Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rotek_']isadorka pewnie!!!!!:multi:[/quote]

Cioteczki ale prośba ułatwcie zadanie. Na któych stronach sa zdjęcia. I link do ogloszenia abym miałą tekst. myslałam ze mam. Ale mi wcieło. Jest weekend to coś wyrzeźbię.

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AdaK']Isadora z tego co wygrzebałam, ale ja dzisiaj już nie kontaktuję, to najwięcej zdjęć znajdziesz na stronach: 1 , 157 , 160. :oops:[/quote]

Oki bede dziergać

Posted

[quote name='AdaK']No to czekamy!!! Słuchajcie, gdszie one jeszcze ogłaszane nie były?[/quote]

Czarnulki były chyba ogłaszane prawie wszędzie.

Posted

[url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1922579_sarna_i_karina_dwie_urocze_sunie_do.html]SArna I karina - dwie urocze sunie do pokochania. Zobacz![/url]
ogłoszenie wkleiła asia_2308:loveu:
zawsze to kolejna szansa na dom:multi:

Posted

[quote name='rotek_'][URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1922579_sarna_i_karina_dwie_urocze_sunie_do.html"]SArna I karina - dwie urocze sunie do pokochania. Zobacz![/URL]
ogłoszenie wkleiła asia_2308:loveu:
zawsze to kolejna szansa na dom:multi:[/quote]
Liczy sie kazde ogloszenie :loveu::loveu::loveu:

Posted

Był tutaj już podrzucony temat dot. niemieckiej fundacji. Co o tym myślicie? Może tam mają szansę? Bo wiecie ja nie mam nic do nich, ale potrzebny jest stabilny mur, do tego cierpliwy właściciel ze względu na ich brak wychowania/.... A wydaje mi się, że informacje, które napłynęły do nas w ostatnich mies. o chęci adopcji tych sunieczek, były tylko jednym ze stu pomysłów na minutę. Wcale nie przemyślanym... Przykro to mówić, pisać... :-( Niestety taka jest prawda. Pomyślę jeszcze nad reklamą czarnulek, może mnie oświeci... :-(
[I]
Ada[/I]

Posted

niestety to takiej fundacji bardzo ciężko jest wbić się:shake:
już kilka razy probowałam i albo nie odpowiadają w ogóle albo odpowiadają ale nic nie obiecują

Posted

[quote name='rotek_']niestety to takiej fundacji bardzo ciężko jest wbić się:shake:
już kilka razy probowałam i albo nie odpowiadają w ogóle albo odpowiadają ale nic nie obiecują[/quote]
:-(:-(:-( to moze trzeba byc upierdliwym? hop czarnuchy... Słuchajcei może by tytuł wątku zmienić?

Posted

[quote name='Radek']To czekam na propozycje i zmieniam :)[/quote]
[SIZE=1]Co myślisz o tym z allegro? [/SIZE]:oops:

________
[SIZE=1]Ludzie , pomocy, moj tata twierdzzi że mam kartę rowerową tylko po to żeby mieć i nie mogę pojechać sobie w majowy ten weekend na rowerze do schroniska...:mad:[/SIZE]

Posted

[quote name='Radek']Tytuł wątku już zmieniłem.
Szkoda że wciąż brak odzewu z ogłoszeń.[/quote]

nowy tytuł wątku, fajny:multi:
ale ten brak odzewu z ogłoszeń, to mnie dobije:-(