_ogonek_ Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 No tak tylko potrzeba na to kasy... a to co ja wpłacam z adopcji wirtualnej w mojej klasie to są śmieszne pieniądze... :shake::shake::shake: Quote
Radek Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 No tak, jakby nie patrzeć brak pieniędzy może być problemem. Quote
_ogonek_ Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Słuchajcie na mapie pomocy dogo wypatrzylam użytkownika Milutki, który oferuje darmowe drukowanie w dolnym śląsku. Quote
Radek Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 No proszę, jeśli będzie odzew z drukowaniem to może wymyślimy jakiś ciekawy projekt? Quote
_ogonek_ Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Uderzajmy do Magyi. Ona jest w tym mistrzem, ale może zaczekajmy na Sylwię, ona odcięta od netu, a na pewno zarzuci jakiś fajny pomysł. Quote
_ogonek_ Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 W niedz. chyba zobacze czarnulki :loveu::loveu::loveu: Quote
Radek Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 To może jakieś fotki się uda zrobić :oops: Quote
justynavege Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ja tylko an momencik bo nie mam czasu :( ale mam wieść wymyśliłam i wynegocjowałam ;) ( hehe ma się ten urok osobisty :eviltong:) miejsce i sposób promocji ( nie tylko Czarnych ) wszystko w trakcie realizacji już niedługo ( hehe rotek do dzieła - to na Sylwię spadło wykonanie bo ja kompletnie jestem czasowo w czarnej d...e i wszystko będzie za free :multi: na razie brzmi tajemniczo ale niech tak pozostanie dopóki nie powstanie :eviltong: Quote
_ogonek_ Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 justynavege napisał(a):ja tylko an momencik bo nie mam czasu :( ale mam wieść wymyśliłam i wynegocjowałam ;) ( hehe ma się ten urok osobisty :eviltong:) miejsce i sposób promocji ( nie tylko Czarnych ) wszystko w trakcie realizacji już niedługo ( hehe rotek do dzieła - to na Sylwię spadło wykonanie bo ja kompletnie jestem czasowo w czarnej d...e i wszystko będzie za free :multi: na razie brzmi tajemniczo ale niech tak pozostanie dopóki nie powstanie :eviltong: Czyli co czarne będą miały reklamnę? Quote
justynavege Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 nie tylko czarne :multi: niestety nie mam wcale czasu:shake: więc czekam aż rotek da mi znać kiedy ( Ona bedzie musiala się tym zając ) Quote
_ogonek_ Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Justyna, a czy jeżeli podolam tez będę mogła pomóc? :cool3: Quote
Radek Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Rewelacja, że czarnulki będą miały reklamę :multi: Quote
_ogonek_ Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ja także się bardzo cieszę i jeszcze bardziej, bo jutro je zobaczę! :loveu::loveu::loveu: Quote
_ogonek_ Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Była dzisiaj u czarnych. Zostały wyprowadzone na spacer dwa razy, a za drugim Karina goniła żabkę malutką :evil_lol:. Zostały na razie przeniesione do pierwszego boksu, bo drugi w ktorym mieszkały jest remontowany. Razem z Sylwią i moim bratem pomalowaliśmy kawałek ściany w ich boksie pozamiataliśmy i jeszcze zrobiliśmy białe łapki z szablonów ;).Przy okazji zostały wyszczotkowane. Najwięcej sierści wydała Karina, która wygląda teraz o niebo lepiej :lol:. Są bardzo kochaniutkie i mam nowe zdjęcia, ale wrzucę je troszkę później. Dostały też nowe obróżki przeciw pchełkom i niechcianym gościom. Czerwone :cool3::cool3: Quote
justynavege Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 A&S napisał(a):Justyna, a czy jeżeli podolam tez będę mogła pomóc? :cool3: Aduś oczywiście że tak :) na pewno podołasz . Myslę , że Sylwia może Ci co nieco opowiedzieć ;) a zresztą wyśleCi zaraz pw :) Quote
_ogonek_ Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Słuchajcie, z maja jest 20 zł na czarne od mojej klasy, a z czerwca jest na razie 22 zł ;) To i tak piękny wynik :multi: Quote
Radek Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Fajnie poczytać nowe wieści. Czekam z niecierpliwością na fotki :) Quote
_ogonek_ Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Radek napisał(a):Fajnie poczytać nowe wieści. Czekam z niecierpliwością na fotki :) Ups zapomniało mi się, mam je na kompie, ale muszę na fotosika jeszcze :oops: bedą oczywiście Quote
Radek Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 E, nie ma aż tak wielkiego pośpiechu:) Jak już będą to z przyjemnością obejrzę. Quote
_ogonek_ Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 A teraz czas na foty: Sarenka spode łba patrzy na mojego brata :evil_lol: To chyba też Sarna :roll: (sama nie wiem ale wstyd :oops:) Przyłapana na wykonywaniu pewnej ekhem czynności fizjologicznej :lol::lol: Idziemy na spacerek i ciągniemy pod wiaterek, żeby było trudniej :lol: i w butach brudno :lol: A no pociągnę tego dzieciaka za sobą , a niech się męczy :lol: W salonie piękności :cool3::cool3::cool3: Nuuuda i mnie czeszą.... Tak jest okey :evil_lol: To chyba Sarna w kałuży :roll::roll: Quote
rotek_ Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 obiecuję ostatni post i wracam do swojej pracy kara miała porządne czesanko we trzy-ja ada i jej brat ledwo daliśmy radę karinie sajena za to uciekła w krzaki i siedziała zadowolona ze jej się nie czepiamy:evil_lol: tak ada te wszystkie wątpliwości to Sarna Quote
_ogonek_ Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 rotek_ napisał(a):obiecuję ostatni post i wracam do swojej pracy kara miała porządne czesanko we trzy-ja ada i jej brat ledwo daliśmy radę karinie sajena za to uciekła w krzaki i siedziała zadowolona ze jej się nie czepiamy:evil_lol: tak ada te wszystkie wątpliwości to Sarna Witaj wreszcie :loveu::loveu::loveu: Czyli jestem bęcwał , żeby psów nie rozróżnić :shake::lol: Quote
_ogonek_ Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Byłam dzisiaj w Uciechowie . Karina po raz kolejny byla czesana. Sarna się nas chyba bala i zwiała :lol:. Zdjęcia mam jak tylko zrzucę na kompa to na wątku się zjawią. Jak na początku weszłam do ich boksu obydwie mnie oskakały wylizały (myłam się! :diabloti:) aż prawie upadłam:lol:. Od razy poszliśmy na spacerek. Na początku: Ciągniemy obydwóch ludzików jak wariatki a potem idziemy z wywalonymi różowiutkimi jęzorami i się dusimy :eviltong::eviltong: Quote
rotek_ Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 a gdzie patryk sie podział?:mad::evil_lol: już mi meldować się na wątku:eviltong: czarne jak ruszają na spacer to prosto przed siebie...nie ważne gdzie ale przed siebie po kilkunastu może kilkudziesięciu metrach łapią rytm i tak idą do końca Quote
_ogonek_ Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Patryk odleciał gdzieś :evil_lol: rotek jak porobię to co mam zrobić to zorbię plakat dla czarnych (nauczyłam się ;p ) Quote
Recommended Posts