justynavege Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 ux tekst ok :multi::loveu: jesli chcecie zmienić fotkę to nie mam pomysłu na jaką :oops::evil_lol: Quote
uxmal Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='MagYa^^']Ux a czy bede mogla miec do Cię prosbe ..? :oops: (chodzi oczywiscie o allegro :razz:)[/quote] spoko, daj link.:) Ah, jutro wyjeżdzam do Gdanska, dopiero w następnym tyg mogę spełnić Twą prośbę. [IMG]http://img294.imageshack.us/img294/4463/imga5232ts8.jpg[/IMG] a może tę fotkę? Quote
justynavege Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 ux dobrej i bezpiecznej podróży :loveu: ps . Czarnule zapraszaja wszystkich na spacerki aktualne cały czas jesli ktoś przelotem przejazdem......... zapraszamy :loveu: Quote
yewcia1 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='justynavege']ux dobrej i bezpiecznej podróży :loveu: ps . Czarnule zapraszaja wszystkich na spacerki aktualne cały czas jesli ktoś przelotem przejazdem......... zapraszamy :loveu:[/quote] Czarne czy ma ktoś pomysł na domek dla nich? Quote
justynavege Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 nawet z ogłoszeń nikt nigdy nie dzwonił :( Quote
Radek Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Uxmal, ta fotka fajna, chyba lepsza do ogłoszenia niż ta z kratami. Przyłączę się do postu Yewci i też zapytam. Czy ktoś ma może jeszcze jakieś pomysły? Quote
justynavege Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 ja nie mam zadnych :shake: nawet jak ludzie ( co sie teraz b rzadko zdarza) ogladają psy to raczej karinka i Sarna nie cieszą się dluzszym zawieszeniem na nich oka :placz: Quote
yewcia1 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='justynavege']ja nie mam zadnych :shake: nawet jak ludzie ( co sie teraz b rzadko zdarza) ogladają psy to raczej karinka i Sarna nie cieszą się dluzszym zawieszeniem na nich oka :placz:[/quote] One takie kochane, pewnie po schronie sami napalency po rasowce chodzili:shake: Quote
MagYa^^ Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 ..a one sa takie slodkie i papusne i blyszczace.. ehh...ze tez ludzie nie wiedza co dobre.:shake: Quote
uxmal Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Mam trochę głupawy pomysł. Skoro w srp Dzinki ludzie dzwonili a w ogłoszeniu było napisane że ona zdolna sportowo jest- to może nauczyć czarne aportowania. Ludziom się chyba podoba jak psy aportują. wtedy w ogłoszeniach możnaby napisać, zdolne, inteligentne. A może coś one potrafią ciekawego. Przepraszam- to brzmi jak sprzedaź. Albo jeśli lubią zjadać koo i inne to może mają jakieś niezwykłe zdolności szukania. Może lubią przeszukiwać teren, znajdować. Bo jeśli wersja smutna ogłoszeń nie dociera- to może warto wersje weselszą.? [COLOR=Blue][B]Magii- daj linka jestem już :)[/B][/COLOR] Quote
rotek_ Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 potrafiłyby aportować jedzenie...ale nie gwarantuję że już przyniosą:evil_lol: Quote
MagYa^^ Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Dwa czarne, sympatyczne pyszczki szukaja domkow.. Quote
Radek Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Może wprowadzić jakieś zmiany w tekstach allegrowo-ogłoszeniowych? (tylko, że tu potrzebowałbym pomocy :oops:) Quote
justynavege Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 swego czasu jak jeszcze czarne na spacerki luzem chadzały podnisląm z ziemi patyk rzuciłam przed siebie a w tym momencie Sarna o mało się ze strachu o Karinę nie zabila :shake: wystraszyłam bidulę musiałą mieć jakieś złe wspomnienia ale ma fajną umiejetność potrafi nosić miskę nosi nosi swoją własną dziś też jak tylko nasypalismy karmy Sarna myk michę w zęby i targa na swoje posłanko co prawda troszkę po drodze rozsypała ale wiekszość donioslą to w ogóle dziwne psiaki o ile miska Reksa zawsze stoi na swoim miejscu to czarnych michy porozciągane po boksie a kilka razy zdarzylo się że staly pod scianą jedna w drugiej jakby specjalnie złozone zeby tak ukryta kamerę im w boksie zamontować ;) Quote
rotek_ Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='justynavege']swego czasu jak jeszcze czarne na spacerki luzem chadzały podnisląm z ziemi patyk rzuciłam przed siebie a w tym momencie Sarna o mało się ze strachu o Karinę nie zabila :shake: [/quote] bosiuuu.... monitor opluam:evil_lol: Quote
yewcia1 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='rotek_']bosiuuu.... monitor opluam:evil_lol:[/quote] justyna trzeba było rzucać kooo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Radek Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='justynavege']ma fajną umiejetność potrafi nosić miskę nosi nosi swoją własną dziś też jak tylko nasypalismy karmy Sarna myk michę w zęby i targa na swoje posłanko [/quote] Już dla samej tej umiejętności powina się kolejka po czarne ustawić. A przecież mają jeszcze tyle innych zalet. Quote
uxmal Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 A te kooo jedzą tylko jak są razem na spacerku czy jak osobno to tez.? Jedzenie koo ma chyba głębsze znaczenie. Widziałam niedawno sunie która zjadała kooo swoich maluchów.Zeby było czysto. Moze Karina nauczyła sie jesc te koo od mamy. Quote
MagYa^^ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 hah :) pamietam czasy swoich wyjazdow na oboz :D i stanie wkolejce do garkuchni z menaszką :D moze czarna tym samym sposobem? ;) nakladaja amciu to micha w zeby i na 'stolowke' :razz: Quote
justynavege Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 hmm osobno to one raczej nie chadzają na spacer , nawet smycz mają wspólną blźnięta syjamskie ux ja tez gdzies kiedyś czytalam o zjadaniu koo ale wlasnych tzn psich nie moich ;) ych ale zamotałam ze pies zjada swoje odchody i tez jakoś to było wyjasnione ale one zjadają chyba nie swoje Quote
yewcia1 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 zjadaczki dwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
MagYa^^ Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Czarne panny siedza sobie Mysla jakby tutaj obie nabroic! Jedna drugiej cos podkradnie Druga pierwsza lekko dziabnie jak to matka z corka! Czarne panny siedza, czekaja Kazdy zakatek Uciechowa znaja Czas im do domkow Czas do wlasnych raczek Do pani, pana Gdzies gdzie mozna zmadrzec (..by nie jesc koo...) :evil_lol: Quote
Radek Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Macie może fotkę z miską w pysiu? Można by dodać do ogłoszeń:) Quote
rotek_ Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 przyznam się ze misek w pysku czarnych nie widziałam.... ale jutro biore aparat i porobię coś na kształ fotek;) Quote
Recommended Posts