszcie dogo działa tak, że jestem w stanie wejść wszędzie :crazyeye: Jestem w takim szoku że zamiast iść spać to czytam tematy :evil_lol: I najgorsze jest to że nie wiem jak sie oderwać od tego :diabloti: Nie wiesz jak to zwalczyc? :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='Doginka']Zdrowie zdrowie tylko cholera ze smiechu tez boli. Myślę, że albo mnie zawiało, albo krążek mi wyskoczył - to juz 2 tygodnie i nie ma poprawy pomimo smarowania:placz: Od tygodnia jadę na ketonalu forte i tez nie pomaga:angryy::placz: A rano to poprostu szok i bol nie do opisania:shake::placz: Zawsze musi się cos do mnie przyplatac:placz: A za tydzien mam egzamin z prawka:razz:[/quote] do lekarza marsz :diabloti: o to mówisz ,że kolejny pirat drogowy sie wykluje :cool3: :evil_lol: [quote name='Pysia']Witaj :multi: Nareszcie dogo działa tak, że jestem w stanie wejść wszędzie :crazyeye: Jestem w takim szoku że zamiast iść spać to czytam tematy :evil_lol: I najgorsze jest to że nie wiem jak sie oderwać od tego :diabloti: [B]Nie wiesz jak to zwalczyc? :evil_lol:[/B][/quote] jeszcze nie doszłam do tego :diabloti: Quote
Pysia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Vectra'] jeszcze nie doszłam do tego :diabloti:[/quote] A szkoda bo ja jutro ....ups ...dzisiaj znaczy...idę do pracy :placz: I jak tu iść spać jak jeszcz tyle do przeczytania? :crazyeye::evil_lol: Masakra ;) Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='anetta'] BUHAHHAHA no nie moge :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::turn-l: Wyobraziłam sobie cała akcje :roflt: A w szczególności to jak Ivanek chciał Cię zabrać na lot przez płot :roflt:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Aneta....:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:własnie o tym samym pomyślałam ....:roflt: Iwan chyba jednak nadal myśli ze jest PITbullem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Vectra daj zdjecia Ivanopita :) Quote
agbar Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 mamusiu moja:loveu:wiem ze tesknota za mna ci nie dawala spac :diabloti: ale juz jestem i cie nie opuszcze...nigdy:diabloti: Quote
BeaC Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [COLOR=DarkRed][B]......witaj Vectra przeczytałam sobie o Twoim dzielnym kotecku...............nie chcesz go??? daj Lusi ona już sobie z nim poradzi................ nie wiesz czegos o czym ja nie mówię:diabloti::diabloti::diabloti: buziaki:lol: [/B][/COLOR] Quote
Katerinas Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Noo... wreszcie Dogo chodzi i mogę oglądac Twoje foty :multi: [quote name='Vectra']tak tak , to co widzicie na Klementynim kubraku to jest kupa !!! przejechała po ziemi całe podwórko by się pozbyć ubranka ... Klementyna kocha nagość :evil_lol:[/quote] :lol: :lol: Klementynka nie lubi kubraczka? ;) [quote name='Vectra']Franio w nowej piżamce [url]http://images24.fotosik.pl/115/f709db763f52a029.jpg[/url] [/quote] :loveu: :loveu: Franio słodziaczek :multi: Róż w pokoju - mniaaammmiiii ;) [quote name='Vectra']a wczoraj wieczorem miałam fajnie :evil_lol: szłam z Klemą i Lalką na spacerek , wypuściłam je przed dom , nie zauważyłam że kot grasuje ... Klementyna chciała mu odebrać żarcie :diabloti: więc się na nią rzucił , wgryzł się jej w gardło idiota , Klema w pisk no to bojowa Lala obrońca uciśnionych dawaj na kota :evil_lol: złapała go za gardło :roll: widok - kot wbity pazurami w Klementynią szyje , Klema morde darła , Lalka trzymająca w paszczy kota , kot darł się w niebogłosy .. jak odczepiłam od kota Lalke to ten się wgryzał w klementyne , więc jak ratowałam klementyne to Lalka dopadała kota ..a ni cholery nie mogłam kota wyrwać , bo albo on był wgryziony w Kleme albo Lalka go trzymała , więc się w końcu tak wydarłam że wszystkie trzy przycupnęły do ziemi .. złapałam Ivanka za fraki i wywaliłam za płot , zapiełam dziewczynki na smycz i poszłyśmy na drugą cześć działki .. oczywiście kot za nami :angryy: Bilans strat Klementyna ma szramy na szyi i paszczy Lalka ma podrapany ryj ja mam podrapane ręce , bo jak leciał przez płot to się złapał mnie i przejechał pazurami a co ciekawe kot nie ma żadnych śladów :diabloti: komu kotka :cool3: bo go wypcham w końcu :mad:[/quote] wow!! Czytało się jak mini horrorek :lol: [quote name='Vectra']zapiełam dziewczynki na smycz i poszłyśmy na drugą cześć działki .. [B]oczywiście kot za nami[/B] :angryy: [/quote] :lol: samobójca :lol: Quote
Doginka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Vectra']do lekarza marsz :diabloti: o to mówisz ,że kolejny pirat drogowy sie wykluje :cool3: :evil_lol: :diabloti:[/quote] Już się wykluł:diabloti: - jeszcze nie mam prawka, a już do Poznania i z powrotem na płatnej ja we własnej osobie prowadziłam samochodzik, bo Jarecki podsypiać zaczął za kierownicą - to co miałam robić:diabloti::razz: A z szyją dziś jest tragedia:placz: - muszę zrobić rezonans i lepiej prywatnie, bo ze skierowaniem będę pół roku czekać:placz: - kosztuje bagatelka ok. 400 zł:razz: Quote
Medorowa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ale ładny ten kolorek:p:p [url]http://images34.fotosik.pl/50/34cff3f0d4d77412.jpg[/url] Quote
asher Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Doginka']A z szyją dziś jest tragedia:placz: - muszę zrobić rezonans i lepiej prywatnie, bo ze skierowaniem będę pół roku czekać:placz: - kosztuje bagatelka ok. 400 zł:razz:[/quote]Gdzie jest tak tanio? :crazyeye: :evil_lol: Jak ja swojej psicy miałam robić, to minimum 5 stówek kazali mi szykować... :shake: Quote
e.v.a Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Vectra']zaszczane majty zmieniłaś ? :diabloti: cześć [/quote] zmienilaś:grins::evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [I][B]a gdzie jest Effcia ? :cool3:[/B][/I] Quote
Vectra Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Jestem jestem :diabloti: zastanawiam się jakie obroże moim pieskom zamówić , znaczy z jakimi napisami :cool3: :cool3: Quote
Rinuś Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Vectra']Jestem jestem :diabloti: zastanawiam się jakie obroże moim pieskom zamówić , znaczy z jakimi napisami :cool3: :cool3:[/quote] [I][B]Collar ? :cool3::cool3:[/B][/I] Quote
Vectra Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 tak collar :) już wysłałam do nich emaila :diabloti: czekam na odpowiedź Quote
Rinuś Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Vectra']tak collar :) już wysłałam do nich emaila :diabloti: czekam na odpowiedź[/quote] [I][B]tak wiem :evil_lol: różowe obrożeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:diabloti:[/B][/I] Quote
Recommended Posts