Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donvitow napisał(a):
Banda jest super wesoła. Sunie odrobaczone i zaszczepine zekają na domki. Ważą od 4700g do5000g. Najmniejsza płowa sunia. Są wesołe i uwielbiają rozrabiać. Mają ok 12 tygodni. Jak sie je zawoła pędzą i napadają całym stadkiem. Wyrosną na zgrabne szczupłe sunie wielkści takdo kolan. Taki mały drobny labradorek mniej więcej.

to będzie coś w typie naszej Fionki :cool3:

Posted

Donvitow napisał(a):
Nie 9 a 11 . Początkowo nie doliczyliśmy się w tej "kupce" ogonków i łapek. Wet nie ma surowicy. Spowadzi. mają 4 tygodnie. Szanse niewielkie.

Na kiedy będzie surowica?? Ja mogę mieć na jutro... Ile ważą te maluszki?

Posted

caroolcia napisał(a):
NOWE szeniaczki w gaju - 4 suczki waża obecnie ok 5kg, odrobnaczone, krótka sierść

Potrzebuję portret każdego z nich na piątek wieczór. Da się zrobić? W sobotę wychodzi ogłoszenie dla małej czarnej suni, więc może i tym się uda.

Posted

Donvitow napisał(a):
11 małych dostało surowice. Niestety mamy która by je karmiła i ogrzewała nie ma - zniknęła / :angryy:/. Bedziemy probowali upchnąć jak najwięcej do szpitalika do Weta.

ze schronu zniknęła??:angryy:

Posted

Mnie wczoraj zatkało jak mi Pan Kajetan to powiedział przez telefon poprostu tak byłam zła ,że poduszke zgniatałam z całej siły. Jak bym go dopadła to nie wiem co bym mu zrobiła

Posted

Dzisiaj dobry dzień. Dwie sunie większe pojechały dzisiaj do domu z ogródkiem i trójką dzieci. Chcieli jednego pieska. Namówiłem na dwa:lol:.

Ostatni duży pojechał do Agi. Bo by mu było smutno.:lol:

Jeden maluszek znalazł domek z ogródkiem. Pozostałe zdrowe. Dokarmiane kleikiem ryżowym na kozim mleczku.

Nie wiem czy suni szpryn nie oddał właścicielom. Lucuna sprawdzi.