Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleks89']Aż mną trzęsie...nietoleruje takiego wyrachowania.:shake:Facet ,kasa ,dom ,pieski ,dziecko won....[/QUOTE]
ludzie mają po prostu różne priorytety w życiu i dążą do swoich celów ponad wszystko, nawet kosztem najbliższych :shake:

Posted

Zanim cokolwiek napiszecie zastanówcie się! Nie znacie nawet 1% przyczyny mojego postępowania, określiliście mnie po swojemu (h mnie to obchodzi), a moze to nie moja wina, ze tak było?:razz:
Ja zrobiłam wszystko, żeby to zmienić, przypłaciłam to chorobą, która jest niewyleczalna, nie wam mnie oceniać, bo nie znacie przyczyny.
I gdybym odpuściła, to do dziś w realu pewnie bym chodziła na grób, a tak mogę napisać, że zdała Maturę:lol:
Więcej na ten temat nie napiszę, bo jesteście jak stado wron!!!
Kiedyś ktoś chciał więcej wiedzieć, nawet e-maile dostawałam i na GG mnie wypytywali, ale ja nie zdradziłam przyczyny i teraz też tak będzie i w dupie mam, co o mnie myślicie, najważniejsze, że wygrałam najważniejszą walkę!!!

[B]Vectra[/B] przepraszam za ten śmietnik, ale komu jak komu, Tobie kiedyś zdradzę o co kaman i dlaczego się cieszę, że wygrałam;-)

A to stado wron niech sobie nadal kracze:hand:

Posted

[quote name='Doginka']
Ja zrobiłam wszystko, żeby to zmienić, przypłaciłam to chorobą, która jest niewyleczalna, nie wam mnie oceniać, bo nie znacie przyczyny.
[/QUOTE]
wiedziałam, że znowu się będziesz żalić :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']może i czerwiec faktycznie ma to do siebie , że jakiś felerny ...

serio serio , ten dał mi w kość ... bo wylałam potoki łez ...
w dniu kiedy odeszła Hania ... był piątek ... zapchane rury , przepychane
w ostatni piątek , zapchane rury , powódź w domu , odtykanie .... godzinę po tym dostaje tel od znajomej że jej stafficzka nagle odeszła
znałam tą sunię .... nie była naszą rodziną , była w wieku Rekina ... zdrowa , silna .... serce nie wytrzymało

ale to nie koniec ... zapchane rury , nie był to piątek ... ale umarł na atak serce , foks moich znajomych

zacznę się bać jak jeszcze raz kanalizacja stanie dęba i mówię to z ręką na sercu[/QUOTE]
Czerwiec też pechowy dla mnie, również pożegnałam babcie:(

Posted

[quote name='Vectra']Kurde cicho i trzymać kciuki ... Franek i Marysia zostają dziadkami .... mamy już wnuka[/QUOTE]

zaciskam wszystko co się da , tylko najpierw skoczę do WC ;)

Posted

poczytalam i jestem w szoku,mam dzieci sama , poprostu chce sie plakac(doslownie poplakalam sie):placz:
ok miala powody jakies nie wnikam,ale pisac takie rzeczy na dogo nie musiala,coka i tak pewnie tu nie czyta,wiec ku..wa po co to:angryy:
sorry za zasmiecania,ale musialam napisac....

chociaz jedna dobra nowinka,trzymam kciuki:multi:

Posted

siedem wnuczków krasnoludków :loveu:
Terrierek też powaga całą gębą , bo to rodziła jej siostra ... i teraz to już nie Terierek tylko ciocia Terrier :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']siedem wnuczków krasnoludków :loveu:
Terrierek też powaga całą gębą , bo to rodziła jej siostra ... i teraz to już nie Terierek tylko ciocia Terrier :diabloti:[/QUOTE]

krasnali jak mróffkóf :loveu:

wow , no Ciociu TERRIERek ;) funkcja Cioci zobowiązuje do odpowiedniego zachowania ;)

Posted

[quote name='anetta']Ile nieszczęść...współczuje :-(

Rany, Kulka?? kim była Kulka? ktoś mnie oświeci?

Gratuluję mały piranii :loveu:[/QUOTE]

Anetko , Kulka to szczeniak u Dbsst :(

Posted

No Franek w końcu jest prawdziwym dziadkiem :cool3: ma 5 wnuków i 7 wnuczek :evil_lol:
tym razem było 5 chopsików i 2 wnętry :diabloti: 3 białe i 4 pręguski :loveu:

cieszę się , bo to takie pierwsze dzieci urodzone z własnych dzieci , ale poza domem ;) przeżywam jak własne :oops:

macica mi pęknie od tych porodów , a jeszcze na dwa czekam :mdleje:

Posted

[quote name='Vectra']No Franek w końcu jest prawdziwym dziadkiem :cool3: ma 5 wnuków i 7 wnuczek :evil_lol:
tym razem było 5 chopsików i 2 wnętry :diabloti: 3 białe i 4 pręguski :loveu:

cieszę się , bo to takie pierwsze dzieci urodzone z własnych dzieci , ale poza domem ;) przeżywam jak własne :oops:

macica mi pęknie od tych porodów , a jeszcze na dwa czekam :mdleje:[/QUOTE]

parłaś :hmmmm: