Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miło mi poinformować, że Oskarek wczoraj został adoptowany :)

Skontaktował się ze mną pewien Pan, powiedział, że jeżeli zdąży to przyjedzie w poniedziałek obejrzeć Oskara, ja niestety podjechać do schroniska nie mogłam, ale dziś dzwoniłam do Pana i okazało się że przyjechał do Oskara i go adoptował. Oskar już po pierwszym dniu w nowym domu, zachowuje się idealnie, jest grzeczny, spokojny i radosny. Dziś wyjątkowo musiał zostać sam w domu, ale był bardzo grzeczny, nie szczekał nie niszczył nic. A na powrót swojego nowego Pan czekał pod drzwiami machając ogonkiem. Pan planuje w najbliższym czasie udać się z Oskarem do weterynarza, także oby wszystko było dobrze i za jakiś czas znowu się z nimi skontaktuje.

Trzymajcie kciuki!

Posted

To bardzo miła wiadomość, sprawdzałam dziś stronę schroniska i Oskarka nie bylo - serce mi stanęło, że coś się stalo. Madziu pamietaj o mnie jak pojawi sie jakis kolejny collie w schronisku mój adres [email protected] lub na DG http://www.dogomania.com/forum/topic/24330-owczarki-collie-w-potrzebie/page-60/ dostaję powiadomienia/ . Zabrać do hotelu nie mogę ale prowadzę stronę na FB - SOS z collie oraz udostępniam w wielu grupach adopcyjnych.

• Upvote 1