Vectra Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 no właśnie my przyjechaliśmy na to tornado :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja myślałam że się posikam , teściowa zapieniona , darła ryja jak wściekła , to to ona potrafi :diabloti: a mój teść to taka poczciwina kochana i do nas mówi - ja byłem pewien że matka gada z kimś przez telefon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ona mu robiła wykład , bo strzelił jej pasek rozrządu w samochodzie i to była oczywiście jego wina :evil_lol: :evil_lol: i tak ją w sumie podziwiam , bo ja bym mu ten telewizor na łeb wsadziła :evilbat: Quote
malawaszka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Vectra'] i tak ją w sumie podziwiam , bo ja bym mu ten telewizor na łeb wsadziła :evilbat:[/quote] buuuahahahah no i padłam ze smiechu hahahhaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 i tym oto wesołym akcentem telewizyjnym kończę pobyt na dogo ,udaję się do łóżka i tak pewnie nie usnę , bo mnie boli .... przeraża mnie jedno .. jak będziemy robić pokój będę odcięta od świata :placz: bo kompik będzie musiał opuścić pomieszczenie ,a kabelek do neta jest za krótki buuuuu pocieszające w tym jednak jest to , że TV spotka ten sam los więc domniemam że Rafałek będzie nocami robił pokój by jak najszybciej odzyskać swoje guru.:diabloti: ale ja mam pewien plan , bo on jeszcze nie wie że zmieniła się mi odrobinę koncepcja :evil_lol: ale to jest niespodzianka dla Rafałka ma się rozumieć .. i że nie tylko pomalować i wstawić mebelki :evilbat: Quote
malawaszka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 hahaha biedny Rafałek nieświadom niczego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [I][B]doberek :loveu: gdzie fotki Frania?:razz: i jak tam Twoje bóle?[/B][/I] Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:glaszcze: współczuwam różu na ścianach i wogóle współczuwam bom ja taki durny czlek :diabloti:.... jak daleko rzucasz telefonem :grins: cześć córcia :hand: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Pysia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Vectra']Wiesz co , dziś pojechałam do tego sklepu zobaczyć jeszcze raz ten wzornik i tam jest jak byk WŚCIEKŁY POMARAŃCZ , nie mam pojęcia więc ja mam na ścianach inny kolor .. dobierali to komputerowo :evilbat: Ogólnie to jestem zła , wściekła , nabuzowana i mam dosyć tego remontu !!!!Nienawidzę marketów budowlanych !!!! Wszystko mnie wkurza , boli mnie ucho , gardło , ząb :([/quote] Ups....Ale Ewcia ;) Róż Cię powinien uleczyc :diabloti: Kurcze....:oops: Jestem złośliwa :crazyeye: Powinnaś wziąść antybiotyk kochana :cool1: Bo Cię wykrzywi :roll: Quote
Katerinas Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Vectra']Ogólnie to jestem zła , wściekła , nabuzowana i mam dosyć tego remontu !!!!Nienawidzę marketów budowlanych !!!! Wszystko mnie wkurza , boli mnie ucho , gardło , ząb :([/quote] :glaszcze: [quote name='Vectra']tym razem DHL :angryy: dzwonie tam , paniusia wbija nr i wyskakuje informacja :mdleje: że nie ma takiego adresu !!!!! że znaczy ja [B]mieszkam w kosmosie[/B] :angryy: bo pan kurier szukał i nie znalazł mojego domu HA.No więc paniusia sie chwile upierała , że pewnie tak i było , to ja sobie przypomniałam , że tydzień temu otrzymałam inną przesyłkę przez DHL :diabloti: i miałam również nr przesyłki więc jej podałam i sprawdziła - statut przesyłki = dostarczono !!!!! [/quote] bosze.... masz Ty się z tymi kurierami :crazyeye: "Mieszkam w kosmosie" - :lol: :lol: [quote name='Vectra']teść oglądał mecz , mecz rzecz święta :evilbat: jego żona czyli matka mojego kolegi Rafała :diabloti: robiła mu w tym czasie maga awanture , krzyczała , waliła ręką w stół - teść oglądał mecz !!! no i po jakiś 25 minutach wrzasków i meczu była przerwa na reklamę - teściowa krzyczała dalej ,ale coś tam zamilkła i teść odwraca głowę w jej stronę i pyta - mówiłaś coś ? :evil_lol:[/quote] :lol: :lol: [quote name='Vectra']i tak ją w sumie podziwiam , bo ja bym mu ten telewizor na łeb wsadziła :evilbat:[/quote] :lol: :lol: boszee... Vectra... :lol: :lol: ja już nie chcę więcej czytac bo się zaraz posikam ze śmiechu w gacie :lol: :lol: [quote name='Vectra']:placz: bo kompik będzie musiał opuścić pomieszczenie ,[B]a kabelek do neta jest za krótki buuuuu [/B][/quote] kup dłuższy :razz: najtaniej na Wolumenie ;) Quote
bigos Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 O! bibka:p:p:p :Rose::Rose::Rose: [SIZE=6][COLOR=Red][B]Dla Frania:BIG::BIG::BIG::laola::laola::laola::laola: [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Vectra Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha biedny Rafałek nieświadom niczego :evil_lol:[/quote] dowie się , wszytsko w swoim czasie ;) [quote name='Rinuś'][I][B]doberek :loveu: gdzie fotki Frania?:razz: i jak tam Twoje bóle?[/B][/I][/quote] nie ma fotek , wczoraj lało i było ciemno ... o bólach nic nie mów ... [quote name='Alicja'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:glaszcze: współczuwam różu na ścianach [COLOR=DarkOrchid]da sie przeżyć ten róż [/COLOR] i wogóle współczuwam bom ja taki durny czlek :diabloti:.... [COLOR=DarkOrchid] większość ludzi posiada tą cechę [/COLOR] jak daleko rzucasz telefonem :grins: [COLOR=DarkOrchid]całe szczeście że telefon działa ;)[/COLOR] cześć córcia :hand: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] cześć mamuśka [quote name='Pysia']Ups....Ale Ewcia ;) Róż Cię powinien uleczyc :diabloti: Kurcze....:oops: Jestem złośliwa :crazyeye: Powinnaś wziąść antybiotyk kochana :cool1: Bo Cię wykrzywi :roll:[/quote] a tam już złośliwa ... nie mam zdrowia iść do lekarza ... [quote name='Katerinas']:glaszcze: bosze.... masz Ty się z tymi kurierami :crazyeye: "Mieszkam w kosmosie" - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: boszee... Vectra... :lol: :lol: ja już nie chcę więcej czytac bo się zaraz posikam ze śmiechu w gacie :lol: :lol: kup dłuższy :razz: najtaniej na Wolumenie ;)[/quote] e nie u mnie nie da się kupić ot tak kabla , bo ja mam radiówkę , kabelek jest połączony z takim ustrojstwem i jego długość jest mierzona do jakiś tam fal czy coś ... na łączówce nie zadziała Quote
Vectra Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='bigos']O! bibka:p:p:p :Rose::Rose::Rose: [SIZE=6][COLOR=Red][B]Dla Frania:BIG::BIG::BIG::laola::laola::laola::laola: [/B][/COLOR][/SIZE][/quote] dzięki [quote name='agbar']dzien dobry matko cierpiaca:grins:[/quote] witaj córko zmieniona Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 poczytalam , posmialam i teraz czekam na fotasy rozowych scian ;) Quote
Vectra Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Iwona1984']poczytalam , posmialam i teraz czekam na fotasy rozowych scian ;)[/quote] już były zdjęcia moich łososiowych ścian :diabloti: a teraz jadę do biura :cool1: strasznie mi się chce , strasznie :shake: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 podoba mi sie [url]http://images33.fotosik.pl/35/1ecc93da6971f087.jpg[/url] od dzis jetsem pani licencjat znaczy sie ;) Quote
Matusz Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [COLOR=Navy][B]Witanko popołudniowe !! :multi::multi::multi:[/B][/COLOR] Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Vectra dawaj tu fotki Frania ;) [url]http://www.mrdog.pl/index.php?str=galeria[/url] Quote
Vectra Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Iwona1984']podoba mi sie [URL]http://images33.fotosik.pl/35/1ecc93da6971f087.jpg[/URL] od dzis jetsem pani licencjat znaczy sie ;)[/quote] gratuluje Pani :cool3: :cool3: :cool3: :multi: ja się zaczynam przyzwyczajać do tego koloru :roll: nie mam teraz kasy na kupowanie kolejnej farby :shake: ten remont doprowadza mnie bo bankructwa :placz: [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]Witanko popołudniowe !! :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/quote] witaj :multi: [quote name='Iwona1984']Vectra dawaj tu fotki Frania ;) [URL]http://www.mrdog.pl/index.php?str=galeria[/URL][/quote] wow jakie fajowe ciuszki :loveu: tylko oczywiście wg ich tabelki nic nie będzie pasowało na moje pieski :diabloti: [url=http://www.mrdog.pl/index.php?str=sklep&lg=pl&kom=7&pokaz=31]orany jaka piżamka :loveu:[/url] Quote
Medorowa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Buhahahhaha, przeczytałam wssio i się uśmiałam:evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [I][B]dzień doberek :loveu: dawaj mi tutaj fotki Frania z prezentem urodzinowym :loveu: tylko błagam Cię nie kupuj takiej piżamki :shake::diabloti:[/B][/I] Quote
Doginka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Cześć obolała:loveu: jak boli nadal to zasuwaj do stomatologa, bo tu bez antybiotyku chyba się nie obejdzie, a jeśli to od ucha, a nie od zęba, to też antybiotyk potrzebny:razz: I strasznie jestem ciekawa tej niespodzianki, którą szykujesz dle [B]R[/B] - pewnie się baaardzo ucieszy:shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::shake: Aaaa i podziwiam Twoją odwagę - ja nawet w największym wqrvieniu nie miałabym odwagi rzucić Jarkowym telefonem:shake::shake::shake::puppydog::nerwy: Quote
anetta Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 DHL powiadasz :megagrin::evil_lol: Współczuje ucha, zęba i całego remontu....:shake: Quote
Maga100 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='malawaszka']to jest to cos co wywołuje u mnie największą agresję - rany jak mnie to wqrwia jak do kogoś gadającego przez tel nic nie dociera [/quote] [B]oooo, kochana Wszo, to chyba bym cię wqrwiła :evil_lol::evil_lol:[/B] [B]Ja mam niepodzielność uwagi i jak gadam przez telefon (czy robię cokolwiek innego) to nie widzę i nie słyszę nic co dzieje się dookoła :grins: :grins:[/B] [quote name='Vectra']i tak ją w sumie podziwiam , bo ja bym mu ten telewizor na łeb wsadziła [/quote] [B]wczoraj A. wlepiał się w jakiś durmy film, a ja chciałam poruszyć bardzo ważną kwestię dotyczącą mojego auta :cool1: Gadam, opowiadam, pytam :cool1: A ten coś mruczy i bredzi bez związku, a jego wzrok nawet na sekundę nie oderwał się od TV :cool1:[/B] [B]Oderwał jednak w końcu :diabloti: Jak pieprznęłam przez cały pokój butelką z piwem :diabloti::diabloti: Ale potem to ja już nie chciałam gadać, uniosłam się, a co :evil_lol:[/B] [quote name='Vectra'] ten remont doprowadza mnie bo bankructwa [/quote] [B]przecież to niemożliwe :shake::shake::diabloti::diabloti:[/B] [quote name='Doginka']Aaaa i podziwiam Twoją odwagę - ja nawet w największym wqrvieniu nie miałabym odwagi rzucić Jarkowym telefonem[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B]Vectro, załóżmy Klub Odważnych :evil_lol: Ja też nie miałam obaw :evil_lol:[/B] Quote
Vectra Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Medorowa']Buhahahhaha, przeczytałam wssio i się uśmiałam:evil_lol::evil_lol:[/quote] cieszę się , że się ucieszyłaś :diabloti: [quote name='evaxon']dobry Effo:multi::multi::multi:[/quote] witaj Evva :multi: [quote name='Rinuś'][I][B]dzień doberek :loveu: dawaj mi tutaj fotki Frania z prezentem urodzinowym :loveu: tylko błagam Cię nie kupuj takiej piżamki :shake::diabloti:[/B][/I][/quote] kupię inną piżamkę ;) nie będzie fot , deszcze padają [quote name='Doginka']Cześć obolała:loveu: jak boli nadal to zasuwaj do stomatologa, bo tu bez antybiotyku chyba się nie obejdzie, a jeśli to od ucha, a nie od zęba, to też antybiotyk potrzebny:razz: I strasznie jestem ciekawa tej niespodzianki, którą szykujesz dle [B]R[/B] - pewnie się baaardzo ucieszy:shake::evil_lol: Aaaa i podziwiam Twoją odwagę - ja nawet w największym wqrvieniu nie miałabym odwagi rzucić Jarkowym telefonem:puppydog::nerwy:[/quote] cześć a przepraszam co to za odwaga :crazyeye: a że niby co mógł by mi zrobić ? :diabloti: Quote
Recommended Posts