MagYa^^ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='rotek_']to może szelki?[/quote] o matko.. @@ ja che recznie cos zprobowac zdzialac :razz: a TY mi o szelkach mowisz.. ja czasami ma klopot zeby to psu zalozyc co dopiero "uszyc" :crazyeye: Quote
rotek_ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 no szelki to taka obroża z pasakami po bokach:evil_lol: Quote
MagYa^^ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='rotek_']no szelki to taka obroża z pasakami po bokach:evil_lol:[/quote] ..to ja zapraszam do siebie na pokaz instruktarzowy :eviltong: Quote
uxmal Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='MagYa^^']o matko.. @@ ja che recznie cos zprobowac zdzialac :razz: a TY mi o szelkach mowisz.. ja czasami ma klopot zeby to psu zalozyc co dopiero "uszyc" :crazyeye:[/quote] Magii a masz jakies swoje robótki? tzn obrózki ręcznie robione?:razz: Quote
MagYa^^ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='uxmal']Magii a masz jakies swoje robótki? tzn obrózki ręcznie robione?:razz:[/quote] nie-e, ale mam tasme i czerwonaa.. i czarna... i rzep i duuuzo checi.. Quote
rotek_ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 narysować szelki umiem:eviltong: gorzej było by z szyciem.... będą dzieckiem uszyłam kiedyś misia...mały biały z czerwoną klaktą piersiową....tzn pomalowałam mu flamastrem czerwoną plamę bo koszulki już mi się nie chcialo szyć... o mały włos i zapomniałabym mu rękę przyszyć... a co ty mi tu o jakiś szelkachi obrożach:evil_lol: Quote
MagYa^^ Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 no ciezko by bylo zrobic szelki np. bez szelek :P :) wiec metoda prob i bledow moze COS mi sie uda uszyc :) Quote
MagYa^^ Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 oj dziewczynki dziewczynki... moze WAS rozdzielic w ogloszeniach? Moze bedziecie mialy wiecej szczescia..? Bo cos kiepsko.. Chcecie spedzic cale zycie w schroniskU?:shake: Quote
Radek Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='MagYa^^']oj dziewczynki dziewczynki... moze WAS rozdzielic w ogloszeniach? [/quote] MagYa, na Allegro, na eofertach i jescze jednym seriwsie ogłoszeniowym są oddzielnie i też jakoś kolejki po czarnulki nie ma :shake: Nie wiem dlaczego nikt się nie chce skusić? Quote
MagYa^^ Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 aha...a to kiepscizna, nie mam wiec zielonego pojecia dlaczego dziewczyny maja taki problem.. chociaz zeby ktos zadzwonil, spytal... moze ludzie nie wiedza gdzie jest Uciechow? moze mysla, ze tam dojazdu nie ma... :roll: Quote
justynavege Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 jutro bede u czarnulek 'ciekawe ile przytyły :crazyeye: Quote
rotek_ Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 nawet nie pytaj..... ty wiesz ile czasu był robert bez kontroli:evil_lol: dobrze że do nas wracasz Quote
MagYa^^ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 czarne kulki rowniez pokazuja pycholce na pierwszej... Quote
Radek Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='MagYa^^']chociaz zeby ktos zadzwonil, spytal... moze ludzie nie wiedza gdzie jest Uciechow? moze mysla, ze tam dojazdu nie ma... :roll:[/quote] A może podać w ogłoszeniach jakieś większe miasto w okolicy? Sądzicie, że mogłoby to zwiększyć szanse Kariny i Sarny? Quote
rotek_ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 po ogłoszeniu Yogiego mamy mase tel w sprawie adopcji.... karinę tez reklamujemy..... prawie podobna do Yogusia....no nie licząc tej wagi:evil_lol: Quote
rotek_ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 no to startujemy:multi: dawjcie mi tu wszystkie fotki sarny i kariny które w jakiś sposób mogą powiększyć ich adopcję... jak wstawiłam fotkę Yogiego siedzącego ze smutnymi oczami ...na nastepny dzien rozdzwoniły się telefony:loveu: teraz pora na ogłaszanie czarnych...ja niestety nie am na aparacie żadnej ładnej fotki:shake: Quote
MagYa^^ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 rotek co Ty opowiadasz.. czarne maja bardzo fajne fotki! [IMG]http://img246.imageshack.us/img246/4517/pannykopiaqg2.jpg[/IMG] Quote
uxmal Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='rotek_']po ogłoszeniu Yogiego mamy mase tel w sprawie adopcji.... karinę tez reklamujemy..... prawie podobna do Yogusia....no nie licząc tej wagi:evil_lol:[/quote] Rotku- a z jakich ogłoszen sa zapytania? Zbieram takie info ;) Może jeszcze sunię -bezimienna tez powstawiać? Quote
justynavege Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 zapytań faktycznie sporo , chyba z gazety wyborczej - dodatek wrocławski- mozna z fotami bezpłatnie dzis dzwonila Pani z zapytaniem o Joggiego ale ze tam male dziecię poprosilam Solito o przeslanie zdjeć karinki tej pani czekamy Quote
rotek_ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Myślałam żeby czarnym zrobić osobne ogłoszenia.... na watku jest napewno masa zdjęć....kiedyś przysiądę i pozbieram. Quote
solito Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='justynavege']... dzis dzwonila Pani z zapytaniem o Joggiego ale ze tam male dziecię poprosilam Solito o przeslanie zdjeć karinki tej pani czekamy[/quote] Wysłałam tej pani te 2 zdjęcia: [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://1.1.1.1/bmi/img224.imageshack.us/img224/6903/pict0066jd1.jpg[/IMG][/URL] [IMG]http://1.1.1.2/bmi/img409.imageshack.us/img409/2554/imga5390jj7.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts