Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

2qnpqf5.jpge8vakg.jpg

zdjęcia jeszcze z poczekalni w schronisku przed wyruszeniem w drogę

Czupurek, dał sobie założyć samochodowe pasy bezpieczeństwa i z naszą pomocą wgramolił się do samochodu ,leżał grzecznie , od razu widać że kiedyś jeździł samochodem. Po drodze był przystanek w lecznicy ,Pan doktor , pobrał chłopaczkowi krew i obejrzał jego wynik badań.

W hoteliku Czupurek od razu zaczął zwiedzać teren , zapoznał się z nowymi koleżankami, które akurat były w ogródku , jedna z nich zachęcała go do zabawy ale zorientowała się że Czupurek nie jest zbytnio skoczny i o ganianiu się nie ma mowy więc grzecznie się z nim przywitała. 

To wspaniały kochany psiak i cieszę się bardzo , że jego życie się odmieniło

mam nadzieję, że niedługo się zobaczymy

• Upvote 2
Posted

Info od Czupurka- gwałci co się rusza :), z związku z tym wychodzi sam na spacery :( . Czekamy na pigułki kastracyjne i będzie Ok. Chyba.

W nocy wczoraj miał rozwolnienie, wszystko było upaćkane ( zawsze tak jest-zmiana karmy, warunków itp), dziś już dobrze.

Kupiłam dla niego na wątrobę Hepato  force Vetfood, przekaze w sobotę jak ktoś będzie ta, jechał. Jeszcze te ziółka co mówił dr z palucha, że mu pomogły :), Dorcia ma nazwę.

• Upvote 1
Posted

oj Czupurinku kochany,

tabletki z wierzbownicy

Suplement diety. Ekstrakt z ziela wierzbownicy drobnokwiatowej wspomaga funkcjonowanie prostaty i układu moczowego. Posiada właściwości antyoksydacyjne.

mi i Beatce doktor polecił ziółka do parzenia z wierzbownicy, podobno dobre na cerę

• Upvote 1
Posted

Czupurku trzymaj się i skończ z tym gwałceniem.

ale to takie fajne :) w schronie zawsze gwałcił na koniec spacerku, to teraz ma być inaczej???a niby to dlaczego???

Posted

wysylam dziś pieniazki z bazarku tj. 53,50 zl. na konto Beat2010.

Bazarek dla staruszka Czupurka -ksiazki Beaty Pawlikowskieji nie tylko...do 30/6.

proszę o potwierdzenie jak dojda  :)

do przelewu doliczyłam jednocześnie swoja dekl. stala za 6 mcy tj. 30 zl./7-12/2015 r.

Czupurku trzymaj się dziarsko na wolności !

Posted

wysylam dziś pieniazki z bazarku tj. 53,50 zl. na konto Beat2010.

Bazarek dla staruszka Czupurka -ksiazki Beaty Pawlikowskieji nie tylko...do 30/6.

proszę o potwierdzenie jak dojda  :)

do przelewu doliczyłam jednocześnie swoja dekl. stala za 6 mcy tj. 30 zl./7-12/2015 r.

Czupurku trzymaj się dziarsko na wolności !

dzieki Beatko. Bazarek będę robila w przyszlym tyg, teraz nie daję rady.

jest wpłata stała od Milagros:)

Posted

A takie zdjęcie wyprosiłam w biurze - zwrot z adopcji po 3 latach. W kolczatce i domowej obroży. Był młody, uszy jeszcze nie obgryzione i miał długi ogon, który psy mu potem odgryzly.

Kier. biura przypomniał sobie, że jechał wtedy go odebrać ( to była jego pierwsza interwencja, stąd zapamiętał) Zadzwonił ojciec właścicielki, że ona nie daje sobie rady z psem i małym dzieckiem w małym mieszkaniu  i trzeba psa natychmiast zabrać. Jak się okazało "właścicielka" była pijana. A mówiło się, że zwrot za agresją, chyba tylko właścicieli :(. Na zdjęcu Czupurek w kolczatce i własnej broży, już ma założoną schroniskową.

13.06.2006-Czupurek

11665616_1585804085014614_30372233169133

Czupurek13. 06.2006.JPG