dorcia2 Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 zdjęcia jeszcze z poczekalni w schronisku przed wyruszeniem w drogę Czupurek, dał sobie założyć samochodowe pasy bezpieczeństwa i z naszą pomocą wgramolił się do samochodu ,leżał grzecznie , od razu widać że kiedyś jeździł samochodem. Po drodze był przystanek w lecznicy ,Pan doktor , pobrał chłopaczkowi krew i obejrzał jego wynik badań. W hoteliku Czupurek od razu zaczął zwiedzać teren , zapoznał się z nowymi koleżankami, które akurat były w ogródku , jedna z nich zachęcała go do zabawy ale zorientowała się że Czupurek nie jest zbytnio skoczny i o ganianiu się nie ma mowy więc grzecznie się z nim przywitała. To wspaniały kochany psiak i cieszę się bardzo , że jego życie się odmieniło mam nadzieję, że niedługo się zobaczymy 2 Quote
Nadziejka Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Ale cudnie ale cudnie serce rosnie sciskamy trzymamy na nowe zycie serduszka Czupurenka dziekujemyyy Quote
Beat2010 Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 są wplaty od Ania75b i Czarna Kafka, wielkie dzięki. Jutro będą goście w hoteliku, poprosiłam o film z Czupurkiem Quote
Beat2010 Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Info od Czupurka- gwałci co się rusza :), z związku z tym wychodzi sam na spacery :( . Czekamy na pigułki kastracyjne i będzie Ok. Chyba. W nocy wczoraj miał rozwolnienie, wszystko było upaćkane ( zawsze tak jest-zmiana karmy, warunków itp), dziś już dobrze. Kupiłam dla niego na wątrobę Hepato force Vetfood, przekaze w sobotę jak ktoś będzie ta, jechał. Jeszcze te ziółka co mówił dr z palucha, że mu pomogły :), Dorcia ma nazwę. 1 Quote
Beat2010 Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 zapłacone za hotelik 300zl, muszę rachunki powstawiać i uzupełnić rozliczenie. Quote
dorcia2 Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 oj Czupurinku kochany, tabletki z wierzbownicy Suplement diety. Ekstrakt z ziela wierzbownicy drobnokwiatowej wspomaga funkcjonowanie prostaty i układu moczowego. Posiada właściwości antyoksydacyjne. mi i Beatce doktor polecił ziółka do parzenia z wierzbownicy, podobno dobre na cerę 1 Quote
joanka40 Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Wierzbownica - musze zapamietac :) Czupurka rozsadza szczescie i emocje nim targaja. Dobrze bedzie :) 1 Quote
bakusiowa Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Czupurku trzymaj się i skończ z tym gwałceniem. 2 Quote
Beat2010 Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Czupurku trzymaj się i skończ z tym gwałceniem. ale to takie fajne :) w schronie zawsze gwałcił na koniec spacerku, to teraz ma być inaczej???a niby to dlaczego??? Quote
Beat2010 Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 . mi i Beatce doktor polecił ziółka do parzenia z wierzbownicy, podobno dobre na cerę dzięki za przypomnienie o tej cerze :) Quote
joanka40 Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Cos mi sie zdaje, ze tu sie szykuje podroz w czasie :) I Czupur nam odmlodnieje o kilka lat :) 1 Quote
beataczl Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 wysylam dziś pieniazki z bazarku tj. 53,50 zl. na konto Beat2010. Bazarek dla staruszka Czupurka -ksiazki Beaty Pawlikowskieji nie tylko...do 30/6. proszę o potwierdzenie jak dojda :) do przelewu doliczyłam jednocześnie swoja dekl. stala za 6 mcy tj. 30 zl./7-12/2015 r. Czupurku trzymaj się dziarsko na wolności ! Quote
Beat2010 Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 wysylam dziś pieniazki z bazarku tj. 53,50 zl. na konto Beat2010. Bazarek dla staruszka Czupurka -ksiazki Beaty Pawlikowskieji nie tylko...do 30/6. proszę o potwierdzenie jak dojda :) do przelewu doliczyłam jednocześnie swoja dekl. stala za 6 mcy tj. 30 zl./7-12/2015 r. Czupurku trzymaj się dziarsko na wolności ! dzieki Beatko. Bazarek będę robila w przyszlym tyg, teraz nie daję rady. jest wpłata stała od Milagros:) Quote
Beat2010 Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 A takie zdjęcie wyprosiłam w biurze - zwrot z adopcji po 3 latach. W kolczatce i domowej obroży. Był młody, uszy jeszcze nie obgryzione i miał długi ogon, który psy mu potem odgryzly. Kier. biura przypomniał sobie, że jechał wtedy go odebrać ( to była jego pierwsza interwencja, stąd zapamiętał) Zadzwonił ojciec właścicielki, że ona nie daje sobie rady z psem i małym dzieckiem w małym mieszkaniu i trzeba psa natychmiast zabrać. Jak się okazało "właścicielka" była pijana. A mówiło się, że zwrot za agresją, chyba tylko właścicieli :(. Na zdjęcu Czupurek w kolczatce i własnej broży, już ma założoną schroniskową. 13.06.2006-Czupurek Quote
jaguska Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Biedaczek, niech się teraz cieszy każdą chwilką życia jaka mu została. Quote
asiuniab Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Biedaczek, niech się teraz cieszy każdą chwilką życia jaka mu została. to takie smutne, a niestety prawdziwe i niesprawiedliwe Quote
Beat2010 Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Jest wplata od beataczl- 30zl-stała na poł roku i z bazarku, 53,50zł, wielkie dzięki Quote
Nadziejka Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Czupuniu kokany zagladamy sciskamy kciuki za wszystko ciesz kazdenkim dniem cudny duduniu 1 Quote
Beat2010 Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 dziewczynki slijcie mi ten num konta! i już :) dziękuję za przypomnienie Quote
bakusiowa Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Jaki tu ruch dzisiaj. Biedny Czupurek. Jego ludzie to potwory. Jak można było oddać takiego fajnego psiaka. Quote
Beat2010 Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Jaki tu ruch dzisiaj. Biedny Czupurek. Jego ludzie to potwory. Jak można było oddać takiego fajnego psiaka. po 3 latach wspólnego mieszkania Quote
Beat2010 Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 nowe wpłaty-moca35, milagros :) wydatki- kupilam za 35zł Verfood, hepato, na wątrobę, pojedzie w sobotę do Czupurka Quote
Recommended Posts