marmosia Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 Kochana, pomyślałam sobie, że skoro te pieniążki przeleżały prawie 2 lata bezużytecznie, wspomożemy jednorazowo fundacyjnego Karmelka. tak na dobry start. Oczywiście poproszę Olimpiję o umieszczenie na wątku psiaka stosownej informacji o otrzymanej od Skarpetki pomocy. Nad warunkami, jakie powinny spełniać psiaki zgłoszone do pomocy warto się zastanowić- bardzo trafna uwaga. Dziękuję za czujność :) Możemy takie sugestie dopisać w pierwszym poście, kiedy coś wspólnie ustalimy :) 1 Quote
b-b Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Kochana, pomyślałam sobie, że skoro te pieniążki przeleżały prawie 2 lata bezużytecznie, wspomożemy jednorazowo fundacyjnego Karmelka. tak na dobry start. Oczywiście poproszę Olimpiję o umieszczenie na wątku psiaka stosownej informacji o otrzymanej od Skarpetki pomocy. Nad warunkami, jakie powinny spełniać psiaki zgłoszone do pomocy warto się zastanowić- bardzo trafna uwaga. Dziękuję za czujność :) Możemy takie sugestie dopisać w pierwszym poście, kiedy coś wspólnie ustalimy :) Nie mam nic przeciwko poratowania maluszka Karmelka broń Boże!!! :) Jestem oczywiście za pomocą wszystkim plaskatym jakie tylko tu zawitają - i oby było ich jak najmniej( oby jak najmniej było wyrzuconych, niechcianych....) 1 Quote
Guest Olimpijka Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Nie ma problemu :) Czy pieniążki przelać bezpośrednio na konto lecznicy? Pieniążki na Fundację, a przelew na lecznicę zostanie potwierdzony :) Wszystkie dane są tu http://plaskate.org.pl/fundacja Dziękujemy! Quote
marmosia Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 Nie mam nic przeciwko poratowania maluszka Karmelka broń Boże!!! :) Jestem oczywiście za pomocą wszystkim plaskatym jakie tylko tu zawitają - i oby było ich jak najmniej( oby jak najmniej było wyrzuconych, niechcianych....) Wcale tego tak nie odczytałam :) I mnie marzy się świat bez głodnych, wyrzuconych i niechcianych czterołapków ... Jakby nie nasze wrażliwe serducha, nie byłoby nas tu, prawda? :) Quote
marmosia Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 Pieniążki na Fundację, a przelew na lecznicę zostanie potwierdzony :) Wszystkie dane są tu http://plaskate.org.pl/fundacja Dziękujemy! Uuuups, za późno :( Przelałam na konto lecznicy. Ale to chyba nie jest problem? A dane KŚ mam, bo grosiczki nie raz przelewałam od siebie :) Quote
Guest Olimpijka Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Uuuups, za późno :( Przelałam na konto lecznicy. Ale to chyba nie jest problem? A dane KŚ mam, bo grosiczki nie raz przelewałam od siebie :) Z tego co wiem Fundacja się z tego rozlicza i nie mogą pieniążki iść z innego rachunku. Do wiem się więcej i dam znać. Quote
Guest Olimpijka Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Uuuups, za późno :( Przelałam na konto lecznicy. Ale to chyba nie jest problem? A dane KŚ mam, bo grosiczki nie raz przelewałam od siebie :) Jakoś damy radę, ale tak nie powinno być :) Skoro zrobiłaś przelew to Plaskaty ma tutaj potwierdzić, że doszły pieniążki, czy jak w takim wypadku? Bo jak idzie przelew na Fundację to wiadomo, że wrzucamy potwierdzenie przelewu na lecznicę. Quote
Bgra Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 wpadnie marmosia to odpowie,tymczasem wkleję banerki do pobrania :) niech pełnią swoją funkcję :) Quote
Guest Olimpijka Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Piękne! Niestety nie umiem wkleić odnośnika tylko obrazek ;) Quote
marmosia Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 Jakoś damy radę, ale tak nie powinno być :) Skoro zrobiłaś przelew to Plaskaty ma tutaj potwierdzić, że doszły pieniążki, czy jak w takim wypadku? Bo jak idzie przelew na Fundację to wiadomo, że wrzucamy potwierdzenie przelewu na lecznicę. Kochana, dla mnie potwierdzeniem opłacenia tej faktury jest przelew wykonany z mojego konta :) Po niedzieli potwierdzę w lecznicy, czy pieniążki dotarły. Jakbyś jeszcze zdradziła, jak wkleić fakturę w pdf, to byłoby genialnie /tak, jak na wątku Karmelka/ :) Quote
Guest Olimpijka Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Kochana, dla mnie potwierdzeniem opłacenia tej faktury jest przelew wykonany z mojego konta :) Po niedzieli potwierdzę w lecznicy, czy pieniążki dotarły. Jakbyś jeszcze zdradziła, jak wkleić fakturę w pdf, to byłoby genialnie /tak, jak na wątku Karmelka/ :) Jak dodajesz odpowiedź to na dole jest "więcej opcji odpisywania" i jak klikniesz będzie można dodać załącznik :) Quote
marmosia Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 Bardzo uprzejmie dziękuję :) Zrobione/ done/ gemacht/ cgeлaнo :) 1 Quote
b-b Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Piękne! Niestety nie umiem wkleić odnośnika tylko obrazek ;) Klikasz w zaznaczone [attachment=12271:12a.jpg] a gdy wyskoczy okienko wklejasz tu link wątku i po sprawie :) [attachment=12272:12b.jpg] wpadnie marmosia to odpowie,tymczasem wkleję banerki do pobrania :) niech pełnią swoją funkcję :) Jeden podebrałam...i przerobiłam tycieńkę do swoich potrzeb :) Quote
Guest Olimpijka Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Klikasz w zaznaczone 12a.jpg a gdy wyskoczy okienko wklejasz tu link wątku i po sprawie :) 12b.jpg Jeden podebrałam...i przerobiłam tycieńkę do swoich potrzeb :) Dzięki, już mam zrobione :) Quote
Guest Olimpijka Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Zapraszam do niuni :( http://www.dogomania.com/forum/topic/146703-chrupka-sunia-bez-%C5%BCuchwy-w-plaskatym-azylu/ Quote
Bgra Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Ukradkiem zaglądam (jestem w pracy ) czy ktoś nie potrzebuje pomocy. Quote
Guest Olimpijka Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Pieniążki doszły. Dziękuję w imieniu całego Azylu oraz podopiecznych, a przede wszystkim Karmelka :) Quote
Guest Olimpijka Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Chętnych nie ma, więc nieśmiało zapytam, czy o pomoc dla Chrupki również będziemy mogli się starać, by naprawić jej żuchwę? I na nową Lusie, której właśnie tworzę wątek. Quote
marmosia Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Zerkam z nadzieją... że ciotki zaglądną... Quote
b-b Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Zerkam z nadzieją... że ciotki zaglądną... Zaglądają, zaglądają...tylko nic do powiedzenia nie mają ;) Quote
Recommended Posts