jaguska Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Jak już napisałam na wątku Rokusia Szczęściarza,swoją deklarację też przenoszę na Skubiego. Proszę dopisać moje 30 zł i nr konta poproszę :) A to Skubiś ma dzisiaj prezencik ekstra Quote
AlfaLS Posted June 25, 2015 Author Posted June 25, 2015 Magda, serdecznie dziękuję za pomoc dla Skubiego. Kochana jesteś bez dwóch zdań :wub: . Rozesłałam PW tylko do tych osób, które regularnie wpłacały na Rockiego w ciągu ostatnich miesięcy (sprawdziłam wstecz ponad pół roku). Na tą chwilę sytuacja Skubiego przedstawia się tak: ranias 10 zł (m-cznie) kaja555 10 zł (m-cznie) jaguska 30 zł (m-cznie) Elisabeta 100 zł jednorazowo magda222 wpłaty jednorazowe Jolanta08 wpłaty jednorazowe W tej chwili na koncie Rockiego jest: 234 zł i 1 grosz :) . Jeszcze raz dzięki! Ja pomyślałam zaledwie a Ty już to zrobiłaś. Ekspresowa dziewczyna! Jak na sam początek nie jest źle! Cena karmy i ewentualnie weta o ile mi wiadomo :) Też będę się dokładać ile dam radę :) Alfa to mogę przelać pieniążki Rockiego na Twoje konto? . Ok, jasne, że możesz przelewać! Muszę dopytać Grażynkę czy Skubi spakowany i co za karmę mamy kupić :) . Jak już napisałam na wątku Rokusia Szczęściarza,swoją deklarację też przenoszę na Skubiego. Proszę dopisać moje 30 zł i nr konta poproszę :) Kado, bardzo dziękujemy! Tym sposobem mamy stałe deklaracje: ranias 10 zł (m-cznie) kaja555 10 zł (m-cznie) jaguska 30 zł (m-cznie) kado 30 zł. (m-cznie) razem 80 zł. plus Elisabeta 100 zł jednorazowo magda222 wpłaty jednorazowe Jolanta08 wpłaty jednorazowe i od Rokiego 234 zł i 1 grosz Jest z czym zaczynać! Jutro roześlę numer konta do tych, któzy nie mają a dziś już mogę napisać że 100 zł. od Elisabety już na moim koncie. Bardzo dziękujemy! Skubi - już niedługo ;) . Quote
magda222 Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 234,01 zł po Rockim powinno być w poniedziałek na koncie AlfyLS. Quote
Maruda666 Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Zgubiłam wątek Rokiego i dopiero po pw w sprawie Subiego udało mi się go odnaleźć, Z radością doczytałam, że ma już swój dom :) :) Oby Skubiemu też się udało :) Mogę dołożyć jedynie 10zł stałej. Quote
magda222 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Zgubiłam wątek Rokiego i dopiero po pw w sprawie Subiego udało mi się go odnaleźć, Z radością doczytałam, że ma już swój dom :) :) Oby Skubiemu też się udało :) Mogę dołożyć jedynie 10zł stałej. Dzięki wielkie :D Quote
Certusowa Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Mam problemy z logowaniem na dogo i w ogole z nawiazaniem kontaktu. Prosilam o kontakt na priv, najlepiej magde222, bo na to, co mi przychodzi na skrzynke nie moge odpowiedziec, bo to "no-reply", a nie mam namiaru na magde222. (chodzi o dalsze deklaracje na Scoobiego.) Quote
AlfaLS Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 Zgubiłam wątek Rokiego i dopiero po pw w sprawie Subiego udało mi się go odnaleźć, Z radością doczytałam, że ma już swój dom :) :) Oby Skubiemu też się udało :) Mogę dołożyć jedynie 10zł stałej. Maruda - pięknie dziękujemy! I juz uaktualniam listę deklarowiczów :) . ranias 10 zł (m-cznie) kaja555 10 zł (m-cznie) jaguska 30 zł (m-cznie) kado 30 zł. (m-cznie) Maruda666 10 zł. (m-cznie) razem 90 zł. plus Elisabeta 100 zł jednorazowo magda222 wpłaty jednorazowe Jolanta08 wpłaty jednorazowe i od Rokiego 234 zł i 1 grosz Mam problemy z logowaniem na dogo i w ogole z nawiazaniem kontaktu. Prosilam o kontakt na priv, najlepiej magde222, bo na to, co mi przychodzi na skrzynke nie moge odpowiedziec, bo to "no-reply", a nie mam namiaru na magde222. (chodzi o dalsze deklaracje na Scoobiego.) Jak Magda się nie skontaktuje, to zawsze możesz napisać do mnie. Mojego mejla masz. Albo tu na dogo :) . Dziękujemy, że do nas trafiłaś :) . Zapraszamy do zostania z nami :) . Quote
AlfaLS Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 Wysłała konto do Jaguski, czy doszło też do ranias, kaji555 i kado - bardzo prosze o wiadomość bo pierwszy raz wysyłałam do kilku osób od razu i mam wątpliwości czy poszła a nie chcę też dublować. Jak nie doszło, jutro podeślę :) . Mam nadzieję, że już w tym tygodniu Skubi trafi do Fundacji. Ja na śmierć zapomniałam, że dziewczyny z Fundacji miały teraz w czasie "Dni Tychów" akcje adopcyjne i jeździły tam z psiakami z fundacji... Dlatego nasz mały bohater musiał odrobinkę poczekać. JUtro się dowiem czy jakiś psiak znalazł dom w tych akcjach i kiedy Skubi wychodzi :) . Quote
kado Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Do mnie PW nie doszło. Poproszę jeszcze raz o wysyłkę:) Quote
jaguska Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Do mnie doszło, przelew pójdzie po południu :-) Quote
AlfaLS Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 Poszła deklaracja za dwa miesiące. Bardzo dziękujemy! W tej chwili Skubi ma na koncie wpłaty: - od Elisabety 100 zł., - od Rockiego 234,01 zł. Razem 334,01 zł. Po wpisie kado wiem, że muszę podesłać konto do niej, ranias i kaji555. Lecę wysyłać.... Quote
kado Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Dziekuję za konto. Przelew w drodze. Swoją deklarację tradycyjnie będę wysyłać ok. 10-go każdego miesiąca. Ta wpłacona dzisiaj,to "zaległa" za czerwiec;) Quote
AlfaLS Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 A ja sobie wrzuciłam w stopkę Skubiego :smile: Super!!!!!!!!! A skąd masz taki piękny banerek Skubiego??? Podkradnę Ci go wieczorem i w"wymienię" u siebie Rokiego na Skubiego :) . Mam nadzieję, że się nie pogniewasz? Skubi był planowany na zabranie dziś ze schroniska ale niestety Grażynka nie da rady, tyle obowiązków dziś ma na głowie. Są bardzo duże szanse, ze do końca tygodnia Skubiś będzie poza schronem :) . Quote
jaguska Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Sama zrobiłam taki odnośnik obrazkowy do wątku Skubiego, jeśli się da skopiować to proszę bardzo, częstować się :smile:Skubis tyle wytrzymał to i te kilka dni jeszcze da radę, a potem nowe życie przed nim :smile: Quote
magda222 Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 AlfaLS wyczyść skrzynkę, bo Certusowa prosi o namiary do wpłat na maila. Quote
asiuniab Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 zapisuję sobie Skubiego, tyle straconych lat, cieszę się, że Skubi opuści schronisko; Quote
AlfaLS Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 zapisuję sobie Skubiego, tyle straconych lat, cieszę się, że Skubi opuści schronisko; Asiuniab witamy serdecznie u Skubiego :) . 1 Quote
kado Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Kiedy Skubiś opusci schronisko? Wiecie juz kochane coś więcej? Quote
AlfaLS Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Kiedy Skubiś opusci schronisko? Wiecie juz kochane coś więcej? Na chwilę obecną wiem tylko tyle, że najprawdopodobniej w poniedziałek lub wtorek będzie go widział weterynarz i zostanie zdecydowane co z kastracją. Jeśli dalej będą takie upały a psiak miałby być kastrowany to wg Grażynki lepiej by było żeby po zabiegu został jeszcze troszkę w schronisku. W Fundacji psiaki mają boksy i budy a w schronisku jest budynek i chłodne kafelki na podłodze w środku. W taki gorąc byłby mu tam lepiej... Sama się nie mogę już doczekać jego wyjścia. Jednak tu jestem całkowicie zdana na dziewczyny z Tychów bo ja ze Szczecina niewiele mogę zrobić :( . Jutro zadzwonię do Tychów i się dowiem co i jak :) . Quote
AlfaLS Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Na konto Skubiego wpłynęły deklaracje od Kado i Joguski. Tylko, kochane, obie wpłaciłyście deklaracje za czerwiec a Joguska i za lipiec. Tylko Skubi w czerwcu był jeszcze w schronisku to mam pytanie - czy te czerwcowe wpłaty zaliczyć na lipiec czy traktujemy je jako "ekstra zapas" na ewentualne wydatki zdrowotne? Bardzo proszę o odpowiedź :) . Na razie wpisałam za czerwiec... Mamy też kolejną deklarację stałą od Cerusowej - 30 zł. I teraz jest tak: Mamy deklaracje stałe: ranias 10 zł (m-cznie) kaja555 10 zł (m-cznie) jaguska 30 zł (m-cznie) kado 30 zł. (m-cznie) Maruda666 10 zł. (m-cznie) certusowa 30 zł. (m-cznie) razem 120 zł. plus Elisabeta 100 zł jednorazowo magda222 wpłaty jednorazowe Jolanta08 wpłaty jednorazowe i od Rokiego 234 zł i 1 grosz A w gotówce na dziś Skubi ma 424,01 zł. W imieniu Skubiego bardzo dziękuję za każdą złotówkę i ten grosz też!!!! Post rozliczeniowy / post nr 2 wątku/ już uzupełniony na bieżąco, proszę zaglądać i jak coś nie tak, to głośno protestować :) . Będę poprawiała :) . Elisabeta nam zaginęła... :( . Quote
jaguska Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Moje proszę przeznaczyć na taki zapasik, na pewno Skubisiowi się przyda każdy grosik. Quote
Recommended Posts