Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pusto u nas, za pusto...

To żeby nie było za pusto i za wesoło.Psiak potrzebuje DT na cito. Przebywa w Radysach.

AGREST - jest bardzo ciekawą "mieszanką" - geny shih-tsu ma w przeważającej większości, ale jeszcze chyba jakiś sznaucer zamieszał po drodze? - bo Agrest jest nieco większy. Mimo bliskiego pokrewieństwa do modnej rasy miał dotychczasowe życie zupełnie do bani. Patrząc po stanie jego futra - był zapewne psem podwórzowym, o ile nie bezdomnym i tułającym się. Bo że nie obchodził za bardzo byłego właściciela, to widać jak na dłoni. W schronisku jest bardzo krótko, ciągle trochę zagubiony i niepewny. Grzeczny z niego psiak i socjalny, choć ciągle sporo w nim strachu. Ale jest przyjazny i bardzo miły.
Uprzedzamy pytania i ew. porady: Agrest w schronisku nie będzie obcięty ani wyfiokowany. Oczywiście, lepiej będzie się czuł po gruntownym liftingu, ale tego, czego mu najbardziej w tej chwili trzeba - to domu. Na SPA przyjdzie czas.
Agrest ma ok. 3-4 lat. W schronisku przebywa od sierpnia 2015r.
KOJEC: III - 12
NR: 7177

Link do albumu: https://www.facebook...36891725&type=3

12088208_446638472190040_791845372727734

Posted

No cudny plaskatopodobny, a jaki biedniusi... Jeśli tylko skarpeta może jakoś pomóc- działajmy!

Agrest adoptowany.Taka wiadomość widnieje na wątku Psów z Radys.Cudowna wiadomość,psiak odżyje.

Posted

Agrest adoptowany.Taka wiadomość widnieje na wątku Psów z Radys.Cudowna wiadomość,psiak odżyje.

też juz doczytałam,miałam właśnie dopisać :) wygląda jak Lhasa apso :)

Posted

Szefowa oczywiście da na dobry początek, ale o kwocie musicie zadecydować Wy, ciotki klotki ;)

Szefowa oczywiście da na dobry początek, ale o kwocie musicie zadecydować Wy, ciotki klotki ;)

mnie lepiej nie pytaj,bo jak palnę to dno skarpetki zobaczysz ;)

Posted

mnie lepiej nie pytaj,bo jak palnę to dno skarpetki zobaczysz ;)

Ciekawe ile sama operacja czy tam inne leczenie będzie kosztowało?:/

Posted

Cioteczki, może przeznaczymy na Stinkusia na początek 500 zł? Jeżeli jesteście zdania, że więcej, dajcie znać. Tylko jak to formalnie rozwiązać? Czekamy na fakturę z Kociego?

Posted

Cioteczki, może przeznaczymy na Stinkusia na początek 500 zł? Jeżeli jesteście zdania, że więcej, dajcie znać. Tylko jak to formalnie rozwiązać? Czekamy na fakturę z Kociego?

Renatko ,spytalam Kasię o fakturę,czekam na odpowiedź :)

Kwota słuszna ,czas działa na niekorzyść malucha a leczenie jak się wszyscy spodziewamy będzie kosztowało krocie

maluch stanął na nóżki :) dzielny Stinuś   :) jednak dorga do wyzdrowienia długa ...

Posted

Na konto Stinusia przekazałam 500 zł ze skarpetki :)

Dziękuję w imieniu płaskolicego :) przyda się oj przyda !

teraz poczekamy na potwierdzenie przez Plaskaty Azyl :)