Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']Gordona???? :crazyeye:[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - jak za jakieś 15 lat Gordusia oddam za TM, to chyba sama z nim się tam znajdę:placz: - nawet nie chcę myśleć:shake:
Ale niestety dziś jest taki dzień na przemyślenia o śmierci:candle:
Myślę o moim poprzednim piesku - to był pudelek miniaturowy czarny - TILO - był niesamowicie mądry, żył 15 lat i lekarz powiedział, że pożył by jeszcze z 5 lat. Sąsiad przejechał go samochodem pod samymi drzwiami mojego bloku:placz::placz::placz:Tilo jeszcze żył jak go mama zawiozła do veta, ale miał złamany kręgosłup w odcinku szyjnym i trzeba go było uśpić:placz:
A on wiedział, że odchodzi - kochałam go prawie tak jak Gordona i właśnie teraz ryczę jak goopia za nim - Tilo wychowywał się z Dominiką - bronił jej przed obcymi jak lew:mad::mad::mad:
Ach już więcej nie piszę o Tilu, bo zaleję całą klawiaturę:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]dzień dobry :loveu: [/B][/I]
[I][B]oo ktoś tutaj jeszcze śpi :evil_lol:[/B][/I][/quote]
ja nie spie:evil_lol:...czekam na relacje z przywozu nowiutkiej praleczki:diabloti:

Posted

- nie śpię od 10
- TZ jest w domu od rana
- robimy łazienkę :diabloti:
- nie ma pralki , na bank ma być jutro :cool1: uwierzę jak zobaczę
- jest zimno
- pije piwo
- przemarzłam na spacerach
-zdjęć nie ma bo szaro , buro i beznadziejnie

Posted

[quote name='Vectra']najpierw musi sie troche utczyć , moje psy nie jadają kości :diabloti:

nie :( nie praleczka :( nie wiem co jest ... napisałam do tego sklepu , co do k** nędzy jest grane :angryy:
przyszła zabaweczka dla Rafałka , klucz pneumatyczny :roll:
ale i karma z krakvetu nie przyszła .. czyżby kuriery miały tyle pracy :niewiem:[/quote]

z krakvetu nie przyjdze nie lubia bullowatych ..oszukali nas na kotach i karmy ci nie przysla

Posted

[quote name='Iwona1984']z krakvetu nie przyjdze nie lubia bullowatych ..oszukali nas na kotach i karmy ci nie przysla[/quote]
to stracą klienta :diabloti: bo to jeden sklep netowy :cool3: u mnie to nie długo :evil_lol:

Posted

[quote name='Gonitwa']Ejj szare zdjęcia też się da oglądać....[/quote]
nie ma zdjęć , aparat się urlopuje ;)

[quote name='Iwona1984']ja juz chyba tam zaprzestane zakupów po tym incydencie z kotami ;([/quote]
a o so chodzi z tymi kotami :crazyeye: bo ja nic nie wiem :shake:

Posted

[quote name='Iwona1984']przegralismy ..z kotami bardzo duza iloscia glosow, koty w ostatnich minutach bardzo oszukiwali... wszytsko byklo na forum krakvetu napisane ale admini usuneli[/quote]
No to stracą klienta :cool1: w październiku wydałam u nich 1250 zł :crazyeye: wiecej niż na siebie :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']No to stracą klienta :cool1: w październiku wydałam u nich 1250 zł :crazyeye: wiecej niż na siebie :evil_lol:[/quote]

ja ostatnio liczylam ze od kwietnia tegoz roku zostawilam u nich 3560,90 ...ale juz sobie szukam nowego sklepiku ;) zapomniałam zapytać czemu Cię jeszcze nie było u nas ;(

Posted

[quote name='Iwona1984']ja ostatnio liczylam ze od kwietnia tegoz roku zostawilam u nich 3560,90 ...ale juz sobie szukam nowego sklepiku ;) zapomniałam zapytać czemu Cię jeszcze nie było u nas ;([/quote]
ja kupuje u nich gdzies od lipca , tak na stałe , ale chyba pora to zmienić :evilbat: za często nie ma tego co zamawiam :shake:
jakies propozycje nowego sklepu ? :cool3:

Posted

[quote]o to koleżanka ma fantastyczny wzrok
jak możesz nie wiedzieć , co to jest klucz pneumatyczny[/quote]
Sie wie :cool1:
Wiem :diabloti:

Mówisz że na jutro...? :siara: Jeśli tak będzie to powinni Ci sprawić jakiegoś bonusa za to czekanie, np. wór proszka do prania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Mam proszek do prania , sama sobie kupiłam :diabloti:

HA , moja mama się dziś mnie pytała co chcę na gwiazdke :evil_lol: ja wiem co tylko nie wiem czy ona jest przygotowana na to :evil_lol:

[url=http://www.allegro.pl/item261210296_fotopanorama_tokina_80_400_4_5_5_6_at_x_ii_fv_.html]taki[/url]

[url=http://www.allegro.pl/item258888487_bogutti_canon_ef_400_f_2_8_l_is_usm_f_vat_lodz.html]ten fajniejszy[/url]

Posted

[quote name='Vectra']Mam proszek do prania , sama sobie kupiłam :diabloti:

HA , moja mama się dziś mnie pytała co chcę na gwiazdke :evil_lol: ja wiem co tylko nie wiem czy ona jest przygotowana na to :evil_lol:

[URL="http://www.allegro.pl/item261210296_fotopanorama_tokina_80_400_4_5_5_6_at_x_ii_fv_.html"]taki[/URL]

[URL="http://www.allegro.pl/item258888487_bogutti_canon_ef_400_f_2_8_l_is_usm_f_vat_lodz.html"]ten fajniejszy[/URL][/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']O w mordę, 28 tysięcy prawie, to żart?? :crazyeye:[/quote]
niestety to nie żart :shake: :evil_lol:
[quote name='Gonitwa']Ależ Ty wymagająca jestes! Biedna mamcia... współczówać takiej córy...[/quote]
ja wymagająca :crazyeye: :crazyeye: że niby taki mały , obiektyw tylko chcę :razz: :evil_lol: to tak dużo ? :evil_lol:
nawet nie śmie zapytać .. matko jak by się nagadała :crazyeye: :evil_lol:
Jeszcze się i tak nagada .. jak Klementyne zobaczy :siara: teściowa też jeszcze nie wie :diabloti:
Mam w planie zaprosić do siebie na Boże Narodzenie obie mamy :cool3: :evil_lol:
się będzie działo :evilbat:

Posted

[quote name='Matusz']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
że nuby co w tym takiego zabawnego :diabloti:

[quote name='diabelkowa']no Vectra Ty sie chyba nie doceniasz... taki skromny prezent:evil_lol:[/quote]
własnie , ale nie było droższego :shake: :diabloti: