malawaszka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Doginka']I PROSZE MNIE NIE LINCZOWAĆ, BO ODDAM:mad::mad::mad::diabloti: [/quote] Gordona???? :crazyeye: Quote
Doginka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='malawaszka']Gordona???? :crazyeye:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - jak za jakieś 15 lat Gordusia oddam za TM, to chyba sama z nim się tam znajdę:placz: - nawet nie chcę myśleć:shake: Ale niestety dziś jest taki dzień na przemyślenia o śmierci:candle: Myślę o moim poprzednim piesku - to był pudelek miniaturowy czarny - TILO - był niesamowicie mądry, żył 15 lat i lekarz powiedział, że pożył by jeszcze z 5 lat. Sąsiad przejechał go samochodem pod samymi drzwiami mojego bloku:placz::placz::placz:Tilo jeszcze żył jak go mama zawiozła do veta, ale miał złamany kręgosłup w odcinku szyjnym i trzeba go było uśpić:placz: A on wiedział, że odchodzi - kochałam go prawie tak jak Gordona i właśnie teraz ryczę jak goopia za nim - Tilo wychowywał się z Dominiką - bronił jej przed obcymi jak lew:mad::mad::mad: Ach już więcej nie piszę o Tilu, bo zaleję całą klawiaturę:placz::placz::placz: Quote
Rinuś Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [I][B]dzień dobry :loveu: oo ktoś tutaj jeszcze śpi :evil_lol:[/B][/I] Quote
lolka75 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]dzień dobry :loveu: [/B][/I] [I][B]oo ktoś tutaj jeszcze śpi :evil_lol:[/B][/I][/quote] ja nie spie:evil_lol:...czekam na relacje z przywozu nowiutkiej praleczki:diabloti: Quote
Gonitwa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Hejo;) Chodź tu bp Ci Doginka blogasa łzami zalewa;) Jak praleczka? Quote
Vectra Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 - nie śpię od 10 - TZ jest w domu od rana - robimy łazienkę :diabloti: - nie ma pralki , na bank ma być jutro :cool1: uwierzę jak zobaczę - jest zimno - pije piwo - przemarzłam na spacerach -zdjęć nie ma bo szaro , buro i beznadziejnie Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Vectra']najpierw musi sie troche utczyć , moje psy nie jadają kości :diabloti: nie :( nie praleczka :( nie wiem co jest ... napisałam do tego sklepu , co do k** nędzy jest grane :angryy: przyszła zabaweczka dla Rafałka , klucz pneumatyczny :roll: ale i karma z krakvetu nie przyszła .. czyżby kuriery miały tyle pracy :niewiem:[/quote] z krakvetu nie przyjdze nie lubia bullowatych ..oszukali nas na kotach i karmy ci nie przysla Quote
Vectra Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Iwona1984']z krakvetu nie przyjdze nie lubia bullowatych ..oszukali nas na kotach i karmy ci nie przysla[/quote] to stracą klienta :diabloti: bo to jeden sklep netowy :cool3: u mnie to nie długo :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ejj szare zdjęcia też się da oglądać.... Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Vectra']to stracą klienta :diabloti: bo to jeden sklep netowy :cool3: u mnie to nie długo :evil_lol:[/quote] ja juz chyba tam zaprzestane zakupów po tym incydencie z kotami ;( Quote
Vectra Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Gonitwa']Ejj szare zdjęcia też się da oglądać....[/quote] nie ma zdjęć , aparat się urlopuje ;) [quote name='Iwona1984']ja juz chyba tam zaprzestane zakupów po tym incydencie z kotami ;([/quote] a o so chodzi z tymi kotami :crazyeye: bo ja nic nie wiem :shake: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 przegralismy ..z kotami bardzo duza iloscia glosow, koty w ostatnich minutach bardzo oszukiwali... wszytsko byklo na forum krakvetu napisane ale admini usuneli Quote
Vectra Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Iwona1984']przegralismy ..z kotami bardzo duza iloscia glosow, koty w ostatnich minutach bardzo oszukiwali... wszytsko byklo na forum krakvetu napisane ale admini usuneli[/quote] No to stracą klienta :cool1: w październiku wydałam u nich 1250 zł :crazyeye: wiecej niż na siebie :evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Vectra']No to stracą klienta :cool1: w październiku wydałam u nich 1250 zł :crazyeye: wiecej niż na siebie :evil_lol:[/quote] ja ostatnio liczylam ze od kwietnia tegoz roku zostawilam u nich 3560,90 ...ale juz sobie szukam nowego sklepiku ;) zapomniałam zapytać czemu Cię jeszcze nie było u nas ;( Quote
Vectra Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Iwona1984']ja ostatnio liczylam ze od kwietnia tegoz roku zostawilam u nich 3560,90 ...ale juz sobie szukam nowego sklepiku ;) zapomniałam zapytać czemu Cię jeszcze nie było u nas ;([/quote] ja kupuje u nich gdzies od lipca , tak na stałe , ale chyba pora to zmienić :evilbat: za często nie ma tego co zamawiam :shake: jakies propozycje nowego sklepu ? :cool3: Quote
anetta Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote]o to koleżanka ma fantastyczny wzrok jak możesz nie wiedzieć , co to jest klucz pneumatyczny[/quote] Sie wie :cool1: Wiem :diabloti: Mówisz że na jutro...? :siara: Jeśli tak będzie to powinni Ci sprawić jakiegoś bonusa za to czekanie, np. wór proszka do prania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Mam proszek do prania , sama sobie kupiłam :diabloti: HA , moja mama się dziś mnie pytała co chcę na gwiazdke :evil_lol: ja wiem co tylko nie wiem czy ona jest przygotowana na to :evil_lol: [url=http://www.allegro.pl/item261210296_fotopanorama_tokina_80_400_4_5_5_6_at_x_ii_fv_.html]taki[/url] [url=http://www.allegro.pl/item258888487_bogutti_canon_ef_400_f_2_8_l_is_usm_f_vat_lodz.html]ten fajniejszy[/url] Quote
madziasto4 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Vectra'][url=http://www.allegro.pl/item258888487_bogutti_canon_ef_400_f_2_8_l_is_usm_f_vat_lodz.html]ten fajniejszy[/url][/QUOTE] O w mordę, 28 tysięcy prawie, to żart?? :crazyeye: Quote
Gonitwa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ależ Ty wymagająca jestes! Biedna mamcia... współczówać takiej córy... Quote
Matusz Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Vectra']Mam proszek do prania , sama sobie kupiłam :diabloti: HA , moja mama się dziś mnie pytała co chcę na gwiazdke :evil_lol: ja wiem co tylko nie wiem czy ona jest przygotowana na to :evil_lol: [URL="http://www.allegro.pl/item261210296_fotopanorama_tokina_80_400_4_5_5_6_at_x_ii_fv_.html"]taki[/URL] [URL="http://www.allegro.pl/item258888487_bogutti_canon_ef_400_f_2_8_l_is_usm_f_vat_lodz.html"]ten fajniejszy[/URL][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
diabelkowa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 no Vectra Ty sie chyba nie doceniasz... taki skromny prezent:evil_lol: Quote
Vectra Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='madziasto4']O w mordę, 28 tysięcy prawie, to żart?? :crazyeye:[/quote] niestety to nie żart :shake: :evil_lol: [quote name='Gonitwa']Ależ Ty wymagająca jestes! Biedna mamcia... współczówać takiej córy...[/quote] ja wymagająca :crazyeye: :crazyeye: że niby taki mały , obiektyw tylko chcę :razz: :evil_lol: to tak dużo ? :evil_lol: nawet nie śmie zapytać .. matko jak by się nagadała :crazyeye: :evil_lol: Jeszcze się i tak nagada .. jak Klementyne zobaczy :siara: teściowa też jeszcze nie wie :diabloti: Mam w planie zaprosić do siebie na Boże Narodzenie obie mamy :cool3: :evil_lol: się będzie działo :evilbat: Quote
Vectra Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Matusz']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] że nuby co w tym takiego zabawnego :diabloti: [quote name='diabelkowa']no Vectra Ty sie chyba nie doceniasz... taki skromny prezent:evil_lol:[/quote] własnie , ale nie było droższego :shake: :diabloti: Quote
Matusz Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Vectra']że nuby co w tym takiego zabawnego :diabloti: [/quote] [COLOR=Navy][B]nic, tylko ta cena.... same grosze :evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Rinuś Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [I][B]dzieńdobrywieczór :loveu: przyszliśmyucałowaćCięwczólko:loveu::loveu:piszębezspacji:diabloti:[/B][/I] Quote
Recommended Posts