Guest TyŚka Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Faktycznie opis ma fajny, jak wszystkie Nutusi... to mi pozostaje trzymać kciuki. Quote
b-b Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Zaglądam z nadzieją na wieści potencjalnych domkach. Quote
sylwija Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 nono byly, jedna ankiete wyslalam panstwo mieli terriera walijskiego a tu kumple.. do czasu az felkowi cos 'przeskoczy'.. i wte3dy atrakuje jak w jakims amoku Arona.. co moze sie skończyć tragicznie.. tego się najbardziej właśnie boje nigdy na wyjezdzie co nie znaczy, ze wiem, jakby sie zachowywał wobec sasiadów Quote
b-b Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Mam nadzieję, że zanim Felixowi całkiem odbije i stanie się jakaś tragedia to znajdzie się domek dla niego. Za to trzymam mocno kciuki! Quote
Marysia R. Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Przyłączam się do trzymających kciuki :) ps. na wątku Baloniarek podrzuciłam kandydata do tego domu z kotami :) Quote
teresaa118 Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Notuje watek. Moze rzeczywiscie szybko znajdzie domek tylko dla siebie. Quote
sylwija Posted August 7, 2015 Author Posted August 7, 2015 Przyłączam się do trzymających kciuki :) ps. na wątku Baloniarek podrzuciłam kandydata do tego domu z kotami :) wysłałam Pani wczoraj i psiaki z Kozienic, może ktoś im się spodoba :) a mamy kogoś, kto mógłby wizytą pa na Górczewskiej w Warszawie, najlepiej ktoś mający doświadczenie, szcz. w odniesieniu do terrierków..? a potrzeba ruchu nawet w te upały, jest większa niż u innych psów idealnie - nad wodę, gdzie można się popluskać i schłodzić choć, muszę przyznać, że Felix jest ostrożny: u nas w stawie pływa, nawet nurkował za rybą :) a w nowym, nieznanym miejscu- bada teren, nie pakuje się od razu cały do wody, tylko stopniowo, łapka, języczek, coby się napić, test, czy można głębiej.. mądry z niego psiak edit: w ogóle chyba już do fryzjera się nadaje.. Quote
b-b Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 wysłałam Pani wczoraj i psiaki z Kozienic, może ktoś im się spodoba :) a mamy kogoś, kto mógłby wizytą pa na Górczewskiej w Warszawie, najlepiej ktoś mający doświadczenie, szcz. w odniesieniu do terrierków..? a potrzeba ruchu nawet w te upały, jest większa niż u innych psów idealnie - nad wodę, gdzie można się popluskać i schłodzić choć, muszę przyznać, że Felix jest ostrożny: u nas w stawie pływa, nawet nurkował za rybą :) a w nowym, nieznanym miejscu- bada teren, nie pakuje się od razu cały do wody, tylko stopniowo, łapka, języczek, coby się napić, test, czy można głębiej.. mądry z niego psiak edit: w ogóle chyba już do fryzjera się nadaje.. Koniecznie na łysola go trzeba zrobić ;) Quote
Guest TyŚka Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Jeśli chcesz, Sylwio, mogę napisać na fejsbukowej grupie wizytowej, że szukamy kogoś z W-wy na wizytę PA dla Felixa. ;) Chyba że sama jesteś na tej grupie. Quote
sylwija Posted August 7, 2015 Author Posted August 7, 2015 tu napisałam - https://www.facebook.com/groups/wizytypa/?fref=ts i tu napisałam - https://www.facebook.com/groups/130600587023083/ :) Quote
Marysia R. Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Dziękuję za odesłanie ludziom Rudzika :) Jeśli nie znajdzie się nikt bardziej kompetentny i bliżej to ja ew. mogę pojechać na Wolę i zrobić tę wizytę. 1 Quote
sylwija Posted August 7, 2015 Author Posted August 7, 2015 dzięki :) a Feluś aktywny, mimo upału .. 1 Quote
Guest TyŚka Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 To pozostaje mi trzymać kciuki, by ktoś kompetentny się znalazł i chciał pomóc Felixowi w znalezieniu szczęścia. Ach ta woda, zazdroszczę. Quote
Elisabeta Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 W takie upały Felix szaleje... Kochany wariat. :D Cały czas trzymam kciuki. :) Quote
b-b Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 W takie upały Felix szaleje... Kochany wariat. :D Cały czas trzymam kciuki. :) Młody to jak dzieciak siłę ma i szaleje :) Quote
sylwija Posted August 7, 2015 Author Posted August 7, 2015 Obawiam się, że nawet starszy niedużo się zmieni,, one chyba tak mają Quote
Elisabeta Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Felix, dzisiaj trochę przystopuj... Rekordy temperatury mają byc... :mellow: Wytrzymamy. Quote
Guest TyŚka Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Mam takiego jednego podpoiecznego. On też nie umie wypoczywać, w upały siłą go zmuszam do leżenia w cieniu, bo najchętniej by biegał cały dzień ;) Quote
Recommended Posts