Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
zamknął oczy , bo zna drogę na pamięć :diabloti:

a dlaczemu ?

Chyba zna ją w połowie, bo drugie oko otwarte :diabloti:

Bo sznaucery są w sobotę :placz:

Posted

[quote name='eria']zielony jęzor :diabloti:
Popsuł się i zzieleniał :evil_lol:

[quote name='jonQuilla']uwalony pies = szczęśliwy pies :loveu::loveu::loveu:
http://img36.imageshack.us/img36/83/img0858m.jpg

Franio postanowił wyprowadzić ją na spacerek? :evil_lol:
http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/LIPIEC%202009/01%2007%202009/01/IMG_0201.jpg

Egon chciał mieć korale :loveu: :evil_lol:
[quote name='Bullila.nl']jesso no tak:diabloti: przecie za darmo sie trzody nie trzyma:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dzien dobry:diabloti:
Oczywiście , że tak ... jaknie spłaci , łopatą w łeb :cool3: :diabloti:
dobry ino duszny :roll:
[quote name='Justa']Kiedy są teriery? W niedzielę?

http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/LIPIEC%202009/01%2007%202009/IMG_0013.jpg

Paniczowi coś do oka wpadło :shake:
zamknął oczy , bo zna drogę na pamięć :diabloti:

[quote name='Justa']Uuuu.. to Was nie popodglądam :shake:

a dlaczemu ?

Posted

piekne i zdjecia i psiurki , zwlaszcza te z migdalami na wierzchu!!!:razz:

na temat lizania lap cosik na waszki galeri napisalam , mam podobny problem z Hektorem

Posted

Tekla dzięki , czytałam w Waszki .... u nas to alergia , naj to na trawę .... jak jest trawa mokra to naj se liże

czy one są normalne ? :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Tekla dzięki , czytałam w Waszki .... u nas to alergia , naj to na trawę .... jak jest trawa mokra to naj se liże

właśnie Pepa też - jak mokro to bardziej :shake:

Vectra napisał(a):
a to jest Franciszek Tutosław panicz mały ....
zapytałam czy damy jeść :diabloti:

buuahahaha śmierć w oczach :evil_lol:

Posted

kiedys tyz mialam podobne zwierze, moze znajde zdjecia Atesz po naszemu ADA, nie wiem czy to byl buli czy jaki inny ale wiem do czego sa zdolne i ze wszystko dla radochy i ruchu zrobia a kochaja jakby mialy podwojne serca.
ja bawilo godzinami wisciec na scianie z opona w pysku lub zakladanie sobie opony na kark i lazenie z nia wszedzie, i tylko opony wytrzymywaly dluzszy czas reszta sie w miare szybko poddawala

Posted

Ja jak szykuje psom michy , to zaczynam mieć wyrzuty sumienia , bo on ma obsesje ostatnio :evil_lol: ide kawy do kuchni sobie zrobić ,to patrzy na mnie podejrzliwie :diabloti:

Tekla , opona to na porządku dziennym ... zaraz po piłce ... i u mnie nie tylko te bull kochają oponę ;)

Posted

Tekla64 napisał(a):
wiem wiem , moje boksery tyz uwielbialy i ON Hamlet tyz sie swietnie bawil ale zadne nigdy nie wisialo na scianie 2godziny szrpiac , to byl dla mnie wyczyn

Ja też nie kumam co jest takiego fajnego w wiszeniu , ale moje wiszą godzinami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mania miała kilka miesięcy .. jak udało jej się pierwszy raz samodzielnie złapać oponę zawieszoną ... to siłą ją zdejmowałam :evil_lol: