Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chodziliśmy dziś między innymi w pobliżu takiego urwiska.. kilkadziesiąt metrów w dół... trochę straszno było, bo ja to sie trochę boję takich przepaści... ale za to to poczucie maleńkości - bezcenne

DSC_0051.JPG.582bc41d92655f2544bbfea4960767da.JPG

DSC_0060.JPG

DSC_0045.JPG

DSC_0032.JPG

DSC_0026.JPG

DSC_0020.JPG

DSC_0014.JPG

DSC_0008.JPG

Posted

zlepek zdjęciowy z ostatnich dni. Mam teraz dlugi weekend tzn od czwartku do niedzieli wiec korzystam z pieknej pogody.

zazielenilo sie u nas bajecznie.... jest gorąco jak cholera... ja mam pokoj na poddaszu... dzis w pokoju milm 31 stopni.... teraz mam 30.... rybki w akwa mi sie podusily mimo napowietrzania .... za gorąco :( już nawet im lampkę wyłaczyłam w pokrywie żeby dodatkowo ciepła nie generowła ale nic to nie dało...rybek nie widać... pewnie dogorywają gdzies na dnie a krewetka dokoczy dzieła :( szkoda trochę no ale co mogłam zrobic? :( 

https://photos.google.com/share/AF1QipNg_6quENrqIBpW_uSlk4w0Fk7g4495q67g2sve7YEHl5nUK_a1ZxiLtmfj1Dus4A?key=bFM2Y0tJakx6NUtHUXNMbHFjZnpvQVU5Ny1XTG53

Posted
34 minuty temu, *Magda* napisał:

Trzeba było wziąć głowę na pamiątkę :D

dalej lezy, więc mogę zabrać :P ale chyba nie miałabym jej gdzie trzymac no i boje sie, że by posmiardywała... wolę ją zostawic Matce Naturze :)

Posted

Wczoraj wybrałam sie na spacer zapoznawczy po drugiej stronie rzeki. Poszłam bez psow bo nie wiedziałam co mnie czeka... i jakie sytuacje.

Okolica bajeczna. Mnóstwo zieleni, kilka tropów zwierzat, stado krów, żurawie. i kijanki w kałuży :)

DSC_0197.JPG

DSC_0190.JPG

DSC_0174.JPG

DSC_0172.JPG

DSC_0168.JPG

DSC_0165.JPG

DSC_0163.JPG