Pasavera Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 we Wricku jeszcze nie ma kleszczy tzn. Figa jeszcze nie miała (apropos ona ma już 16 miechów i jeszcze nigdy nie miała to jak mam znaleźć na niej żeby kleszcz nie był już ogromny? słyszałam że najczęściej są w okolicach, gdzieś koło łap i między poduszkami. Tam gdzie akurat sznaucer ma dłuższą sierść. czy to prawda?) bosh........ Żyć nam w tej budzie nie dają! heh... wiecie że wymyślili u nas coś takiego jak okres ochronny dla uczniów?! ale co z tego jak i tak mam jutro sprawdzian :( buuuuuuuuu..........
malawaszka Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Lunka ma już 20 mieszków i też jeszcze nie miała kleszczora, mam nadzieję że długo jeszcze tak pozostanie. A propos kleszczy to wczoraj oglądałam na Animal Planet w "Emergency Vets" fragment o sznaucerku, którego sparaliżowało po ugryzieniu kleszcza, a jak mu tego kleszcza usunęli, to w kilka dni zupełnie wrócił dosprawności, brrrrrr. Mam nadzieję że w Polsce nie ma takich okropnych kleszczuchów.
Justa Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 GAl też nie miała do tej pory kleszcza (odpukać ;) ) A ja przeżywam własnie ostatnie chwile wolności, bo przez najbliższy tydzień czekają mnie spacerki dookoła bloku, bo będzie pełno policji... którzy będą wyłapywać wałęsających się daleko od domu ;( Nio i postanowiłam, że się wreszcie wezmę ostro do nauki bo już za tydzień w środę exam!!!!! Ale jakoś specjalnie sie nie stresuje...;) Nawet lepiej, że nigdzie dalej sie ruszać nie mogę, bo GAl ma cieczke i wiadomo co jej do łepka strzeli??!! Jeszcze wróci nam z dobytkiem w brzusiu!!!! :o 8) JAk z nia przed chwila byłam na dworku to obszczekała jakiegoś chłoptasia, który się bawił na drabinkach (nigdy wcześniej tego nie robiła!!) Czyżby to były humorki młodej damy??!! Just@ & GALA
malawaszka Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Niom, pewnie burza hormonów :wink: A tak poza tym to jak zauważysz, że zaczyna być coraz bardziej przychylna psiorkom, to nie spuszczaj jej ze smyczy, bo wtedy nawet najbardziej posłuszna sunia goni za instynktem zamiast za właścicielem :Dog_run:
Pasavera Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Justa jak wstawiłaś zdjęcie Gali tam gdzie podpis tzn. "Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." Konrad Lorenz Bo chciałabym mieć tam zdjęcie Figi a coś mi nie wychodzi :wink:
Pasavera Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Matt to Ty już jesteś starszym Dogomaniakiem?! bosh...ale ten czas leci! Gratulacje tytułu ! ! ! :multi: :laola: :laola:
Pasavera Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Mi jeszcze do Dogomaniaka brakuje a co dopiero do Dogomastera :lol: ale za jakiś czas....
Matt Posted April 27, 2004 Author Posted April 27, 2004 malawaszka: Dzięki. Tobie zostalo juz niewiele do Młodszego Dogomaniaka ;)
Pasavera Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 gadajmy sobie tak a wszyscy dojdziemy do Starszego Dogomastera :eek2: apropos...co jest po Starszym Dogomasterze? :o
Pasavera Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:
Matt Posted April 27, 2004 Author Posted April 27, 2004 Nie no, trzeba poszukac czegos na DOGOMANII, bo mnie tez to ciekawi...
malawaszka Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Matt: naprawdę? nawet nie wiem ile trzeba mieć
Pasavera Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 ale faktycznie ciekawe czy jest wyższy stopień niż starszy Dogomaniak :o
Baster Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 dziś znalazłam u basterqa drugiego kleszcza... :( ciekawe ile jeszcze znajde,,,najgorsze że trudno cokolwiek znależć w takiej sierści...:(
malawaszka Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 No jasne, że są kolejne: jak czytałam inne posty to widziałam: Starszy i młodszy dogomaster jeszcze i oni zamiast łapek mają płomienie stopniowane
Baster Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 właśnie fajne jest to że liczą tutak posty , bo naprzykład na niektórych innych forach tak nie ma..
Matt Posted April 27, 2004 Author Posted April 27, 2004 No tak, ale ci co mają po kilka tysięcy postów to są modkami ;). Jedynie widziałem Starego Wyjadacza 8)
Marta-m Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 UWAGA KLESZCZE ATAKUJĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):)
Baster Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 no...niestety wstręciuchy atakują ,,,jedziemy dzis kupić Frontline!!niech się boją!! :wink:
Recommended Posts