łamAga Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 3 minuty temu, Patikujek napisał: Bo jeszcze się z Blumem nie spotkała. Oni pewnie by się męczyli tak długo, że w końcu razem by padli Coś mi sie wierzyc nie chce ale cętnie bym to zobaczyła :D Quote
Patikujek Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Oj ja też. A ja zawsze myślałam że miłość to takie spokojne i stateczne psy Quote
Ania :) Posted January 29, 2018 Author Posted January 29, 2018 22 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Mieszkacie od tej koleżanki jakoś niedaleko? :) W sumie drugi koniec miasta :p (ode mnie to wszędzie drugi koniec, bo ja prawie na obrzeżach mieszkam xd), ale dla mnie to nie problem wsiąść w auto i podjechać, a Ostrów to nie Warszawa to tymbardziej :) Quote
łamAga Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 22 godziny temu, Patikujek napisał: Oj ja też. A ja zawsze myślałam że miłość to takie spokojne i stateczne psy Nijak nie potrafię tego rozszyfrować :D 21 godzin temu, Ania :) napisał: W sumie drugi koniec miasta :p (ode mnie to wszędzie drugi koniec, bo ja prawie na obrzeżach mieszkam xd), ale dla mnie to nie problem wsiąść w auto i podjechać, a Ostrów to nie Warszawa to tymbardziej :) Ostrów jest tak mały że jak by sie tak postarać to spkojnie z buta sie go przejdzie w niedługim czasie :D Quote
Patikujek Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 36 minut temu, łamAga napisał: Nijak nie potrafię tego rozszyfrować :D miało być molosy, ale mój tel. ma jak zawsze inne wizje... ehhh Quote
łamAga Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 9 minut temu, Patikujek napisał: miało być molosy, ale mój tel. ma jak zawsze inne wizje... ehhh Hahahahaha znam to skąds , jakie ja czasami dostaje smsy od mężą hahahaha molody są bardzo stateczne , yhymmm na bank :P Quote
Ania :) Posted January 30, 2018 Author Posted January 30, 2018 2 godziny temu, łamAga napisał: Nijak nie potrafię tego rozszyfrować :D Ostrów jest tak mały że jak by sie tak postarać to spkojnie z buta sie go przejdzie w niedługim czasie :D Hahaha też nie mogłam tego rozszyfrować :p Mam to w planach, ale pewnie tylko na planach się skończy xd choć Kalisz nie raz przeszłam wzdłuż i wszerz, to Ostrów też bym dała radę :p 2 godziny temu, łamAga napisał: Hahahahaha znam to skąds , jakie ja czasami dostaje smsy od mężą hahahaha molody są bardzo stateczne , yhymmm na bank :P Zależy jakie molosy :p ale w porównaniu z terrierkami to większość flegmatyki :p Quote
Patikujek Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 10 godzin temu, Ania :) napisał: Zależy jakie molosy :p ale w porównaniu z terrierkami to większość flegmatyki :p Ej ciiiiii.... mój terierek zaczyna chyba powoli rozumieć, że w domu się odpoczywa... ale ciii... Choć raczej myślę, że ma akurat takie dni i zaraz za to co napisałam da mi popalić Czekam z utęsknieniem na tą ponoć magiczną granicę 3 r.ż kiedy to erdele się wyciszają i stają stateczne.... hahahahahh Quote
Ania :) Posted January 31, 2018 Author Posted January 31, 2018 1 godzinę temu, Patikujek napisał: Ej ciiiiii.... mój terierek zaczyna chyba powoli rozumieć, że w domu się odpoczywa... ale ciii... Choć raczej myślę, że ma akurat takie dni i zaraz za to co napisałam da mi popalić Czekam z utęsknieniem na tą ponoć magiczną granicę 3 r.ż kiedy to erdele się wyciszają i stają stateczne.... hahahahahh Czekałam na to u Branda :p no... Skończył 2 lata to prawie przestał niszczyć (prawie, bo niedawno zjadł swoje legowisko -. - '), skończył 3 lata i jak na razie nie widzę zmian xd z wyciszaniem jako takim nie mieliśmy raczej problemów :) Quote
Patikujek Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Ponoć erdele mocno się zmieniają po 3 roku życia Quote
Tyśka) Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Mój kundel spoważniał w wieku ok 4-5lat :) A podobno większe psy dojrzewają później :))) Quote
Ania :) Posted January 31, 2018 Author Posted January 31, 2018 Choć i tak mam szczęście, bo Brando jako labrador i tak nie ma adhd jak to większość. Jest nawet bym powiedziała dość spokojny jak na labka i przede wszystkim jest poważny, nie ma poczucia humoru :p wszystko bierze serio xd Quote
Tyśka) Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Co oznacza, że nie ma poczucia humoru? :D Quote
Ania :) Posted January 31, 2018 Author Posted January 31, 2018 Ciężko to słowami opisać :p ale nawet z Agą na którymś spacerze o tym rozmawiałyśmy, że Tamira to taka szalona wariatka i cieszy się ze wszystkiego, a on taki poważny w stylu "serio młoda? To było zabawne? :|". Oczywiście cieszy mu się gęba, jest wesoły, ale nie zna się na żartach :p trzeba go poznać, żeby to zrozumieć xd Quote
łamAga Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 21 godzin temu, Ania :) napisał: Ciężko to słowami opisać :p ale nawet z Agą na którymś spacerze o tym rozmawiałyśmy, że Tamira to taka szalona wariatka i cieszy się ze wszystkiego, a on taki poważny w stylu "serio młoda? To było zabawne? :|". Oczywiście cieszy mu się gęba, jest wesoły, ale nie zna się na żartach :p trzeba go poznać, żeby to zrozumieć xd troche jak bym czytała o Sebku hahahahaha ale prawda , Brando jest poważnym psem jak na swój wiek , czego nie można powiedzieć o Tamirze , no ale ma dopiero rok więcnie ma sie też co za bardzo dziwić , tylko porownując Qwendi a Tamirę ( obie są molosami ) to dwa różne światy , Qwendi nawet w wieku pól roku nie miała takiego dziecięcego zachowania jak Tamira obecnie ;) Quote
Patikujek Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Blu też mam wrażenie, że nigdy nie dojrzeje. On to takie duże dziecko, dodatkowo kompletnie nieświadome swoich rozmiarów i siły Quote
łamAga Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 5 minut temu, Patikujek napisał: Blu też mam wrażenie, że nigdy nie dojrzeje. On to takie duże dziecko, dodatkowo kompletnie nieświadome swoich rozmiarów i siły Trafione w dziesiątke , Tamira uwielbia sie przytulać , jak się na mnie walnie to oddechu złapać nie mogę a jak się probuje z pod niej wydostać to myśli że sie z nią bawie i zaczyna mnie podgryzać , wywijac sie to już w ogóle mam siniec na nincu :D Quote
Patikujek Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 3 minuty temu, łamAga napisał: Trafione w dziesiątke , Tamira uwielbia sie przytulać , jak się na mnie walnie to oddechu złapać nie mogę a jak się probuje z pod niej wydostać to myśli że sie z nią bawie i zaczyna mnie podgryzać , wywijac sie to już w ogóle mam siniec na nincu :D Blu na szczęście mało nakolankowy, ale nie raz mu się zdarza właśnie na kanapę wciskać i wtedy nie patrzy kogo podepcze, o co zahaczy czy, że w ogóle miejsca dla niego nie ma. Albo jak rano mnie budzi to wrąbie się łapami i cielskiem na głowę i nie rozumie czemu ja aua krzyczę Quote
łamAga Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 2 minuty temu, Patikujek napisał: Blu na szczęście mało nakolankowy, ale nie raz mu się zdarza właśnie na kanapę wciskać i wtedy nie patrzy kogo podepcze, o co zahaczy czy, że w ogóle miejsca dla niego nie ma. Albo jak rano mnie budzi to wrąbie się łapami i cielskiem na głowę i nie rozumie czemu ja aua krzyczę Pewnie też myśli że sie z nim bawisz :D Tamira to ja zawsze mówie ze zachowuje sie jak słoń w składzie porcelany , gdzie sie nie obróci tam coś ogonem zwali .... Quote
Patikujek Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 16 minut temu, łamAga napisał: Pewnie też myśli że sie z nim bawisz :D Tamira to ja zawsze mówie ze zachowuje sie jak słoń w składzie porcelany , gdzie sie nie obróci tam coś ogonem zwali .... Dokładnie. Albo ogonem, albo chce coś tylko powąchać i mordą wszystko obok poprzewraca Quote
*Magda* Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 A ja dziękuję, że moja sucz spoważniała w wieku 2 lat :) Quote
Ania :) Posted February 11, 2018 Author Posted February 11, 2018 Wczoraj będąc na sacerze było pięknie, niestety mądra ja nie wzięłam aparatu :( kilka zdj komórką zrobiłam.. Dzisiaj jak byliśmy na spacerze z Agą i Sebkiem to już niestety nie było tak ładnie :( Quote
jolkablaszczyk Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 już powoli wam zaczynam zazdrościć, że nie macie śniegu.... Quote
Ania :) Posted February 11, 2018 Author Posted February 11, 2018 Ja się bardzo cieszę, że nie ma śniegu :) może być przez parę dni i niech spada :P Quote
Paulina94 Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Brando śliczny nawet na zdjęciach z komórki ;) Quote
Recommended Posts