malawaszka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 [quote name='Vectra'] a Franio ma nową pasje , ogląda na animal planet - policje dla zwierząt - cały odcienek dziś obejrzał w wielkim skupieniu , raz tylko [B][COLOR=Red]się rzuciłam na TV[/COLOR][/B] gdy gdy pies w TV zaczął szczekać i zrobili zbliżenie :diabloti: [/quote] buuahaha a po co się rzucałaś na tv????? :evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 [quote name='malawaszka']buuahaha a po co się rzucałaś na tv????? :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witam:Cool!: Quote
Patka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Ewciu to tak samo jak ja :razz: tylko inne przesłanki całusy :loveu: Quote
Medorowa Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Siora, no choo no tu trochuuu;):loveu: Quote
BeaC Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 [COLOR=DarkRed][B]to ja:diabloti::diabloti::diabloti: wiem że masz chandrę jesienno- zimowa ale to nic to przejdzie.............. rozumiem rzut telefonem <bravo> tez bym rzuciła:angryy::angryy::angryy: acha i miziaczki dla całej piąteczki psóffff [/B][/COLOR] Quote
Doginka Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Witam:p Co tam słychać? Pewnie przez mulące dogo remoncik już jest ukończony:diabloti::razz: strony otwierają mi się ok. 5 minut:angryy: Quote
lolka75 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 tu tak cicho ze u Vectry to chyba palac powstal:evil_lol: a nie tylko remont;). Dawac jakies fotki mordercow bo za slodko na dogo sie zrobilo bez tych bestii:diabloti::loveu::diabloti::loveu:... Quote
lolka75 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 tu tak cicho ze u Vectry to chyba palac powstal:evil_lol: a nie tylko remont;). Dawac jakies fotki mordercow bo za slodko na dogo sie zrobilo bez tych bestii:diabloti::loveu::diabloti::loveu:... czy ktos moglby usunac ten podwojny post..plisss Quote
jonQuilla Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam Szatanki :multi::multi: Co u Was słychować? :) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Vectra Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 No cześć :diabloti: ja z doskoku bo mam kompa po mału odstawionego od kabelka netowego.. U nas co nowego :hmmmm: zimno jest , mrozy nadciągnęły , cały tydzień leże w łóżku z gorączką i co wygrzeje to wymarznę na spacerkach ... Remont ehhhh , w kuchni tkwimy :evilbat: bo czekamy na nowe szafki znaczy dodatkowe nowe szafki i sobie leniu****emy w związku z tym ... mamy czas :diabloti: no i knujemy non stop coś innego .. Psy są prawie grzeczne , prawie nie rozrabiają .... Fotek nie mam , bo mi się nie chce robić ,aparat gdzieś w kartonie wylądował z resztą rupieciarni ... rany skąd tyle wszystkiego mamy w domu ? tak to tego nie widać ,ale jak zaczęłam wyciagać z szafek do kartonów to koszmar ... o to tyle z domu na wsi ;) Quote
jonQuilla Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='Vectra'] Fotek nie mam , bo mi się nie chce robić ,aparat gdzieś w kartonie wylądował z resztą rupieciarni ... rany skąd tyle wszystkiego mamy w domu ? tak to tego nie widać ,ale jak zaczęłam wyciagać z szafek do kartonów to koszmar ... [/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]akurat wiem co to znaczy...ja jakiś czas temu wymieniałam meble w swoim pokoju...raju to był jeden pokój a jak wyniosłam wszystko do drugiego pokoju to nie było jak przejść, a drugi pokój jest bardzo duży :evil_lol::evil_lol: 3 dni mi zajęło wsadzenie się do szafek i jeszcze do tej pory nie wiem gdzie są niektóre rzeczy :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Doginka Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='Vectra'] Psy są prawie grzeczne , prawie nie rozrabiają .... ;)[/quote] Prawie robi wielką różnicę:razz::diabloti: Zabij tę wstrętną gorączkę jakimś dobrym truneczkiem grzanym:p:p:p Trzymaj się cieplutko i nie daj się mrozom :hand: Quote
Maga100 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 [quote name='Vectra']Powiem tylko bry wieczór :diabloti: :diabloti: :diabloti: u nas nudy , mróz i remont nadal :cool3: ciągle mam serwer busy więc wole malować sufit :grins:[/quote] [B]busy, muli, otwiera się godzinami :diabloti:[/B] [B]mnie też się odechciewa :angryy:[/B] [B]byle do wiosny :p[/B] Quote
malawaszka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 czy już wyzdrowiałaś??? Twoje zdrówko :drinking: i do roboty kochana bo remoncik czas kończyć :evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 wracaj Vectra bo za Franiem tesknie Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Córcia :multi::multi::multi:.....poka dzieciaki ;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 nooo właśnie właśnie - jak Klema?? już całkiem mieszka z Wami??? jak Kano ją traktuje? :razz: Quote
BeaC Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [COLOR=DarkRed][B]..........wpadłam Cie powitac.ale ty pewnie śpisz.................abo się remontujesz abo coś knujesz??? no to nara:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
asher Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Haloooo :hand: Stęskniłam się za widokiem różowych ścian :shake: Wrzuciłabyś jakąs fotkę :diabloti: Quote
Vectra Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='malawaszka']czy już wyzdrowiałaś??? Twoje zdrówko :drinking: i do roboty kochana bo remoncik czas kończyć :evil_lol:[/quote] teoretycznie wyzdrowiałam , ciągniemy ten wózek remontowy , jeszcze się zejdzie :evil_lol: szczerze to żal będzie kończyć , bo co będziemy robić ? :diabloti: [quote name='Iwona1984']wracaj Vectra bo za Franiem tesknie[/quote] wrócona już jestem , odzyskałam kompa ;) [quote name='AlKil']Witaj Cioteczko! :multi:[/quote] siemaneczko :loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Córcia :multi::multi::multi:.....poka dzieciaki ;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] witaj mamuśka :loveu: pokaze dziecki [quote name='malawaszka']nooo właśnie właśnie - jak Klema?? już całkiem mieszka z Wami??? jak Kano ją traktuje? :razz:[/quote] Kano , on jej nie cierpi , zresztą jak wszystkich ostatnio :evil_lol: znaczy standardowo są dni kiedy kocha wszystkie psy , to znowu są dni kiedy by najchętniej zrobił wszystkim kilkim ... Klementyna siedzi w ciągu dnia już w domu z psami , znaczy z Tuniem i Lalem , nie mam miejsca jeszcze na klatkedla niej by nocowała ... więc śpi w swoim pokoiku. [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..........wpadłam Cie powitac.ale ty pewnie śpisz.................abo się remontujesz abo coś knujesz??? no to nara:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/quote] nie śpię , wstałam o 13 :evil_lol: [quote name='asher']Haloooo :hand: Stęskniłam się za widokiem różowych ścian :shake: Wrzuciłabyś jakąs fotkę :diabloti:[/quote] nie bądź beszczelna ani chamska :diabloti: Quote
Vectra Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Klementyna torreador :diabloti: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/115/3793d7aba7c3acce.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/115/f4e2d31de1cd900f.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/50/8607d67c10d5fecc.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/51/ecdaf4066f9c98e8.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/116/545edc345e39b3ae.jpg[/IMG][/URL] tak tak , to co widzicie na Klementynim kubraku to jest kupa !!! przejechała po ziemi całe podwórko by się pozbyć ubranka ... Klementyna kocha nagość :evil_lol: Quote
Recommended Posts