Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

we Wricku jeszcze nie ma kleszczy tzn. Figa jeszcze nie miała (apropos ona ma już 16 miechów i jeszcze nigdy nie miała to jak mam znaleźć na niej żeby kleszcz nie był już ogromny? słyszałam że najczęściej są w okolicach, gdzieś koło łap i między poduszkami. Tam gdzie akurat sznaucer ma dłuższą sierść. czy to prawda?)

bosh........

Żyć nam w tej budzie nie dają!

heh... wiecie że wymyślili u nas coś takiego jak okres ochronny dla uczniów?! ale co z tego jak i tak mam jutro sprawdzian :(

buuuuuuuuu..........

Posted

Lunka ma już 20 mieszków i też jeszcze nie miała kleszczora, mam nadzieję że długo jeszcze tak pozostanie.

A propos kleszczy to wczoraj oglądałam na Animal Planet w "Emergency Vets" fragment o sznaucerku, którego sparaliżowało po ugryzieniu kleszcza, a jak mu tego kleszcza usunęli, to w kilka dni zupełnie wrócił dosprawności, brrrrrr. Mam nadzieję że w Polsce nie ma takich okropnych kleszczuchów.

Posted

GAl też nie miała do tej pory kleszcza (odpukać ;) )

A ja przeżywam własnie ostatnie chwile wolności, bo przez najbliższy tydzień czekają mnie spacerki dookoła bloku, bo będzie pełno policji... którzy będą wyłapywać wałęsających się daleko od domu ;( Nio i postanowiłam, że się wreszcie wezmę ostro do nauki bo już za tydzień w środę exam!!!!! Ale jakoś specjalnie sie nie stresuje...;)

Nawet lepiej, że nigdzie dalej sie ruszać nie mogę, bo GAl ma cieczke i wiadomo co jej do łepka strzeli??!! Jeszcze wróci nam z dobytkiem w brzusiu!!!! :o 8)

JAk z nia przed chwila byłam na dworku to obszczekała jakiegoś chłoptasia, który się bawił na drabinkach (nigdy wcześniej tego nie robiła!!) Czyżby to były humorki młodej damy??!!

Just@ & GALA

Posted

Niom, pewnie burza hormonów :wink: A tak poza tym to jak zauważysz, że zaczyna być coraz bardziej przychylna psiorkom, to nie spuszczaj jej ze smyczy, bo wtedy nawet najbardziej posłuszna sunia goni za instynktem zamiast za właścicielem :Dog_run:

Posted

Justa jak wstawiłaś zdjęcie Gali tam gdzie podpis

tzn. "Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies."

Konrad Lorenz

Bo chciałabym mieć tam zdjęcie Figi a coś mi nie wychodzi :wink:

Posted

dziś znalazłam u basterqa drugiego kleszcza... :( ciekawe ile jeszcze znajde,,,najgorsze że trudno cokolwiek znależć w takiej sierści...:(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...