Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olivka']Dziewczyny, dzięki.
Tak się cieszę, jakbym co najmniej ja była w ciąży.
Widać było na zdjęciu 3 pęcherzyki, a w nich takie ciupeńkie pieseczki.
Olivka zostala wycałowana, złożone gratulacje, a pan po rozmowie telefonicznej nie krył wzuszenia.
Tatuś dzieciaczków poinformowany.:loveu:[/quote]

Olivko USG????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
i nie balas sie , ze suka poroni???
albo urodzi gluche szczenieta????
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
hahaha sorki, ale u nas takie teorie chodza w swiecie psiarzy hahahahahaha
GRATULUJE!!!!!!!
teraz najgorszy moment: porod....stres na maxa:))))))oby tylko bez komplikacji!:drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Olivko ale SUPER :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: , teraz trzymamy kciuki za maluszki i porod, zeby bylo wszystko ok :multi: .

Witamy rowniez nowa forumowiczke :).

Posted

Wroclaw podal juz sedziow na wrzesniowa miedzynarodowke :

[B]Olga Dolejsova (Czechy)[/B]
[I]- sznaucer miniaturowy czarny, czarno-srebrny[/I]
[B]Andrzej Mania[/B]
[I]- sznaucer miniaturowy biały, pieprz i sól[/I]
[B]Zbigniew Ostrowski[/B]
[I]- sznaucery olbrzymy i średnie[/I]

Posted

[quote name='orsini']ehhh czemu Andrew nie ma black&silver?:((((((((((((((((((((((((((a Krakow moze by sie juz zdecydowal i tez podal?:))))[/quote]

ale juz podal !!

[B][SIZE=1][COLOR=#005633]Agnes Ganami Kertes (ISR)[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=1][COLOR=#005633]
[/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=#005633]Sznaucer miniaturowy biały / Miniature schnauzer white
Sznaucer miniaturowy czarny / Miniature schnauzer black
Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny / Miniature schnauzer black and silver
[B][SIZE=1]Jaroslav Zembiak (SK)[/SIZE][/B][SIZE=1]
[/SIZE][SIZE=1][COLOR=#005633]Sznaucer miniaturowy pieprz i sól / Miniature schnauzer pepper and salt
Sznaucer średni / Schnauzer[/COLOR][/SIZE][COLOR=#005633]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='orsini']ups:)))hahaha nie widzialam:)))to ta pani z Tulln[/quote]

[FONT=Tahoma]orsini do boju – Kraków jest Twój, ta Pani lubi amerykany, a pamiętam, że Wiktorek się jej bardzo podobał:)[/FONT]

Posted

Marysiu beda ladniejsze:))))Foremniak u niej dostal NPwR w koncu:))))zobaczymy jeszcze, w Krakowie mnie jeszcze na show nie bylo, ale tam niebezpiecznie-świry ludzi fotografują wkoło ringu!!!!:))))))))))))))))))))))))))))serio!w zeszłym roku tak bylo, nie sadze zeby sie cos zmienilo hahahahaha

Posted

Witajcie... mnie co prawda troche nie bylo ale traz mam taki nawał sprawdzoianów i pytań że szkoda gadać, a w maju matury wiec nauczyciele klasy 1 i 2 chcią mieć już z ocenami z głowy... ale pocieszam się w tym, że już pod koniec kwietnia, poczatkiem maja będzie większy luz.... u Deniska wszystko ok;) dzisiaj sie wybiegał na prawie godzinnym spacerku po oblodzonych łąkach, ale było fajniutko:) trzyma się jak narazie zdrowo, sierść juz mu odrosła wiec futrzak nawet ubranka na spacerki nie potrzebuje;)

Ogromne gratulacje dla Olivki i jej panci:) Trzymam kciuki za przyszłą mamusię i jej dzieciaczki:) na pewno wszystko się uda:)

Posted

Cześć , to ja starsza kobieta która dorosła do strony (a właściwie zmusili mnie moi zwarjowani przyjaciele psiarze ,a po prawdzie najbardziej całą mobilizację zawdzięczam Goni -Słodki Urwis),nie wiem czy już chodzi w przeglądarkach boto chwilę trwa ,ale na serwerze jest.
adres: [URL="http://www.tostom.pl"]www.tostom.pl[/URL]

Napewno trzeba jeszcze coś popoprawiać ,ale to wyjdzie z czasem .Bardzo dziękuję Agnieszce Suchner za jej wykonanie oraz Gosi za dopingowanie mnie kijem i marudzeniem (a tak po prawdzie dawno powinnam ją zrobić .
Wszyskim sznaucerom buziaki w czarne noski .

Posted

Ja trochę lubię wytykać błędy :P

[quote]czarno- srebrne[/quote]
Mały błąd - albo czarno - srebrne albo czarno-srebrne ;)

[quote]ulubiony fotel ,dowodzi[/quote]
tak się przecinka nie stawia :] - ulubiony fotel, dowodzi...

[quote]suni ,ot jeszcze [/quote]Tu również ;)

Proponowałbym też podzielić podstronę sukcesy na parę stron, bo w wypadku Nokii posiada ona 2MB - ktoś z wolniejszym łączem trochę się naczeka ;)

Konwersja jpg'a też niezadobra - zdjęcia moga sie wczytywać conajmniej 3 razy szybciej.

Posted

Bardzo się cieszę Krysiu ,że taka suka mi się urodziła ,a co z niej naprawdę wyrośnie to wola nieba i skrzypiec.Wybierana była dośc długo,ponieważ miałam dwa mioty.Od samego początku wygrywała kasting.Była też b.ładna w miocie Polki Etopiryna poszła do wystawiania.Super był piesek po Noki Azerbejdżan sprzedany do Ameryki ,kupił go właścicel nagiego grzywacza Krimzima tego ,który był u p.Małgosi, też do wystawiania.Pierwszy raz pokryłam Polkę Catapultem i wcale nie wyszły bardzo ciemne,Emila była od samego urodzenia jasna i z włosem ostrym na grzbiecie i o dziwo na łapach.Najlepiej jakby można wszystko sobie zostawić,a po roku zdecydować,a na zdrowy rozum tak się nie da.Krysiu sama wiesz jak to jest.Loteria i jeszcze raz loteria.Za parę miesięcy będzie wiadomo czy los wygrałam czy nie.Zdjęcia nie potrafię tak ładnych robić jak Ty ,no i nogi mi się rozjechały.
Naprawdę oba mioty były przyzwoite.Nie ma psów ideałów,może gdzieś się rodzą .Sama doskonale wiesz jak to jest.Buziaki
Jedziesz do Katowic.

Posted

DZIEWCZYNY!!!!!
Strona jak strona ,dla mnie to i tak wiekowe przeżycie ,a jak mówią mi ludzie życzliwi :TRZA JĄ MIEĆ!!!!!!!!
Serdecznie pozdrawiam ,życzliwych i mniej życzliwych.

Posted

[quote name='szorka']DZIEWCZYNY!!!!!
Strona jak strona ,dla mnie to i tak wiekowe przeżycie ,a jak mówią mi ludzie życzliwi :TRZA JĄ MIEĆ!!!!!!!!
Serdecznie pozdrawiam ,życzliwych i mniej życzliwych.[/quote]

ano trzeba bo w dzisiejszych czasach bez wlasnej ww ani rusz

ja bardzo czesto dyskwalifikuje rozne firmy wlasnie za to ze nie maja wlasnej strony i nie moge np sprawdzic ich oferty, cennika czy lokalizacji

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...