Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Radek']Rotek, to ja po cichu trzymam kciuki za Twoje działania:)[/quote]
i ja także, świadoma tych działań:cool3:, trzyma za nie kciukasy:thumbs:

PS - foteczki Czarnulek - przepiękne:loveu::multi:

Posted

[quote name='AdaK']Ciekawią mnie te [I]ciche działania[/I] ale kciukam bardzo mocno, żeby się udalo :thumbs: :-)[/quote]
jeż kciukasy trzymam:thumbs: i czekam na wieści

Posted

Zajrzałem dziś na Allegro, a tam tylko 170 odwiedzin w czarnulkowej aukcji :mad:
Nie wygląda to wcale zbyt optymistycznie. Sam nie wiem co o tym myśleć.

Posted

ostatnio tak przejrzałam allegro
w oczy rzucały mi się przede wszystkim jasne psy i jaskrawe zdjęcia
może zmiana fotki poskutkowałaby?
potrzeba w takim razie osoba która potrafi robić ładne obróbki zdjęć:roll:

Posted

Rotek, a może zrobić kilka dni przerwy i nową aukcję dać jakoś zmodyfikowaną (tylko jak zmodyfikowaną?). Tak pomyślałem że może aukcja czarnulek się "opatrzyła".

Posted

[quote name='Radek']Rotek, a może zrobić kilka dni przerwy i nową aukcję dać jakoś zmodyfikowaną (tylko jak zmodyfikowaną?). Tak pomyślałem że może aukcja czarnulek się "opatrzyła".[/quote]

popieram! a zdjęcia to w ogóle trzeba nowe jakieś dać:roll:
Aukcja się już pewnie opatrzyła, parę dni przerwy dobrze zrobi, a potem znów można ją zmodyfikowaną wznowić z innymi fotkami;)

Posted

psiak lubiacy dzieci - na wage złota :lol:
pamiętam jak Dingo był sfotografowany z dziewuszką w różowej kurteczce ( dzieckiem ) i własnie to zdjęcie podbiło serca nowych wlascicieli Dinga

Kara równie całuśna jak Dingolec więc może tędy droga ? :cool3:

Posted

[quote name='justynavege']psiak lubiacy dzieci - na wage złota :lol:
pamiętam jak Dingo był sfotografowany z dziewuszką w różowej kurteczce ( dzieckiem ) i własnie to zdjęcie podbiło serca nowych wlascicieli Dinga

Kara równie całuśna jak Dingolec więc może tędy droga ? :cool3:[/quote]
Skoro tak uważacie to może następnym razem kiedy przyjadę zabiorę aparat i zrobicie mi zdjęcie z czarnulkami?:evil_lol: Ostrzegam odstraszsam wyglądem! :evil_lol:

Posted

[quote name='bico']popieram! a zdjęcia to w ogóle trzeba nowe jakieś dać:roll:
Aukcja się już pewnie opatrzyła, parę dni przerwy dobrze zrobi, a potem znów można ją zmodyfikowaną wznowić z innymi fotkami;)[/quote]

Rotek, mam w takim razie prośbę (jeśli oczywiście to możliwe) o równie ładną aukcję jak ta obecna tylko z nową treścią i fotami :cool3:
U mnie ze zmysłem estetycznym jest raczej fatalnie :oops:

Posted

[quote name='rotek_']a masz różowa kurteczkę?:cool3:[/quote]

Radek w różowa kurteczkę i jazda do fotek z Czarnulkami:cool3::evil_lol::cool3:;)

Posted

[quote name='justynavege']psiak lubiacy dzieci - na wage złota :lol:

Kara równie całuśna jak Dingolec więc może tędy droga ? :cool3:[/quote]

wobec tego musimy wypożyczyć jakieś dzieciaki do fotki:evil_lol:;) nie ma rady:cool3::lol:

Posted

[quote name='bico']wobec tego musimy wypożyczyć jakieś dzieciaki do fotki:evil_lol:;) nie ma rady:cool3::lol:[/quote]
Jden dzieciak już jest, ale mam tylkko różowa bluze i bezowy bezrekawnik, albo czerwony polar :evil_lol:. A jesli juz to niestety nie jest to rozmiar Radka :evil_lol:.

Posted

na weekned wyjezdzam
później postaram się nadrobić materiał
wybierzemy jakieś zdjęcie
isadora chyba robiła aukcję można jeszcze raz ją poprosić

Posted

Rotek, a nie można by wykorzystać Twojego szablonu tylko go podrasować (tego, który teraz chodzi na Allegro). Zmiana fotek, tekstu i mógłbym spokojnie, za dni kilka wznowić allegro :cool3:
[COLOR=Silver](tylko mi ten szablon zginął :oops:)[/COLOR]

Posted

[quote name='Radek']Rotek, a nie można by wykorzystać Twojego szablonu tylko go podrasować (tego, który teraz chodzi na Allegro). Zmiana fotek, tekstu i mógłbym spokojnie, za dni kilka wznowić allegro :cool3:
[COLOR=Silver](tylko mi ten szablon zginął :oops:)[/COLOR][/quote]

[B]No przeca:evil_lol: zawsze można do mnie krzyknąć zrobie nowy :)[/B]