Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ooo serio?a jakie wymiary?bo ja poszukuje takiej do mieszkania, bo mnie wywalaja:((((buuuuuu no i jedna juz zakupilam taaaaka wielkaaaaaaa, a teraz zostal mi jeszcze 1 kąt, ale ten kat jest mniejszy wiec tam mi potrzebna taka mala tzn. mniejsza

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

aaa to wlasnie takiej szukam:))))bo ta duza ma 1090mm dlugosci:))))wieeeelllllkkkaaaa jest:)))
wiec jak chcesz sie jej pozbyc to ja bardzo chetnie zakupie

Posted

[B]Olivka[/B], super salonik :multi: A na właścicieli sznaucerka nie narzekaj - mają rację :evil_lol:

[B]Olu i Agatko[/B] - u Was też byłam (niestety tylko wirtualnie :oops:), rozejrzałam się po sklepiku. Super!

Wielkie gratulacje dziewczyny:Rose:. Oby klienci nie mieścili się w poczekalniach a psiaki ciągnęły do Was swoich właścicieli na każdym spacerze :lol:

Posted

Bylam w Zk i zlozylam metryke ,bede czekac na rodowod ok trzech miesiecy .Myslicie ,ze naprawde az tyle ?

Ola ,dziekuje Ci za pomoc.Gdyby mnie Ola nie poprowadzila za reke to bym na sekcje nie zaczekala i nie dowiedziala sie tylu pozytywnych rzeczy o Biance.
Wbrew moim obawom Bianka zachowywala sie kulturalnie i nikogo w reke nie uzarla :-)))
No i super.
Teraz pozostaje mi zglosic sie do NDM i modlic sie cobysmy cieczki nie mialy :-))

Posted

Romas to zalezy czasem jak panie maja mniej pracy to szybciej przysylaja, ale....po co Ci ten rodowod?:))))do posredniej na bank Ci 2 razy zdaza wyslac, a w mlodziezy piszesz tylko ze rod. w przygotowaniu:))

jestem zniesmaczona:((((((myslalam,ze wczorajszy serial tez bedzie fajny:((((((a nie jest,
ja chce THE LOST!!!!!!!a tamto tez sie NIJAK skonczylo:((((((((((

Posted

Potrzebny mi dla zapokojenia mojej proznosci i uwielbienia papierkow :-)
Poza tym chcialabym sobie w spokoju posiedziec i pogrzebac w przodkach Bianki .Rodowody rodzicow ogladalam( przed poczeciem Bianki ) ale nie mam ich .
Wiesz ,to tylko nadgorliwosc neofity :-))

Chcesz Lostow to musisz wykupic AXN .Ja jestem w Cyfrze i u nas dokupienie AXN kosztuje 5 zl miesiecznie.
Dzieci prosily i ja w zeszla sobote zadzwonilam , zglosilam chcec ogladania tego programu,wlaczyli mi i dalej ogladamy Lostow :-)
Faktycznie skonczyli sie nijako .Pierwszy odcinek drugiej seri nie rzucil nas na kolana ,bo byl zbyt doslowny :-))))) Ale juz w drugim zaczely sie mnozyc tajemnice i jest O.K
Ty nie mozesz sobie dokupic tej stacji?

Posted

Hej dziewczyny . Co Wy widzicie w tym serialu to ja nie wiem , ciagnie się to niemiłosiernie. Mam wrazenie , ze jak nakrecili pierwszy odcinek to jeszcze nie wiedzieli co bedą krecic w drugim itd ...
A te nowe częśći to tez takie se. Koleżanka nagrywa to dla mojej zony bo tez jest pod wielkim wrazeniem. Ale mnie to nie wciaga . Czemu???

Posted

Czemu ,to nie wiem :-) Ale ja lubie ten serial ,bo tam nie ma takich oczywistosci i nie jest taki wschematyczny jak inne.Najgorsze ,ze teraz wlasciwie wszystkie filmy sa na jedno kopyto albo sie ganiaja i strzelaja czy ew. morduja albo sie romantycznie zako****a .
Brak jest filmow z pomyslem ,przykowajacych uwage.Na wiekszosci filmow spokojnie moge wstac ,isc do kuchni herbate zrobic ,wrocic i dalej ogladac bez stratu.
na Lostach sa nieraz sekundowe ujecia dajace do myslenia lub popychajace akcje do przodu .No i tempo akcji,montaz.
Wciaga bo jest nietuzinkowy ....
Hm...czy ja przypadkiem w reklamie nie powinnam pracowac :-)

Posted

Moze i w reklamie ale do dzialu korekt by mnie na pewno nie przyjeli :-) ,mam nadzieje ,ze doczytacie sie pomimo tych literowek, ot pospiech wszystkiemu winien :-)

Posted

[quote name='orsini']film byl czaderski!!!!
ja nie mam kablowki:((((wiec nie dokupie ACX:((((a to po polsku leci?[/quote]

Po polsku, ja mam AXN w Polsacie Cyfrowym

Posted

[quote name='Romas']Moze i w reklamie ale do dzialu korekt by mnie na pewno nie przyjeli :-) ,mam nadzieje ,ze doczytacie sie pomimo tych literowek, ot pospiech wszystkiemu winien :-)[/quote]

Romas widze , ze film już zamieszał w Twojej psychice bo sama sobie odpowiadasz na posty :evil_lol: , ale tak na serio to własnie nie ma w tym filmie czegoś co by mnie akurat porwało,ale nie krytykuję tego serialu bo kazdy ma własny gust a poza tym seriale sa kierowane do okreslonej grupy widza i ten pewnie jest ukierunkowany nie w moja strone. Ale myśle ze nikt z rezyserów i twórców raczej sie tym nie przejmie , ze mi sie nie podoba :evil_lol: . nie ??

Posted

Ja tez kablowki nie mam tylko Cyfre.Koszt miesieczny Cygry to ok. 70 zl wiec nie jest zle ,a Polsatu to chyba cos ok 40 zl.
Orsini przemysl to powaznie :-)

Posted

[quote name='Romas']Ja tez kablowki nie mam tylko Cyfre.Koszt miesieczny Cygry to ok. 70 zl wiec nie jest zle ,a Polsatu to chyba cos ok 40 zl.
Orsini przemysl to powaznie :-)[/quote]
eee to taniej jest kogos poprosic o nagrywanie na kasety:)))))ale tak od srodka????:crazyeye: :crazyeye:
a w jakie dni on leci?

Posted

Fakt ,w kazdym filmie musi byc bohater z ktorym mozemy sie identyfikowac ,wtedy nas wciaga.

A sama sobie odpowiadam ,Mek ,bo jak zobaczylam te literowki to sie zawstydzilam :-)

Posted

[quote name='orsini']eee to taniej jest kogos poprosic o nagrywanie na kasety:)))))ale tak od srodka????:crazyeye: :crazyeye:
a w jakie dni on leci?[/quote]

Orsini za niewielka opłata moge Ci na DVD wysłac :cool3:

Posted

[quote name='Romas']

A sama sobie odpowiadam ,Mek ,bo jak zobaczylam te literowki to sie zawstydzilam :-)[/quote]

I kto by pomyślał, ze takie niewinne dziewcze z Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...