Lisi Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 Aleksander podałam Ci adres e-mailowy na priv. Pozdrawiam :wink:
Lisi Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Aleksander nie mogę Ci pomóc. Zamiast zdjęcia mam tekst "Upgrade your email with 1000's of cool animations". Może ktoś z forumowiczów może pomóc. Aleksander zdjęcia muszą być w plikach jpg lub gif. Myślę, że Twoje zdjęcie jest w gif, a ja mam blokadę plików cookies, stąd ten problem. Pozdrawiam. :wink:
kate_m. Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Aleksander To poślij fotkę do mnie, może mnie się uda ją tu wstawić:)
kate_m. Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Dominika :P A oto fotka od Aleksandra: Latający pies czyli Amor w akcji:)
Lisi Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 kate.m dzięki, że wstawiłaś to zdjęcie, bo mi coś nie wyszło :cry: :cry: :cry:
Aleksander Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 To zdjęcie Amora to zupełny przypadek , przynieśli mi je ludzie z Warszawy i Szwecji widoczni na zdjęciu .Jest to plaża na półwyspie Co o nim sadzicie ??? [email protected] :lol:
Chimera Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 Amor rzeczywiście wygląda komicznie :) Ale może masz jakieś normalne zdjęcia piecha,takie żeby zobaczyć jak on się teraz prezentuje? A tak z innej beczki:będziesz Amora wystawiał?
kate_m. Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 Ale może masz jakieś normalne zdjęcia piecha,takie żeby zobaczyć jak on się teraz prezentuje? Właśnie! O to samo miałam zapytać. Jak byś miał jakąś aktualną fotkę (fotki...) Amora, to podziel się z nami... Jak coś to ślij ją do mnie, mogę ją tu wstawić.
Aleksander Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 Chimerko ! dlaczego komicznie to zdjęcie to rewelacja jest zrobione w pełnym ruchu to ułamki sekund ! aż sie dziwie że zdjęcie nie jest poruszone , .A co do wystaw to może wystawie amora ale myśle że to zwykły przeciętny pies i na pewno nie będe na sile odstawiał mu tylnych łap i podnosil łba do zdjęć. Cenie nature .Ale chętnie pojade na wystawę do Chojnic no koło Chojnic.Także do zobaczenia :lol: Pa Pa
Chimera Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 Komiczne dlatego, że uchwycona poza Amora w porównaniu do statyki ludzkich postaci jest po prostu śmieszna :fadein: O plany wystawowe pytałam z ciekawości, ale widzę ze nie bardzo Cię to interesuje.Ja też cenie nature, ale to mi nie przeszkadza bywać na wystawach i coursingach, by podziwiać piękno psów na różne sposoby :) Niestety do Chojnic się nie wybieram.
Aleksander Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 A to szkoda że cię nie będzie ty chyba zreszta nie posiadasz cp? czy sie mylę ?
Chimera Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 W tej chwili nie.Ale może niedługo to się zmieni... Czekam na fotki Amora,a także Amora i jego pana :wink:
Arika_Dominika Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Aleksander Ale piekny Amor :D A dlaczego ma kaganiec????? Chyba nie jest agresywny, co? Bo ja wiem tylko, ze Senator Sopocka Aura i Branka Ferrero są agresywne, ale Amor??? Arika nie ma kaganca. bedziesz w Swornychgaciach 4 wrzesnia??Super :) Napewno cie poznam, ja bede wstawiala Arike :) Sluchaj, chart polski odpowiednio pokazany, czyli : zatrzymany z klusu i mozna JEDYNIE zkorygowac tylnie nogi i podniesc glowe to tyle :D
nice_girl Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 a oto moje charciątka:):):):): Ze umieścic zdjecie tutaj musi ono znajodować się gdzieś w internecie, czyli musi miec swoj adres url :wink: Jesli chcesz wyslij mi na maila :[email protected] fotki, a ja je tu wstawie :wink:
matrix..... Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Mam też parę aktualnych zdjęć Matrixa i chyba poprosze Cię Nice_girl o wstawienie tutaj:-)).Na zdjęciach Mati ma 13 miesięcy
Tilia Posted August 27, 2004 Author Posted August 27, 2004 ja dostałam tylko jedno zdjęcie kropkowanego przystojniaka z nieśmiałym panem który się za nim schował ;)
matrix..... Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 dzieki serdeczne Nice_girl i Tilia, że zamieściłyście zdjęcia Matrixa! :D Na zdjęciach jest w wieku prawie 13 miesięcy, czyli, że ma jeszcze około 1,5 - 2 lat na pełny rozwój. Tilia - jak dobrze miec psa za którym mozna się ukryć! :)
nice_girl Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Nie ma za co :wink: Dodam, ze bardzo mi się podobaja te "plamki" na skórze Matrixa :wink:
kate_m. Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Hehe, Matrix ma najwyraźniej taką taktykę, a Mati jest skutecznym "zasłaniaczem". Tu też: I też myślę, że taki kropkowany grey jest śliczny :)
matrix..... Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Jestem niefotogeniczny... :D , ale cieszę się, że opublikowałaś to zdjęcie jest bardzo ładne-dzięki. Piękne jest oczywiscie za sprawą osoby wyrażnie widocznej i dodatkowo miłego pieska :D
Tilia Posted August 27, 2004 Author Posted August 27, 2004 o rany, kate_m łądne zdjęcie tylko trzebaby jakoś tło uspokoić, pewne hmm elementy niepokój wprowadzają, kompozycję psują fuuuj :oops: :P :lol: Matrix ;) 8) (tu Dru miała pół roku- a już sie nadawała do chowania sie za nią)
Aleksander Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Dominika Amor nie jest agresywny ale zaczepia ludzi i nie raz prowokuje do zabawy w szarpanie i wtedy ludzie się boja .Jak ma kaganiec to jest spokojniej i nie musze sie denerwować .Przyjeżdzam do Swornych Gaci to sie zobaczymy tylko nie wiem jak się wystawia jaką smycz i tak dalej , żeby nie robić wiochy to mi cos podpowiec.
Recommended Posts