Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak one świetnie się razem bawią i dogaduja - chyba troszku nad tym pracowałaś?? Szacunek oj szacunek. ja mam problem zeby ten moj kanaropodobny z dogiem się bawił- kanar skacze, chwyta w zabawie żebami, powarkuje (ale tak zabawowo) a ten moj tego nie czai i się spina.

Posted

[quote name='Justa']http://images28.fotosik.pl/286/037cf605c7111dd6.jpg

taka mała rzecz a cieszy..
i niech mi ktoś powie, że psom potrzeba interaktywnych udziwnionych zabawek..

Ludzkim dzieciom tez nie potrzeba, a w zasadzie nie wskazane jest, lepiej dac kredki, misia i drewniane klocki, niech wyobraznia dziala, ja sie tak wychowalam i jestem szcesliwa, ze wtedy nie bylo mody na siedzenie przed kompem i grania od 3latka w jakies badziewne japonskie gry...

Mania jest juz bardzo duza, jak widzialam ja na wystawie to domyslilam sie ze to ona tylko przez obrozke, tak bym powiedziala, ze za duza:evil_lol:

Posted

Mania rośnie , no cóż :lol: w sumie szkoda , bo fajna była taka mała :loveu:
a tak skacze , rośnie , gryzie , je , biega , skacze , szczeka , je , śpi , warczy , sika , pije , ciąga psy za skórę , rośnie , skacze po meblach , szczeka , je , rośnie ..

Posted

Vectra napisał(a):
skacze , rośnie , gryzie , je , biega , skacze , szczeka , je , śpi , warczy , sika , pije , ciąga psy za skórę , rośnie , skacze po meblach , szczeka , je , rośnie ..

a gdzie kupa? :mad: a gdzie niszczenie domu? :mad:

Posted

[quote name='Vectra']kupa , oczywiście OBOWIĄZKOWA aa jeszcze beka i pierdzi ... na raz
Urocze stworzonko, nic tylko przytulać i pieścić w łóżeczku :diabloti: :diabloti: :lol:

Mimo wszystko pozdrawiamy cieplutko!

Posted

[quote name='Greven']

Mimo wszystko pozdrawiamy cieplutko!

kurde

jakie CIeplutko:mad::mad::mad:

na dworze chyba cieplej niżw domu

spię pod dwoma kołdrami............... na szczęscie też z dwoma psami
one sa jak kaloryferki

jeden grzeje od strony doopy ..........a drugi od srtrony plecók

TZta nikt nie grzeje:diabloti::diabloti:

cze vectro ma

http://images40.fotosik.pl/21/ce98010ac83d85db.jpg

jaka fajna ruska s p i e r d o l i nka:loveu::loveu::loveu:

Posted

Bea , nie masz ogrzewania :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

ja bym nie wytrzymała :shake: ja muszę mieć cieplutko , bo jak jest zimno to ja się nie umiem na niczym innym skupić tylko na tym że marznę :evil_lol: :evil_lol:

a dziś mamy piękną pogodę :multi: :multi: :multi:

Posted

Vectra napisał(a):

a dziś mamy piękną pogodę :multi: :multi: :multi:

Gdzie piękną? :shake: Chyba się rozchorowałam, albo jest zimno na dworze, albo ja tak marznę, czekam na rozmowę z bossem i chyba zmyję się do domu :roll:

Posted

an1a napisał(a):
Gdzie piękną? :shake: Chyba się rozchorowałam, albo jest zimno na dworze, albo ja tak marznę, czekam na rozmowę z bossem i chyba zmyję się do domu :roll:

No u mnie świecie słońce :loveu: i jest cieplutko ..
ale faktycznie rozmawiałam z mamą przez tel przed chwilą i mówiła , że u niej ma mototowie zimno i pochmurno :roll: