rotek_ Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ada jesteś wielka:loveu: ja potrzebuję porządnego kopniaka zanim się zmobilizuję:oops: odpoczywaj nam kobietko...mam nadzieję ze pogoda dopisze i nuda nie będzie doskwierać Quote
Radek Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Tylko pozazdrościć wyprawy do Świnoujścia :) Nie miałem jeszcze okazji tam być :oops: [SIZE=1][COLOR=Silver](może jakąś pamiątkę kupię)[/COLOR][/SIZE] Quote
_ogonek_ Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [quote name='Radek']Tylko pozazdrościć wyprawy do Świnoujścia :) Nie miałem jeszcze okazji tam być :oops: [SIZE=1][COLOR=Silver](może jakąś pamiątkę kupię)[/COLOR][/SIZE][/quote] To jedź, chociaż jeszcze nie wiem jak tam jest. Jakby co mój telefon jest w podpisie. Zawsze możecie dzwonić, jeśli o psy chodzi to jestem dostępna 24 h/na dobe :loveu: Mam link do tego [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f98/event-dla-psow-warszawa-moze-inne-miasta-134632/"]EVENTU .[/URL] Myślę, że to duża szansa dla czarnulek, żeby może w stolic ktoś je wypatrzył... Co myślicie? Rotek, wykombinowałam pewną produkcję, może się uda i będzie kasa. Myślę, że zrobię parę kartke, kwiatków z bibuły i zakładek do książek. Takie rękodzieło i antyrcydzieło :evil_lol: Quote
Radek Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Powiedzcie co robimy z Allegro? Nie wiem czy czarnulki mają aktualną aukcję. Jeśli nie mają to może trzeba ponowić? Quote
rotek_ Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 na dniach isadora7 pokaże grafikę na allegro dla małych:loveu: Quote
Isadora7 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [quote name='rotek_']na dniach isadora7 pokaże grafikę na allegro dla małych:loveu:[/quote] Się zgadza, nadrabiam zaległości które ma z powodu niesprawnego komputera. Teraz jest już nowy i czas działać a kolejka się zrobiła. Quote
_ogonek_ Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Jestem i hopkam czarnulki. Isadorko, czekamy na graficzkę :loveu::loveu: Quote
rotek_ Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 wszystko po staremu:-( po weekendzie pojawią się nowe fotki Quote
Radek Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Na fotki czekam z niecierpliwością :) Czy jest jakieś info na temat Allegro? Quote
_ogonek_ Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ojojoj widzę, że zaniedbano ten wątek... Przydałyby się nowe zdjęcia... :roll: Quote
Radek Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Może brak czasu i nawał zajęć przeróżnych. Jak coś potrzebujecie to dajcie znać :) Quote
_ogonek_ Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Dom by się przydał jesteś w stanie załatwić? :evil_lol::evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Hopka!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Radek Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 [quote name='A&S']Dom by się przydał jesteś w stanie załatwić? :evil_lol::evil_lol:[/quote] Niestety jak dotąd z ogłoszeniami same niewypały, a sam nie mogę mieć 3 psiaków w domu :) Quote
justynavege Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Radek']Może brak czasu i nawał zajęć przeróżnych. Jak coś potrzebujecie to dajcie znać :)[/quote] trafiłeś w sedno ;) jak tylko znajdę więcej czasu pomyśle nad innymi " formami promocji " czarnulek bo prawie co dzień mysle o nich i smutno mi , że tyle zcasu a one bidulki dalej w schronie :shake: Quote
_ogonek_ Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 rotek jest na razie odcięta od neta więc jej nie ma tutaj. tak wiec musimy sami wątki podbijać :evil_lol:. Wiecie co myslalam juz o wyjsciu na golasa na ulice i kampanii reklamowej dla czarnych, ale w porę zeszlam na ziemie :lol::lol::lol: Quote
bico Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Czarnulki, pamiętam o Was i martwi mnie ten brak domku dla sunieczek:roll: Quote
_ogonek_ Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='bico']Czarnulki, pamiętam o Was i martwi mnie ten brak domku dla sunieczek:roll:[/quote] Ha, a kogo nie martwi? :shake: Trzeba się posunąć do czegos bardziej radykalnego,ale niew iem jeszcze czego :roll::oops: Quote
justynavege Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='A&S']rotek jest na razie odcięta od neta więc jej nie ma tutaj. tak wiec musimy sami wątki podbijać :evil_lol:. Wiecie co myslalam juz o wyjsciu na golasa na ulice i kampanii reklamowej dla czarnych, ale w porę zeszlam na ziemie :lol::lol::lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o cholerka ale by się tłumy zebrały Quote
_ogonek_ Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='justynavege']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: o cholerka ale by się tłumy zebrały[/quote] Zostałabym hipisem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hopka!!! Ja cały czas myślę.... Quote
Recommended Posts