Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rotek_']to może szelki?[/quote]

o matko.. @@ ja che recznie cos zprobowac zdzialac :razz: a TY mi o szelkach mowisz.. ja czasami ma klopot zeby to psu zalozyc co dopiero "uszyc" :crazyeye:

Posted

[quote name='MagYa^^']o matko.. @@ ja che recznie cos zprobowac zdzialac :razz: a TY mi o szelkach mowisz.. ja czasami ma klopot zeby to psu zalozyc co dopiero "uszyc" :crazyeye:[/quote]

Magii a masz jakies swoje robótki? tzn obrózki ręcznie robione?:razz:

Posted

[quote name='uxmal']Magii a masz jakies swoje robótki? tzn obrózki ręcznie robione?:razz:[/quote]

nie-e, ale mam tasme i czerwonaa.. i czarna... i rzep i duuuzo checi..

Posted

narysować szelki umiem:eviltong:
gorzej było by z szyciem....

będą dzieckiem uszyłam kiedyś misia...mały biały z czerwoną klaktą piersiową....tzn pomalowałam mu flamastrem czerwoną plamę bo koszulki już mi się nie chcialo szyć...

o mały włos i zapomniałabym mu rękę przyszyć...

a co ty mi tu o jakiś szelkachi obrożach:evil_lol:

Posted

oj dziewczynki dziewczynki... moze WAS rozdzielic w ogloszeniach? Moze bedziecie mialy wiecej szczescia..? Bo cos kiepsko..
Chcecie spedzic cale zycie w schroniskU?:shake:

Posted

[quote name='MagYa^^']oj dziewczynki dziewczynki... moze WAS rozdzielic w ogloszeniach? [/quote]

MagYa, na Allegro, na eofertach i jescze jednym seriwsie ogłoszeniowym są oddzielnie i też jakoś kolejki po czarnulki nie ma :shake:
Nie wiem dlaczego nikt się nie chce skusić?

Posted

aha...a to kiepscizna, nie mam wiec zielonego pojecia dlaczego dziewczyny maja taki problem.. chociaz zeby ktos zadzwonil, spytal...
moze ludzie nie wiedza gdzie jest Uciechow? moze mysla, ze tam dojazdu nie ma... :roll:

Posted

[quote name='MagYa^^']chociaz zeby ktos zadzwonil, spytal...
moze ludzie nie wiedza gdzie jest Uciechow? moze mysla, ze tam dojazdu nie ma... :roll:[/quote]

A może podać w ogłoszeniach jakieś większe miasto w okolicy?
Sądzicie, że mogłoby to zwiększyć szanse Kariny i Sarny?

Posted

no to startujemy:multi:
dawjcie mi tu wszystkie fotki sarny i kariny które w jakiś sposób mogą powiększyć ich adopcję...

jak wstawiłam fotkę Yogiego siedzącego ze smutnymi oczami ...na nastepny dzien rozdzwoniły się telefony:loveu:

teraz pora na ogłaszanie czarnych...ja niestety nie am na aparacie żadnej ładnej fotki:shake:

Posted

[quote name='rotek_']po ogłoszeniu Yogiego mamy mase tel w sprawie adopcji....

karinę tez reklamujemy.....
prawie podobna do Yogusia....no nie licząc tej wagi:evil_lol:[/quote]

Rotku- a z jakich ogłoszen sa zapytania?
Zbieram takie info ;)
Może jeszcze sunię -bezimienna tez powstawiać?

Posted

zapytań faktycznie sporo , chyba z gazety wyborczej - dodatek wrocławski- mozna z fotami bezpłatnie
dzis dzwonila Pani z zapytaniem o Joggiego ale ze tam male dziecię poprosilam Solito o przeslanie zdjeć karinki tej pani
czekamy

Posted

[quote name='justynavege']...
dzis dzwonila Pani z zapytaniem o Joggiego ale ze tam male dziecię poprosilam Solito o przeslanie zdjeć karinki tej pani
czekamy[/quote]

Wysłałam tej pani te 2 zdjęcia:
[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://1.1.1.1/bmi/img224.imageshack.us/img224/6903/pict0066jd1.jpg[/IMG][/URL]
[IMG]http://1.1.1.2/bmi/img409.imageshack.us/img409/2554/imga5390jj7.jpg[/IMG]