jolkablaszczyk Posted May 20, 2017 Author Posted May 20, 2017 chodziliśmy dziś między innymi w pobliżu takiego urwiska.. kilkadziesiąt metrów w dół... trochę straszno było, bo ja to sie trochę boję takich przepaści... ale za to to poczucie maleńkości - bezcenne Quote
Patikujek Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 Wy to macie dopiero tereny! WOW... Może kiedyś w końcu do Norwegii się na jakiś urlop wybiorę (kiedyś tak mi się marzyło) :) Quote
jolkablaszczyk Posted May 27, 2017 Author Posted May 27, 2017 zlepek zdjęciowy z ostatnich dni. Mam teraz dlugi weekend tzn od czwartku do niedzieli wiec korzystam z pieknej pogody. zazielenilo sie u nas bajecznie.... jest gorąco jak cholera... ja mam pokoj na poddaszu... dzis w pokoju milm 31 stopni.... teraz mam 30.... rybki w akwa mi sie podusily mimo napowietrzania .... za gorąco :( już nawet im lampkę wyłaczyłam w pokrywie żeby dodatkowo ciepła nie generowła ale nic to nie dało...rybek nie widać... pewnie dogorywają gdzies na dnie a krewetka dokoczy dzieła :( szkoda trochę no ale co mogłam zrobic? :( https://photos.google.com/share/AF1QipNg_6quENrqIBpW_uSlk4w0Fk7g4495q67g2sve7YEHl5nUK_a1ZxiLtmfj1Dus4A?key=bFM2Y0tJakx6NUtHUXNMbHFjZnpvQVU5Ny1XTG53 Quote
jolkablaszczyk Posted May 27, 2017 Author Posted May 27, 2017 teraz dopiero mamy zielono! i to zaledwie kilkadziesiąt metrow od domu... :) Quote
jolkablaszczyk Posted May 27, 2017 Author Posted May 27, 2017 znaleźliśmy na łące starą glowę łosia, a przynajmniej jej częśc.... Quote
jolkablaszczyk Posted May 27, 2017 Author Posted May 27, 2017 34 minuty temu, *Magda* napisał: Trzeba było wziąć głowę na pamiątkę :D dalej lezy, więc mogę zabrać :P ale chyba nie miałabym jej gdzie trzymac no i boje sie, że by posmiardywała... wolę ją zostawic Matce Naturze :) Quote
jolkablaszczyk Posted June 4, 2017 Author Posted June 4, 2017 Wczoraj wybrałam sie na spacer zapoznawczy po drugiej stronie rzeki. Poszłam bez psow bo nie wiedziałam co mnie czeka... i jakie sytuacje. Okolica bajeczna. Mnóstwo zieleni, kilka tropów zwierzat, stado krów, żurawie. i kijanki w kałuży :) Quote
Patikujek Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Nic tylko jakiś film nakręcić. Krajobrazy jak z obrazka Quote
jolkablaszczyk Posted June 8, 2017 Author Posted June 8, 2017 ekhm, no to tego... lecim ze zdjeciami... :P Na początek Hiro. Quote
Recommended Posts