Alicja Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 dzasta napisał(a):Ok Ok Alicia :) Jak dotrwam do rana na necie :D trwaj ...jak kapitan na statku :grins: ja się oddalam w objęcia Morfeusza .... o 6 czekają mnie dziatki ...przyszłość narodu :diabloti: :kciuki: za szybkie i spokojne wydanie frankowych pomiotów na świat ;) Quote
eria Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 oooo to JUŻ !!!!!! i to jak kolorowo !!!!!!!!!!!!!!! CZEKAMY NA WIEŚCI !!! :) Quote
Darianna Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Pogotowie porodówkowe na miejscu czy Ewa sama się bawi w akuszerkę? Quote
dzasta Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Nie nie ma bardzo fachową pomoc ale pierworodną odebrała sama z tego co zrozumiałam :D Quote
Sylwia K Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 o kurde! :multi::multi::multi::multi::multi: teraz to ciężko mi będzie zasnąć! Quote
dzasta Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 No to mamy jeszcze pieska koloru ciemnego :) i pieska biało rudego :) Czyli trzecia dziewczynka i piesek wdały się kolorem w Tatusia i Ciocię Marysię :D Dla Alicji :) 1. SUNIA Biała w rude łaty 2. SUNIA Czerwona ;-) 3. SUNIA Ciemna 4. PIESEK Ciemny 5. PIESEK Biało-Rudy I ja mówię Dobranoc idę spać z małymi przerwami na odb wiadomości od Vectry :) Quote
Doginka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 No ja to potrafię wejść w odpowiednim momencie:lol: Jesteśmy przy czwóreczce, ciekawe ile jeszcze:lol: Vectra, to chrzest bojowy już masz za sobą:klacz: Już wiem, że są śliczne, bo widzę je oczami wyobraźni:loveu: Quote
dzasta Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Doginko już jest 5 bo w tzw międzyczasie przybył biało-rudy piesek :) Quote
Vectra Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 akcja porodowa zakończona sukcesem ;) mamy 5 zdrowych , ślicznych , ruchliwych maluszków :multi: 3 suczki , 2 pieski i tak pierwsza urodziła się suczka , biała w rude łatki .... którą to ja odbierałam :mdleje: waga 335g potem czerwona suczka , waga 320g trzecia mahoniowa suczka 360 g czwarty piesek mahoniowy 385g - wielkie bydla :diabloti: piąty biały piesek w rude łatki 360g Emila poradziła sobie świetnie , przy pierwszym maluszku spanikowała troszkę , ale potem radziła sobie świetnie maluchy przyszły o godzinach 1- 21:25 2- 22:25 3- 22:45 4- 00:23 5- 1:35 Emilka jest świetną matką , więc nie będzie problemów to jest pierworodna , którą wyciągałam :mdleje: niesamowite uczucie ... rany jak mi adrenalina skoczyła obyło się bez umarlaczków na szczęście :kciuki: dzięki wielkie za wsparcie smsowe , telefoniczne .... a najwieksze podziękowania , dla naszej akuszerki Ani Żero , hodowla SENTINEL , za to że pomagała , uczyła , wspierała .... dzieliła sie swoją wiedzą i doświadczeniem - jesteś cudowna baba :buzi: teraz zalegam spać ..... za dużo wrażeń jak na jeden dzień Quote
Alicja Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='dzasta']No to mamy jeszcze pieska koloru ciemnego :) i pieska biało rudego :) Czyli trzecia dziewczynka i piesek wdały się kolorem w Tatusia i Ciocię Marysię :D Dla Alicji :) 1. SUNIA Biała w rude łaty 2. SUNIA Czerwona ;-) 3. SUNIA Ciemna 4. PIESEK Ciemny 5. PIESEK Biało-Rudy I ja mówię Dobranoc idę spać z małymi przerwami na odb wiadomości od Vectry :) [FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]:Rose: dzasta :) AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak cudnie :loveu::loveu::loveu: [/FONT] http://img715.imageshack.us/img715/2016/emila60dzien121.jpg mała ma irokeza ;) bowska jest http://img155.imageshack.us/img155/2460/emila60dzien082.jpg Ewa gratulki :Rose: byłaś dzielna Quote
Asiaczek Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='Vectra']akcja porodowa zakończona sukcesem ;) mamy 5 zdrowych , ślicznych , ruchliwych maluszków :multi: 3 suczki , 2 pieski i tak pierwsza urodziła się suczka , biała w rude łatki .... którą to ja odbierałam :mdleje: waga 335g potem czerwona suczka , waga 320g trzecia mahoniowa suczka 360 g czwarty piesek mahoniowy 385g - wielkie bydla :diabloti: piąty biały piesek w rude łatki 360g Emila poradziła sobie świetnie , przy pierwszym maluszku spanikowała troszkę , ale potem radziła sobie świetnie maluchy przyszły o godzinach 1- 21:25 2- 22:25 3- 22:45 4- 00:23 5- 1:35 Emilka jest świetną matką , więc nie będzie problemów to jest pierworodna , którą wyciągałam :mdleje: niesamowite uczucie ... rany jak mi adrenalina skoczyła obyło się bez umarlaczków na szczęście :kciuki: dzięki wielkie za wsparcie smsowe , telefoniczne .... a najwieksze podziękowania , dla naszej akuszerki Ani Żero , hodowla SENTINEL , za to że pomagała , uczyła , wspierała .... dzieliła sie swoją wiedzą i doświadczeniem - jesteś cudowna baba :buzi: teraz zalegam spać ..... za dużo wrażeń jak na jeden dzień Super!!!!!! Hahaha, ale miziania mi się szykuje, 5 maluchów, lalalalalaaaaaaa....... Brawa dla Emilki za szybki poród... (jaka ona juz chuda się zrobiła;):multi: Brawo dla Vectry za Pierworodną, :multi: Brawa dla Ani (ale to nie dziwota, bo ona jest super w te klocki!), :multi: Brawa dla Alicji za sygnał, że ruszyło...;) Brawa dla dzasty za informacje z frontu Brawa dla nas;):evil_lol: Pzdr. Quote
SZPiLKA23 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Sledze i sledze i sie doczekałam. Gratulacje:multi::multi::multi: Quote
AnkaG Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 aaa jakie kolorki :) I mała Emilka jest :) No super, niech sie zdrowo chowają :) Quote
Sylwia K Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='Vectra'] cudowny widok! Emilcia jaka zadowolona :) Gratulujemy ślicznych maluszków! :multi: Quote
Tengusia Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 no to co pijemy :drink1: krowka jest the besciarska :loveu::loveu::loveu: cala reszta tez :loveu::loveu::loveu: Quote
Justa Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Gratuluję powiększenia rodziny ! :loveu: Quote
justysiek Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Gratuluje;) sliczne maleństwa, mamusia zadowolona widac;) w sumie jest sie z czego cieszyc, taka piekna piatka. Quote
malawaszka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 no cudnie, że bez problemów i szybko poszło :loveu: brawo dziewczyny! Ewa to które zostają????? :diabloti: Quote
Vectra Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 No to można pić :diabloti: Dzięki wszystkim , ja muszę jeszcze ochłonąć Quote
Vectra Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 [quote name='malawaszka']no cudnie, że bez problemów i szybko poszło :loveu: brawo dziewczyny! Ewa to które zostają????? :diabloti: ruda suczka :cooldevi: Quote
Cola Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Gratulacje dziewczyny :klacz: poradziłyście sobie wyśmienicie :p ...a maluszki piękne tfu tfu ;) Quote
AnkaG Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Ale słodziaki :) Bowskie :) Emilce jak się spodoba to będzie przy każdej cieczce Frania ganiać ... Quote
Recommended Posts