Anula Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Pusto u nas, za pusto... To żeby nie było za pusto i za wesoło.Psiak potrzebuje DT na cito. Przebywa w Radysach. AGREST - jest bardzo ciekawą "mieszanką" - geny shih-tsu ma w przeważającej większości, ale jeszcze chyba jakiś sznaucer zamieszał po drodze? - bo Agrest jest nieco większy. Mimo bliskiego pokrewieństwa do modnej rasy miał dotychczasowe życie zupełnie do bani. Patrząc po stanie jego futra - był zapewne psem podwórzowym, o ile nie bezdomnym i tułającym się. Bo że nie obchodził za bardzo byłego właściciela, to widać jak na dłoni. W schronisku jest bardzo krótko, ciągle trochę zagubiony i niepewny. Grzeczny z niego psiak i socjalny, choć ciągle sporo w nim strachu. Ale jest przyjazny i bardzo miły. Uprzedzamy pytania i ew. porady: Agrest w schronisku nie będzie obcięty ani wyfiokowany. Oczywiście, lepiej będzie się czuł po gruntownym liftingu, ale tego, czego mu najbardziej w tej chwili trzeba - to domu. Na SPA przyjdzie czas. Agrest ma ok. 3-4 lat. W schronisku przebywa od sierpnia 2015r. KOJEC: III - 12 NR: 7177 Link do albumu: https://www.facebook...36891725&type=3 Quote
marmosia Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 No cudny plaskatopodobny, a jaki biedniusi... Jeśli tylko skarpeta może jakoś pomóc- działajmy! Quote
Anula Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 No cudny plaskatopodobny, a jaki biedniusi... Jeśli tylko skarpeta może jakoś pomóc- działajmy! Agrest adoptowany.Taka wiadomość widnieje na wątku Psów z Radys.Cudowna wiadomość,psiak odżyje. Quote
Bgra Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Agrest adoptowany.Taka wiadomość widnieje na wątku Psów z Radys.Cudowna wiadomość,psiak odżyje. też juz doczytałam,miałam właśnie dopisać :) wygląda jak Lhasa apso :) Quote
marga3 Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Śliczny psiaczek. Oby tylko dobrze trafił. Zakochałam się w Stinusiu - https://www.facebook.com/events/1643449319241568/ Quote
Bgra Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 marmosiu,szefowo,królowo Nasza, wysupłaj coś na dobry początek....nie możemy temu maluchowu nie pomóc,toż on plaskaty ! http://www.dogomania.com/forum/topic/333730-shih-z-wypdaj%C4%85cymi-dyskami-czo%C5%82gaj%C4%85cy-si%C4%99-malec-prosi-o-pomoc/ Quote
marmosia Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 Szefowa oczywiście da na dobry początek, ale o kwocie musicie zadecydować Wy, ciotki klotki ;) Quote
Bgra Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Szefowa oczywiście da na dobry początek, ale o kwocie musicie zadecydować Wy, ciotki klotki ;) Szefowa oczywiście da na dobry początek, ale o kwocie musicie zadecydować Wy, ciotki klotki ;) mnie lepiej nie pytaj,bo jak palnę to dno skarpetki zobaczysz ;) Quote
marmosia Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 Mnie tym bardziej ;) Rozsądnie zadecydujemy :) Quote
b-b Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 mnie lepiej nie pytaj,bo jak palnę to dno skarpetki zobaczysz ;) Ciekawe ile sama operacja czy tam inne leczenie będzie kosztowało?:/ Quote
marga3 Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Mnie tym bardziej ;) Rozsądnie zadecydujemy :) Reniu jesteś mądrą kobietą więc na pewno kwota będzie OK. Quote
marmosia Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 Cioteczki, może przeznaczymy na Stinkusia na początek 500 zł? Jeżeli jesteście zdania, że więcej, dajcie znać. Tylko jak to formalnie rozwiązać? Czekamy na fakturę z Kociego? Quote
Bgra Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Cioteczki, może przeznaczymy na Stinkusia na początek 500 zł? Jeżeli jesteście zdania, że więcej, dajcie znać. Tylko jak to formalnie rozwiązać? Czekamy na fakturę z Kociego? Renatko ,spytalam Kasię o fakturę,czekam na odpowiedź :) Kwota słuszna ,czas działa na niekorzyść malucha a leczenie jak się wszyscy spodziewamy będzie kosztowało krocie maluch stanął na nóżki :) dzielny Stinuś :) jednak dorga do wyzdrowienia długa ... Quote
marmosia Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Wiem, wiem, ale jestem dobrej myśli :) Quote
Bgra Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Wiem, wiem, ale jestem dobrej myśli :) pieniądze mu bardzo w tym pomogą :) mogę słac nr konta czy sama lunkniesz na wątek maluśkiego ;) Quote
marmosia Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Lookam, ale nr konta poproszę :) Quote
marmosia Posted November 2, 2015 Author Posted November 2, 2015 Na konto Stinusia przekazałam 500 zł ze skarpetki :) Quote
Bgra Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Na konto Stinusia przekazałam 500 zł ze skarpetki :) Dziękuję w imieniu płaskolicego :) przyda się oj przyda ! teraz poczekamy na potwierdzenie przez Plaskaty Azyl :) Quote
marga3 Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Na konto Stinusia przekazałam 500 zł ze skarpetki :) Quote
b-b Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Oby zdrówko dało się podreperować... Oby znalazł się DT który będzie mógł wozić mu dopkę na rehabilitację. Quote
haliza Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Oby znalazł się DT który będzie mógł wozić mu dopkę na rehabilitację. Tak, tak bardzo potrzebny na cito !! Quote
Recommended Posts