Mazowszanka13 Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Ale ona smukła :) Na zdjęciach z Radys wyglądała bardziej okrągło. Quote
Florentyna Posted July 29, 2015 Author Posted July 29, 2015 Generalnie jest dużo mniejsza i smuklejsza niż na tych zdjęciach z Radys. Choć chciałabym uchwycić jej piękno tak, jak to zrobiły dziewczyny. Na razie mi się nie udało. Quote
Mazowszanka13 Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Widać, że jest piękna. Nawet w kubraczku. Quote
Nutusia Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Prześliczna jest! :D I kubraczek największy krzyk mody - jeszcze takiego wzoru nie widziałam! ;) Quote
Florentyna Posted July 29, 2015 Author Posted July 29, 2015 Nutusiu w zależności od tego, o której jutro planujesz być w lecznicy, może spotkasz "mojego" rudzielca. Nie wiem, do której Beata jutro pracuje, ale jest chyba rano. Molly została na noc w lecznicy. Quote
Nutusia Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Jeśli ma dyżur z dr Traczykiem, to do 20ej i wtedy ją zobaczę :D Quote
Mazowszanka13 Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Na fb przeczytałam, że sunia jest od szczeniaka w schronisku. To straszne ! To cud, że jest taka łagodna i nie zdziczała. Florentyno, jesteś Wielka :) Quote
Nutusia Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Beatka miała wczoraj jednak dyżur rano, więc nie poznałam osobiście Molaka :( Quote
Florentyna Posted July 31, 2015 Author Posted July 31, 2015 Zgagnijcie kto jutro ma wizytę zapoznawczą????? Quote
Nutusia Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 A ja na Molly stawiam ;) O matko, -tty, -lly - jak będzie następnym razem? :D Quote
Mazowszanka13 Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Zgagnijcie kto jutro ma wizytę zapoznawczą????? Stawiam na Molly :) Sama bym się stawiła, gdybym nie miała 4 psów ! Quote
Florentyna Posted July 31, 2015 Author Posted July 31, 2015 Ledwo wczoraj wieczorem ją ogłosiłam. A dziś rano telefon. Łomianki - dom z ogrodem. Na razie super. Najpierw wizyta zapoznawcza, potem pa i jeśli wszystko będzie ok, to po zdjęciu szwów zamiast do hotelu do papryczki to do domu :) Tak, tak Molly :) Quote
Nutusia Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Łomianki "na trasie" - zawsze na po adopcyjną można wpaść ;) :) Quote
Florentyna Posted July 31, 2015 Author Posted July 31, 2015 Jeśli ta adopcja dojdzie do skutku, to Molly pobije rekord Fanny w długości pobytu w hoteliku. Fanny była niecały miesiąc :) Quote
Florentyna Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 Właśnie wróciłam z wizyty zapoznawczej. Molly była tak podekscytowana, że chwilami aż zdarzyło jej się zawyć do nieba. Oczywiście tak subtelnie jak ona potrafi. Nie wiedziała do kogo ma się przytulać. Biegała do nas po kolei od jednej do drugiej osoby. Molly będzie do adopcji po zdjęciu szwów czyli za tydzień w sobotę, także Państwo mają jeszcze chwilę, aby omówić to w gronie rodzinnym i podjąć świadomą decyzję. Molly miałaby dom z ogrodem do dyspozycji i mnóstwo rąk do miziania. Oczywiście w przypadku pozytywnej decyzji pojadę na wizytę pa, bo domek byłby ok. 20 km ode mnie Emotikon smile A oto kilka zdjęć z dzisiejszych odwiedzin. Quote
Florentyna Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 Betty jest w hoteliku prawie miesiąc i nastąpiła bardzo duża zmiana w jej zachowaniu. Wyciszyła się i uspokoiła. Na początku pobytu w hoteliku zachowywała się tak jak Molly teraz. Nie mogła się tym wszystkim nacieszyć. A teraz jest zrównoważonym psiakiem domagającym się uwagi od człowieka. Dziś chyba wyczuła, że nie o nią chodziło, bo w pewnej chwili odpuściła. Aż mi się przykro zrobiło, bo taki smutek od niej bił. Oczywiście drapałam i drapałam za uszkiem i nie tylko ja, ale i tak smutno się w oczy patrzyła :( W przyszłym tygodniu Betty ma zaplanowaną sterylkę, a potem intensywnie szukamy domku. Jest cudowna. Quote
Nutusia Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Beciku, nie smuć się, i na Ciebie przyjdzie pora! Wiem, wiem, cierpliwość i moją mocną stroną nie jest... Quote
wieso Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Jak to wszystko u Was migem leci :) pozdrawiamy Quote
Florentyna Posted August 2, 2015 Author Posted August 2, 2015 Oj ciociu wieso nawet nie wiesz jak szybko..... Quote
Florentyna Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 No to tak. W sobotę mamy wizytę pa. Państwo zdecydowani, ale UWAGA!!! :) Państwo postanowili, że adoptują obydwie sunie. Nie mogli zapomnieć obrazu smutnej Betty i postanowili dać dom obydwu. Betty jutro ma sterylkę, więc pojedzie jeszcze w sukience, a za tydzień pojadę na wizytę poadopcyjną i od razu zabiorę Betty na zdjęcie szwów. Trudno zachować spokój, gdy pojawia się taka szansa. Oby domek był taki, jaki się zapowiada. Trzymajcie kciuki bardzo mocno, bo takie historie nie zdarzają się zbyt często, prawda? Quote
Kejciu Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 To jest NIESAMOWITA historia!!!! :):):) mocno zaciskam kciuki aby się udało! Quote
Recommended Posts