Isadora7 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='rotek_']isadorka pewnie!!!!!:multi:[/quote] Cioteczki ale prośba ułatwcie zadanie. Na któych stronach sa zdjęcia. I link do ogloszenia abym miałą tekst. myslałam ze mam. Ale mi wcieło. Jest weekend to coś wyrzeźbię. Quote
_ogonek_ Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Isadora z tego co wygrzebałam, ale ja dzisiaj już nie kontaktuję, to najwięcej zdjęć znajdziesz na stronach: 1 , 157 , 160. :oops: Quote
Isadora7 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='AdaK']Isadora z tego co wygrzebałam, ale ja dzisiaj już nie kontaktuję, to najwięcej zdjęć znajdziesz na stronach: 1 , 157 , 160. :oops:[/quote] Oki bede dziergać Quote
_ogonek_ Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Isadora7']Oki bede dziergać[/quote] Mamy ci dopingować czy darowac sobie? :eviltong: :evil_lol: Quote
justynavege Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Aduś zapisujesz się na różowa sesję ?:evil_lol: Quote
Radek Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='AdaK']No to czekamy!!! Słuchajcie, gdszie one jeszcze ogłaszane nie były?[/quote] Czarnulki były chyba ogłaszane prawie wszędzie. Quote
_ogonek_ Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='Radek']Czarnulki były chyba ogłaszane prawie wszędzie.[/quote] :placz::placz::placz::placz: Quote
rotek_ Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1922579_sarna_i_karina_dwie_urocze_sunie_do.html]SArna I karina - dwie urocze sunie do pokochania. Zobacz![/url] ogłoszenie wkleiła asia_2308:loveu: zawsze to kolejna szansa na dom:multi: Quote
_ogonek_ Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='rotek_'][URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1922579_sarna_i_karina_dwie_urocze_sunie_do.html"]SArna I karina - dwie urocze sunie do pokochania. Zobacz![/URL] ogłoszenie wkleiła asia_2308:loveu: zawsze to kolejna szansa na dom:multi:[/quote] Liczy sie kazde ogloszenie :loveu::loveu::loveu: Quote
Radek Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Wypadałoby żeby w końcu się udało z domkiem dla suniek, one już tyle czekają. Super że są nowe ogłoszenia. Quote
_ogonek_ Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Był tutaj już podrzucony temat dot. niemieckiej fundacji. Co o tym myślicie? Może tam mają szansę? Bo wiecie ja nie mam nic do nich, ale potrzebny jest stabilny mur, do tego cierpliwy właściciel ze względu na ich brak wychowania/.... A wydaje mi się, że informacje, które napłynęły do nas w ostatnich mies. o chęci adopcji tych sunieczek, były tylko jednym ze stu pomysłów na minutę. Wcale nie przemyślanym... Przykro to mówić, pisać... :-( Niestety taka jest prawda. Pomyślę jeszcze nad reklamą czarnulek, może mnie oświeci... :-( [I] Ada[/I] Quote
rotek_ Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 niestety to takiej fundacji bardzo ciężko jest wbić się:shake: już kilka razy probowałam i albo nie odpowiadają w ogóle albo odpowiadają ale nic nie obiecują Quote
_ogonek_ Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='rotek_']niestety to takiej fundacji bardzo ciężko jest wbić się:shake: już kilka razy probowałam i albo nie odpowiadają w ogóle albo odpowiadają ale nic nie obiecują[/quote] :-(:-(:-( to moze trzeba byc upierdliwym? hop czarnuchy... Słuchajcei może by tytuł wątku zmienić? Quote
Radek Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 [quote name='AdaK']Słuchajcei może by tytuł wątku zmienić?[/quote] To czekam na propozycje i zmieniam :) Quote
_ogonek_ Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Radek']To czekam na propozycje i zmieniam :)[/quote] [SIZE=1]Co myślisz o tym z allegro? [/SIZE]:oops: ________ [SIZE=1]Ludzie , pomocy, moj tata twierdzzi że mam kartę rowerową tylko po to żeby mieć i nie mogę pojechać sobie w majowy ten weekend na rowerze do schroniska...:mad:[/SIZE] Quote
Radek Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Dla mnie tytuł w porządku. Jak nie będzie głosów przeciw to zmienię :) Quote
rotek_ Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 jestem za na razie brak jakichkolwiek zapytań w sprawie czarnulek Quote
_ogonek_ Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='rotek_']jestem za [B] na razie brak jakichkolwiek zapytań w sprawie czarnulek[/quote][/B] kur...ka wodna!!! :angryy: Quote
Radek Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Tytuł wątku już zmieniłem. Szkoda że wciąż brak odzewu z ogłoszeń. Quote
Isadora7 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Cioteczki pamiętam o all, ale jestem wreszcie w fazie wymiany kompa (zgrywanie, wgrywanie, instalowanie. Na szczescie długio weekend. Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Radek']Tytuł wątku już zmieniłem. Szkoda że wciąż brak odzewu z ogłoszeń.[/quote] nowy tytuł wątku, fajny:multi: ale ten brak odzewu z ogłoszeń, to mnie dobije:-( Quote
_ogonek_ Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ja dostałam tylko wiadomość od tej koleżanki, ale to były tylko wielkie stracone nadzieje... :shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts