rotek_ Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ja tez działam, na razie po cichu i trzymam kciuki ale to moze potrwać nadal trzeba oglaszać małe czarne w naszym regionie Quote
Radek Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Rotek, to ja po cichu trzymam kciuki za Twoje działania:) Quote
bico Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='Radek']Rotek, to ja po cichu trzymam kciuki za Twoje działania:)[/quote] i ja także, świadoma tych działań:cool3:, trzyma za nie kciukasy:thumbs: PS - foteczki Czarnulek - przepiękne:loveu::multi: Quote
_ogonek_ Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ciekawią mnie te [I]ciche działania[/I] ale kciukam bardzo mocno, żeby się udalo :thumbs: :-) Quote
bico Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='AdaK']Ciekawią mnie te [I]ciche działania[/I] ale kciukam bardzo mocno, żeby się udalo :thumbs: :-)[/quote] jeż kciukasy trzymam:thumbs: i czekam na wieści Quote
Radek Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Zajrzałem dziś na Allegro, a tam tylko 170 odwiedzin w czarnulkowej aukcji :mad: Nie wygląda to wcale zbyt optymistycznie. Sam nie wiem co o tym myśleć. Quote
rotek_ Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 ostatnio tak przejrzałam allegro w oczy rzucały mi się przede wszystkim jasne psy i jaskrawe zdjęcia może zmiana fotki poskutkowałaby? potrzeba w takim razie osoba która potrafi robić ładne obróbki zdjęć:roll: Quote
Radek Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Rotek, a może zrobić kilka dni przerwy i nową aukcję dać jakoś zmodyfikowaną (tylko jak zmodyfikowaną?). Tak pomyślałem że może aukcja czarnulek się "opatrzyła". Quote
bico Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='Radek']Rotek, a może zrobić kilka dni przerwy i nową aukcję dać jakoś zmodyfikowaną (tylko jak zmodyfikowaną?). Tak pomyślałem że może aukcja czarnulek się "opatrzyła".[/quote] popieram! a zdjęcia to w ogóle trzeba nowe jakieś dać:roll: Aukcja się już pewnie opatrzyła, parę dni przerwy dobrze zrobi, a potem znów można ją zmodyfikowaną wznowić z innymi fotkami;) Quote
rotek_ Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 pamiętam jak kara miała powodzenie kiedy w tytule napisaliśmy ze lubi dzieci może jeszcze raz zastosować ten sam chwyt;) Quote
justynavege Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 psiak lubiacy dzieci - na wage złota :lol: pamiętam jak Dingo był sfotografowany z dziewuszką w różowej kurteczce ( dzieckiem ) i własnie to zdjęcie podbiło serca nowych wlascicieli Dinga Kara równie całuśna jak Dingolec więc może tędy droga ? :cool3: Quote
_ogonek_ Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='justynavege']psiak lubiacy dzieci - na wage złota :lol: pamiętam jak Dingo był sfotografowany z dziewuszką w różowej kurteczce ( dzieckiem ) i własnie to zdjęcie podbiło serca nowych wlascicieli Dinga Kara równie całuśna jak Dingolec więc może tędy droga ? :cool3:[/quote] Skoro tak uważacie to może następnym razem kiedy przyjadę zabiorę aparat i zrobicie mi zdjęcie z czarnulkami?:evil_lol: Ostrzegam odstraszsam wyglądem! :evil_lol: Quote
Radek Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='bico']popieram! a zdjęcia to w ogóle trzeba nowe jakieś dać:roll: Aukcja się już pewnie opatrzyła, parę dni przerwy dobrze zrobi, a potem znów można ją zmodyfikowaną wznowić z innymi fotkami;)[/quote] Rotek, mam w takim razie prośbę (jeśli oczywiście to możliwe) o równie ładną aukcję jak ta obecna tylko z nową treścią i fotami :cool3: U mnie ze zmysłem estetycznym jest raczej fatalnie :oops: Quote
bico Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='rotek_']a masz różowa kurteczkę?:cool3:[/quote] Radek w różowa kurteczkę i jazda do fotek z Czarnulkami:cool3::evil_lol::cool3:;) Quote
bico Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='justynavege']psiak lubiacy dzieci - na wage złota :lol: pamiętam jak Dingo był sfotografowany z dziewuszką w różowej kurteczce ( dzieckiem ) i własnie to zdjęcie podbiło serca nowych wlascicieli Dinga Kara równie całuśna jak Dingolec więc może tędy droga ? :cool3:[/quote] wobec tego musimy wypożyczyć jakieś dzieciaki do fotki:evil_lol:;) nie ma rady:cool3::lol: Quote
_ogonek_ Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='bico']wobec tego musimy wypożyczyć jakieś dzieciaki do fotki:evil_lol:;) nie ma rady:cool3::lol:[/quote] Jden dzieciak już jest, ale mam tylkko różowa bluze i bezowy bezrekawnik, albo czerwony polar :evil_lol:. A jesli juz to niestety nie jest to rozmiar Radka :evil_lol:. Quote
rotek_ Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 na weekned wyjezdzam później postaram się nadrobić materiał wybierzemy jakieś zdjęcie isadora chyba robiła aukcję można jeszcze raz ją poprosić Quote
_ogonek_ Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 ja robilam dziewczynom ogloszenia, i gdzies tu pisalam... Quote
Radek Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Rotek, a nie można by wykorzystać Twojego szablonu tylko go podrasować (tego, który teraz chodzi na Allegro). Zmiana fotek, tekstu i mógłbym spokojnie, za dni kilka wznowić allegro :cool3: [COLOR=Silver](tylko mi ten szablon zginął :oops:)[/COLOR] Quote
Isadora7 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Radek']Rotek, a nie można by wykorzystać Twojego szablonu tylko go podrasować (tego, który teraz chodzi na Allegro). Zmiana fotek, tekstu i mógłbym spokojnie, za dni kilka wznowić allegro :cool3: [COLOR=Silver](tylko mi ten szablon zginął :oops:)[/COLOR][/quote] [B]No przeca:evil_lol: zawsze można do mnie krzyknąć zrobie nowy :)[/B] Quote
_ogonek_ Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Isadora welcome to the black :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
_ogonek_ Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='rotek_']isadorka pewnie!!!!!:multi:[/quote] No to czekamy!!! Słuchajcie, gdszie one jeszcze ogłaszane nie były? Quote
Recommended Posts