Vectra Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]ktoś tu się chyba zaciął :evil_lol:[/B][/I][/quote] [quote name='bonita']Nie wstawiaj tyle, bo nie nadążam z obglądaniem :evil_lol: Mieliście dziś taką extra pogodę:loveu:, u nas syf był i siępiło cały dzień :shake:[/quote] więcej nie będzie :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: Quote
Doginka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 A ja oglądam i foty:diabloti: i Ring 2:eek2::nerwy::smhair2: Quote
madziasto4 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Vectra wstawiłabyś wreszcie jakieś fotki..:roll: :evil_lol::evil_lol: Było to już, było :turn-l: [url]http://images34.fotosik.pl/31/7d8cc437fd051ae8.jpg[/url] A fotek Franka nie masz? :iloveyou: Quote
Katerinas Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Vectra']przegląd stomatologiczny :diabloti: [url]http://images34.fotosik.pl/30/21da33ab36581c33.jpg[/url][/quote] matko bosko :crazyeye: :crazyeye: Ja się grubo zastanawiam czy do Ciebie zawitać ;) :lol: [quote name='Vectra']No kochani moi , dzwonił kurier :diabloti: o 19 ma mi przywieść dwie przesyłki w tym jedną tą zaginioną :roll: :evil_lol:[/quote] [quote name='Vectra']... ale jak TZ poszedł z kurierem to się TZtz pyta pan , a po h** wam dwie pralki :evil_lol: [/quote] buahahaha :lol: no się posikałam ze śmiechu :lol: [quote name='Vectra']a na koniec to Ajdunia dziś zrobiła z ogrodzeniem.Za płotem był jej ukochany rudy kundel. [URL]http://images26.fotosik.pl/105/2e41b8a7e3f8f5ce.jpg[/URL][/quote]Nie no.... :crazyeye: :crazyeye: Nie możliwe ... Jak ona to zrobiła?? Quote
Katerinas Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Zapomniałam dodać, że obie laski wyglądają bosko w różowych fifraczkach ;) Naprawdę im do pysiów ;) Quote
Gonitwa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Kochana Ajdusia popsiuła... Moja krew;) Widocznie ogrodzenie się nie podobało- rudy to tylko wymówka;) Quote
bonita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Musisz jej dawać więcej wapna do jedzenia, żeby dziurek w płocie nie wygryzała:diabloti: [URL]http://images26.fotosik.pl/105/2e41b8a7e3f8f5ce.jpg[/URL] :grin: bowska jest Quote
Vectra Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='Doginka']A ja oglądam i foty:diabloti: i Ring 2:eek2::nerwy::smhair2:[/quote] a ja pije piwo :diabloti: [quote name='madziasto4']Vectra wstawiłabyś wreszcie jakieś fotki..:roll: :evil_lol::evil_lol: Było to już, było :turn-l: [URL]http://images34.fotosik.pl/31/7d8cc437fd051ae8.jpg[/URL] A fotek Franka nie masz? :iloveyou:[/quote] nie mam fotek frania , jak poszliśmy na spacer to już było za ciemno i nic nie wyszło :shake: jutro :cool3: [quote name='Katerinas']matko bosko :crazyeye: :crazyeye: Ja się grubo zastanawiam czy do Ciebie zawitać ;) :lol: buahahaha :lol: no się posikałam ze śmiechu :lol: Nie no.... :crazyeye: :crazyeye: Nie możliwe ... Jak ona to zrobiła??[/quote] No , wali przednimi łapami.Ona do psów jest ok , w lecznicy na ulicy jest miła i się wita ,ale tego rudego koondla nienawidzi i oby go nie dopadła bo będzie jatka :shake: Quote
Vectra Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='Gonitwa']Kochana Ajdusia popsiuła... Moja krew;) Widocznie ogrodzenie się nie podobało- rudy to tylko wymówka;)[/quote] Jak rozwali płot , to będzie siedziała na łańcuchu :diabloti: [quote name='bonita']Musisz jej dawać więcej wapna do jedzenia, żeby dziurek w płocie nie wygryzała:diabloti: [URL]http://images26.fotosik.pl/105/2e41b8a7e3f8f5ce.jpg[/URL] :grin: bowska jest[/quote] łapy jej spętam ,a nie wapna dam :diabloti: Quote
diabelkowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 daj jej wapno... troche do betoniarki albo zrob jej betonowe pantofle ;] Quote
Rinuś Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [I][B]a ten płot z betonu ?:-o:-o:-o[/B][/I] Quote
Vectra Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='Katerinas']Zapomniałam dodać, że obie laski wyglądają bosko w różowych fifraczkach ;) Naprawdę im do pysiów ;)[/quote] prawda :cool3: :loveu: :diabloti: [quote name='diabelkowa']daj jej wapno... troche do betoniarki albo zrob jej betonowe pantofle ;][/quote] wyślę ją do tego fachowca co płot robił :diabloti: :diabloti: :diabloti: ale jak to porzekadło mówi , złe zawsze wraca :loveu: i fachowiec , achh .. no wpadnie w moje pazurki :evilbat: kocham te robote :loveu: :diabloti: Quote
Vectra Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]a ten płot z betonu ?:-o:-o:-o[/B][/I][/quote] no ,a z czego ? przeca nie z plastiku :evil_lol: :evil_lol: Quote
Katerinas Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Vectra']No , wali przednimi łapami.[/quote] Nie noo.... :crazyeye: Ja rozumiem, że ona ma swoje antypatie. Każdy pies ma... Ale mnie powaliło to że w tym płocie, wszak grubym pies może łapami (!) dziurę wywalić :crazyeye: Quote
diabelkowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 a ja wspolczuje temu fachowcowi pewno jak on do Ciebie przychodzi to juz tak zestresowany ze na jakis prochach i potem zle plot robi:evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Vectra']no ,a z czego ? przeca nie z plastiku :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [I][B]boshhh maszyna do zabijania :loveu:[/B][/I] Quote
Cimi Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Vectra']Jak rozwali płot , to będzie siedziała na łańcuchu :diabloti: [/QUOTE] No co Ty jak możesz :evil_lol:. Ciocia xxxx52 tu przyjdzie i Ci wszystko wytlumaczy, ze tak nie wolno :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Cimi']No co Ty jak możesz :evil_lol:. Ciocia xxxx52 tu przyjdzie i Ci wszystko wytlumaczy, ze tak nie wolno :evil_lol:[/quote] haha haha haha:evil_lol: a co Vectrze ciotka moze zrobic:eviltong: Quote
Vectra Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='Katerinas']Nie noo.... :crazyeye: Ja rozumiem, że ona ma swoje antypatie. Każdy pies ma... Ale mnie powaliło to że w tym płocie, wszak grubym pies może łapami (!) dziurę wywalić :crazyeye:[/quote] onqa z rozpędu wpada na ten płotek :cool1: ja nie widziałam wiem tylko to z relacji Rafała. [quote name='diabelkowa']a ja wspolczuje temu fachowcowi pewno jak on do Ciebie przychodzi to juz tak zestresowany ze na jakis prochach i potem zle plot robi:evil_lol:[/quote] ten fachowiec to nie tylko płotem sobie nagrabił , mam bardzo długą liste reklamacji :evilbat: [quote name='Rinuś'][I][B]boshhh maszyna do zabijania :loveu:[/B][/I][/quote] zdecydowanie :diabloti: [quote name='Cimi']No co Ty jak możesz :evil_lol:. Ciocia xxxx52 tu przyjdzie i Ci wszystko wytlumaczy, ze tak nie wolno :evil_lol:[/quote] :evil_lol: a w Ajdzie dzemie wilk :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cimi Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Vectra']:evil_lol: a w Ajdzie dzemie wilk :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] No ona to praiwe wilk tylko troszke jej brakuje :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='diabelkowa']nie wilk tylko buldozer:diabloti:[/quote] [quote name='Cimi']No ona to praiwe wilk tylko troszke jej brakuje :evil_lol:[/quote] wilkodław :cool3: :cool3: Quote
diabelkowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ze co ? ze dlawi sie wilkami bo ma za maly przelyk ? Quote
Vectra Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='diabelkowa']ze co ? ze dlawi sie wilkami bo ma za maly przelyk ?[/quote] tak , dokładnie tak :diabloti: Quote
Matusz Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [COLOR=Navy][B]Dobranocka !! :):bye::angel:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts