Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']
a wczoraj wieczorem miałam fajnie :evil_lol: szłam z Klemą i Lalką na spacerek , wypuściłam je przed dom , nie zauważyłam że kot grasuje ... Klementyna chciała mu odebrać żarcie :diabloti: więc się na nią rzucił , wgryzł się jej w gardło idiota , Klema w pisk no to bojowa Lala obrońca uciśnionych dawaj na kota :evil_lol: złapała go za gardło :roll: widok - kot wbity pazurami w Klementynią szyje , Klema morde darła , Lalka trzymająca w paszczy kota , kot darł się w niebogłosy .. jak odczepiłam od kota Lalke to ten się wgryzał w klementyne , więc jak ratowałam klementyne to Lalka dopadała kota ..a ni cholery nie mogłam kota wyrwać , bo albo on był wgryziony w Kleme albo Lalka go trzymała , więc się w końcu tak wydarłam że wszystkie trzy przycupnęły do ziemi .. złapałam Ivanka za fraki i wywaliłam za płot , zapiełam dziewczynki na smycz i poszłyśmy na drugą cześć działki .. oczywiście kot za nami :angryy:
Bilans strat
Klementyna ma szramy na szyi i paszczy
Lalka ma podrapany ryj
ja mam podrapane ręce , bo jak leciał przez płot to się złapał mnie i przejechał pazurami
a co ciekawe kot nie ma żadnych śladów :diabloti:

komu kotka :cool3: bo go wypcham w końcu :mad:[/quote]
[I][B]haha witam :multi: na dzień dobry taka historia :evil_lol::evil_lol:
Ty to masz tam pobojowisko :evil_lol:
ii teraz bardzo chętnie bym zobaczyła podrapane pyski :razz:[/B][/I]

Posted

[quote]szczerze to żal będzie kończyć , bo co będziemy robić ?[/quote]
Ty zawsze coś wymyslisz :errrr:

[quote]a wczoraj wieczorem miałam fajnie szłam z Klemą i Lalką na spacerek , wypuściłam je przed dom , nie zauważyłam że kot grasuje ... Klementyna chciała mu odebrać żarcie więc się na nią rzucił , wgryzł się jej w gardło idiota , Klema w pisk no to bojowa Lala obrońca uciśnionych dawaj na kota złapała go za gardło widok - kot wbity pazurami w Klementynią szyje , Klema morde darła , Lalka trzymająca w paszczy kota , kot darł się w niebogłosy .. jak odczepiłam od kota Lalke to ten się wgryzał w klementyne , więc jak ratowałam klementyne to Lalka dopadała kota ..a ni cholery nie mogłam kota wyrwać , bo albo on był wgryziony w Kleme albo Lalka go trzymała , więc się w końcu tak wydarłam że wszystkie trzy przycupnęły do ziemi .. złapałam Ivanka za fraki i wywaliłam za płot , zapiełam dziewczynki na smycz i poszłyśmy na drugą cześć działki .. oczywiście kot za nami
Bilans strat
Lalka ma podrapany ryj
ja mam podrapane ręce , bo jak leciał przez płot to się złapał mnie i przejechał pazurami
a co ciekawe kot nie ma żadnych śladów [/quote]
BUHAHHAHA no nie moge :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::turn-l:
Wyobraziłam sobie cała akcje :roflt: A w szczególności to jak Ivanek chciał Cię zabrać na lot przez płot :roflt:

Posted

[quote name='Vectra']:diabloti::diabloti::diabloti: on jest mój :diabloti::diabloti::diabloti:

nie ma i w najbliższym czasie nie będzie fotek .. jak wygrzebie aparat może wtedy :p

a teraz jadę odebrać moje trzy szafeczki do kuchni na które czekam już długo :angryy:

a wczoraj wieczorem miałam fajnie :evil_lol: szłam z Klemą i Lalką na spacerek , wypuściłam je przed dom , nie zauważyłam że kot grasuje ... Klementyna chciała mu odebrać żarcie :diabloti: więc się na nią rzucił , wgryzł się jej w gardło idiota , Klema w pisk no to bojowa Lala obrońca uciśnionych dawaj na kota :evil_lol: złapała go za gardło :roll: widok - kot wbity pazurami w Klementynią szyje , Klema morde darła , Lalka trzymająca w paszczy kota , kot darł się w niebogłosy .. jak odczepiłam od kota Lalke to ten się wgryzał w klementyne , więc jak ratowałam klementyne to Lalka dopadała kota ..a ni cholery nie mogłam kota wyrwać , bo albo on był wgryziony w Kleme albo Lalka go trzymała , więc się w końcu tak wydarłam że wszystkie trzy przycupnęły do ziemi .. złapałam Ivanka za fraki i wywaliłam za płot , zapiełam dziewczynki na smycz i poszłyśmy na drugą cześć działki .. oczywiście kot za nami :angryy:
Bilans strat
Lalka ma podrapany ryj

komu kotka :cool3: bo go wypcham w końcu :mad:[/quote]

nie dasz mi troszku Frania mojego małego kochanego....:) ale masz fajnie z tym Ivankkiem...zazdroszcze tyle akcji sie u Ciebie dzieje hehehhe

Posted

Zamorduje cie Vectra!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad: - przez tę historie z kotem nie moge sie teraz ruszac - smiech odebral mi zdrowie:placz::placz::placz:

A ta fota jest the best:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[url]http://images30.fotosik.pl/115/3793d7aba7c3acce.jpg[/url]

A tak na prawdę to nie mogę kręcić szyją od 2 tygodni. Myślałam, że to od złej pozycji spania, ale to jednak coś poważniejszego - Qrcze jak mnie boli:placz::placz::placz:Mam dosyc zycia przez ten ból:placz:

Posted

[quote name='evaxon']buahahahahahhahha :grin: to sie posikałam

witanko :multi:[/quote]
zaszczane majty zmieniłaś ? :diabloti:
cześć

[quote name='Medorowa']Buhahahah Ivanek górą:diabloti::diabloti:[/quote]
tak , leciał górą :loveu:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol: a ja myślałam że to u mnie się dzieje między psem a kotem ;)
Widzę że jednak inni mają "lepsze" akcje ;)
Jaki bojowy kot na swoje żarcie...mój ma gdzieś to czy Salsa zjada mu z miski czy nie...go drażni bardziej to jak Salsa chce go powąchać ;) :evil_lol:

Cześć :) :multi:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
kot jest psychiczny .. on jak Kano , broni wszystkiego co należy do niego :diabloti:

cześć
[quote name='asher']Hahahahaha :roflt: :roflt: :roflt:
To wesoło miałaś :lol:

A było go wczoraj nie ratować. W końcu by się przecież z nim psice uporały! :diabloti:

A może nie? :-o :scared:[/quote]
raczej nie , ten zwierz jest nieśmiertelny :evilbat: psice by mi poharatał .. dlatego interweniowałam , on by się nie poddał :diabloti:

[quote name='Rinuś'][I][B]haha witam :multi: na dzień dobry taka historia :evil_lol::evil_lol:
Ty to masz tam pobojowisko :evil_lol:
ii teraz bardzo chętnie bym zobaczyła podrapane pyski :razz:[/B][/I][/quote]
nie są to jakieś szczególne zadrapania , raczej strupki , tylko wciny głębokiebo menda się wbija pazurami w swoją ofiare :diabloti:

Posted

[quote name='anetta']Ty zawsze coś wymyslisz :errrr:

[COLOR=Lime][B]oczywiście[/B][/COLOR] :diabloti:

BUHAHHAHA no nie moge :roflt::turn-l:
Wyobraziłam sobie cała akcje :roflt: A w szczególności to jak Ivanek chciał Cię zabrać na lot przez płot :roflt:[/quote]
tak chciał mi pomóc przeskoczyć :evil_lol:
[quote name='Iwona1984']nie dasz mi troszku Frania mojego małego kochanego....:) ale masz fajnie z tym Ivankkiem...zazdroszcze tyle akcji sie u Ciebie dzieje hehehhe[/quote]
nie dam Frania :eviltong:
przez tego kota to ja kiedyś szału dostanę :angryy:
[quote name='Doginka']Zamorduje cie Vectra!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: - przez tę historie z kotem nie moge sie teraz ruszac - smiech odebral mi zdrowie:placz:

A ta fota jest the best:evil_lol:
[URL]http://images30.fotosik.pl/115/3793d7aba7c3acce.jpg[/URL]

A tak na prawdę to nie mogę kręcić szyją od 2 tygodni. Myślałam, że to od złej pozycji spania, ale to jednak coś poważniejszego - Qrcze jak mnie boli:placz:Mam dosyc zycia przez ten ból:placz:[/quote]

śmiech to zdrowie moja droga
uuuuu szyja , pewno cię zawiało .. kup sobie fastum i smaruj

Posted

[quote name='Vectra']
śmiech to zdrowie moja droga
uuuuu szyja , pewno cię zawiało .. kup sobie fastum i smaruj[/quote]
Zdrowie zdrowie tylko cholera ze smiechu tez boli. Myślę, że albo mnie zawiało, albo krążek mi wyskoczył - to juz 2 tygodnie i nie ma poprawy pomimo smarowania:placz:
Od tygodnia jadę na ketonalu forte i tez nie pomaga:angryy::placz:
A rano to poprostu szok i bol nie do opisania:shake::placz:
Zawsze musi się cos do mnie przyplatac:placz:
A za tydzien mam egzamin z prawka:razz:

Posted

Witaj :multi: Nareszcie dogo działa tak, że jestem w stanie wejść wszędzie :crazyeye: Jestem w takim szoku że zamiast iść spać to czytam tematy :evil_lol: I najgorsze jest to że nie wiem jak sie oderwać od tego :diabloti: Nie wiesz jak to zwalczyc? :evil_lol:

Posted

[quote name='Doginka']Zdrowie zdrowie tylko cholera ze smiechu tez boli. Myślę, że albo mnie zawiało, albo krążek mi wyskoczył - to juz 2 tygodnie i nie ma poprawy pomimo smarowania:placz:
Od tygodnia jadę na ketonalu forte i tez nie pomaga:angryy::placz:
A rano to poprostu szok i bol nie do opisania:shake::placz:
Zawsze musi się cos do mnie przyplatac:placz:
A za tydzien mam egzamin z prawka:razz:[/quote]
do lekarza marsz :diabloti:
o to mówisz ,że kolejny pirat drogowy sie wykluje :cool3: :evil_lol:

[quote name='Pysia']Witaj :multi: Nareszcie dogo działa tak, że jestem w stanie wejść wszędzie :crazyeye: Jestem w takim szoku że zamiast iść spać to czytam tematy :evil_lol: I najgorsze jest to że nie wiem jak sie oderwać od tego :diabloti: [B]Nie wiesz jak to zwalczyc? :evil_lol:[/B][/quote]
jeszcze nie doszłam do tego :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']

jeszcze nie doszłam do tego :diabloti:[/quote]
A szkoda bo ja jutro ....ups ...dzisiaj znaczy...idę do pracy :placz: I jak tu iść spać jak jeszcz tyle do przeczytania? :crazyeye::evil_lol:
Masakra ;)

Posted

[quote name='anetta']
BUHAHHAHA no nie moge :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::turn-l:
Wyobraziłam sobie cała akcje :roflt: A w szczególności to jak Ivanek chciał Cię zabrać na lot przez płot :roflt:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Aneta....:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:własnie o tym samym pomyślałam ....:roflt:

Iwan chyba jednak nadal myśli ze jest PITbullem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]......witaj Vectra
przeczytałam sobie o Twoim dzielnym kotecku...............nie chcesz go???
daj Lusi ona już sobie z nim poradzi................

nie wiesz czegos o czym ja nie mówię:diabloti::diabloti::diabloti:

buziaki:lol:
[/B][/COLOR]

Posted

Noo... wreszcie Dogo chodzi i mogę oglądac Twoje foty :multi:

[quote name='Vectra']tak tak , to co widzicie na Klementynim kubraku to jest kupa !!! przejechała po ziemi całe podwórko by się pozbyć ubranka ... Klementyna kocha nagość :evil_lol:[/quote] :lol: :lol:
Klementynka nie lubi kubraczka? ;)

[quote name='Vectra']Franio w nowej piżamce

[url]http://images24.fotosik.pl/115/f709db763f52a029.jpg[/url]
[/quote] :loveu: :loveu: Franio słodziaczek :multi:

Róż w pokoju - mniaaammmiiii ;)

[quote name='Vectra']a wczoraj wieczorem miałam fajnie :evil_lol: szłam z Klemą i Lalką na spacerek , wypuściłam je przed dom , nie zauważyłam że kot grasuje ... Klementyna chciała mu odebrać żarcie :diabloti: więc się na nią rzucił , wgryzł się jej w gardło idiota , Klema w pisk no to bojowa Lala obrońca uciśnionych dawaj na kota :evil_lol: złapała go za gardło :roll: widok - kot wbity pazurami w Klementynią szyje , Klema morde darła , Lalka trzymająca w paszczy kota , kot darł się w niebogłosy .. jak odczepiłam od kota Lalke to ten się wgryzał w klementyne , więc jak ratowałam klementyne to Lalka dopadała kota ..a ni cholery nie mogłam kota wyrwać , bo albo on był wgryziony w Kleme albo Lalka go trzymała , więc się w końcu tak wydarłam że wszystkie trzy przycupnęły do ziemi .. złapałam Ivanka za fraki i wywaliłam za płot , zapiełam dziewczynki na smycz i poszłyśmy na drugą cześć działki .. oczywiście kot za nami :angryy:
Bilans strat
Lalka ma podrapany ryj

komu kotka :cool3: bo go wypcham w końcu :mad:[/quote] wow!! Czytało się jak mini horrorek :lol:

[quote name='Vectra']zapiełam dziewczynki na smycz i poszłyśmy na drugą cześć działki .. [B]oczywiście kot za nami[/B] :angryy:
[/quote] :lol: samobójca :lol:

Posted

[quote name='Vectra']do lekarza marsz :diabloti:
o to mówisz ,że kolejny pirat drogowy sie wykluje :cool3: :evil_lol:
:diabloti:[/quote]
Już się wykluł:diabloti: - jeszcze nie mam prawka, a już do Poznania i z powrotem na płatnej ja we własnej osobie prowadziłam samochodzik, bo Jarecki podsypiać zaczął za kierownicą - to co miałam robić:diabloti::razz:

A z szyją dziś jest tragedia:placz: - muszę zrobić rezonans i lepiej prywatnie, bo ze skierowaniem będę pół roku czekać:placz: - kosztuje bagatelka ok. 400 zł:razz:

Posted

[quote name='Doginka']A z szyją dziś jest tragedia:placz: - muszę zrobić rezonans i lepiej prywatnie, bo ze skierowaniem będę pół roku czekać:placz: - kosztuje bagatelka ok. 400 zł:razz:[/quote]Gdzie jest tak tanio? :crazyeye: :evil_lol: Jak ja swojej psicy miałam robić, to minimum 5 stówek kazali mi szykować... :shake:

Posted

[quote name='Vectra']Jestem jestem :diabloti: zastanawiam się jakie obroże moim pieskom zamówić , znaczy z jakimi napisami :cool3: :cool3:[/quote]
[I][B]Collar ? :cool3::cool3:[/B][/I]

Posted

[quote name='Vectra']tak collar :) już wysłałam do nich emaila :diabloti: czekam na odpowiedź[/quote]
[I][B]tak wiem :evil_lol: różowe obrożeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:diabloti:[/B][/I]