sylwija Posted August 23, 2015 Author Posted August 23, 2015 trzymać trzeba, to dopiero pierwsze dni :) ale trochę się uspokoiłam ;) kochany nasz foksik :) Quote
rita60 Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Właśnie rozmawiałam z Panią Felka :) Na razie jest wszystko ok. Zostawał na godzinę, półtorej -sam.bez problemu Zobaczymy, jak dłuższe czasy zniesie nie warczy już na psy na spacerach. I w ogółem ciężko uwierzyć. .pani mówi, że grzeczny :) grzeczniejszy niż się spodziewała I tak trzymaj maleńki... Quote
Nutusia Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Widocznie załączyła się wersja eksportowa :) Miałam tak ze swoim synem - pojechał na wakacje do moich przyjaciół i nadziwić się nie mogli jakie to grzeczne i porządne dziecko! Sprzątał po sobie, prał, pomagał... A w domu? Nawet nie mam pewności czy umiałby pralkę uruchomić albo odkurzacz włączyć ;) :D Tak trzymaj Feliksie i zgodnie ze znaczeniem imienia - bądź szczęśliwy po wsze czasy! :) 1 Quote
Buńka Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Co za cudowne wieści :) Tak trzymaj Felusiu <3 Quote
halszka Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 zaglądam po dłuższej przerwie i ogromnie się cieszę,że Feluś w nowym domku :) Powodzenia! :) Quote
Livka Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Sylwio miałaś jeszcze jakieś wydatki na Felusia ? Jeśli nie to może mogłabym przekazać pieniążki Felixa na Twoje pozostałe tymczasy - Ninkę lub kotki. Czekam również na zdanie darczyńców ;) Quote
sylwija Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 dzisiaj wysłałam maila do Pana Felka, czekam na odpowiedź, jak się układa.. a z wydatków to odrobaczany był, ale w 'hurcie' więc jakoś niedrogo :) i standardowo poszedł z szeleczkami i smyczką, czyli o jeden komplet mniej dla moich zwierzaków, ciężko byłoby to ocenić/wycenić ;) Quote
b-b Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 dzisiaj wysłałam maila do Pana Felka, czekam na odpowiedź, jak się układa.. a z wydatków to odrobaczany był, ale w 'hurcie' więc jakoś niedrogo :) i standardowo poszedł z szeleczkami i smyczką, czyli o jeden komplet mniej dla moich zwierzaków, ciężko byłoby to ocenić/wycenić ;) Jestem za przekazaniem na Ninkę :) Quote
Elisabeta Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Może byc na Ninkę, może byc na kociaki. U Sylwiji nawet grosz się nie zmarnuje... :) Quote
b-b Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Jestem za przekazaniem na Ninkę :) Na kociaki też może być ;) Quote
sylwija Posted September 11, 2015 Author Posted September 11, 2015 "Felix sprawuje się bardzo dobrze. Nie sprawia kłopotów. Początkowo wieczorem pchał nam się w sypialni do łózka. Ponieważ kocyk miał w pokoju to przenieśliśmy mu go do sypialni i teraz jest spokój. Śpi z nami w sypialni ale każdy na swoim łóżku. Kupiliśmy mu legowisko i wszyscy w dzień jesteśmy w pokoju na swoich kanapach a w nocy wszyscy w sypialni tez każdy na swoim łóżeczku i po problemie." "Ostatnio w sobotę był z nami u znajomych na działce. Wybiegał się z dziećmi tak ze przespał całą niedziele. Jak dzieci z nim nie biegały to biegał sam ze sobą lub zaczepiała dzieci by go goniły. Ale był bardzo grzeczny i posłuszny. Az sami byliśmy zdziwieni. Pokazał się z jak najlepszej strony . Były harce, susy i podskoki. Widać było ze jest bardzo szczęśliwy." nie jest chyba źle > ;) 1 Quote
b-b Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Wspaniałe wieści. Był szczęśliwy na działce bo uwielbia ruch :) Quote
Elisabeta Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Jest super!Kochany Feluś . :) Bardzo się cieszę, Sylwijo. :) Masz wielki udział w szczęściu naszego Chłopaka. :) Quote
Livka Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Jakie dobre wieści i fotki cudne - super ! Doczekał się psiak, doczekaliśmy się wszyscy ... Quote
Guest TyŚka Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Suuuuper :) Na takie wieści czekaliśmy! Quote
Nutusia Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Największe UFFFFF z możliwych uffów :D Quote
sylwija Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 '(...) Nie wiemy dlaczego ktoś go nie chciał. Jest bardzo grzeczny i nie sprawia żadnych kłopotów a do tego jest bardzo wesoły i kochany. Tak mała przylepa. Feliks był tez już u naszych rodziców i poznała kilku naszych znajomych i wszyscy są nim zachwyceni. Z mężem uważamy że nie mogliśmy lepiej wybrać i trafić na lepszego psa. ' 3 Quote
Nutusia Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Tak to właśnie jest - musi trafić swój na swego :D Quote
Guest TyŚka Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Tak to właśnie jest - musi trafić swój na swego :D O to to, wyjęłaś mi to z ust :) Quote
Elisabeta Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 :) Felix jest piękny! Z pelargonią pozuje jak gwiazda. ;) U Sylwiji pałaszował śliwki, a w swoim Domku ma jabłka... Piękne fotki. Quote
Livka Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Łezka w oku się kręci z radości :) Super nowiny, a Feluś piękny na fotkach :) Quote
b-b Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 '(...) Nie wiemy dlaczego ktoś go nie chciał. Jest bardzo grzeczny i nie sprawia żadnych kłopotów a do tego jest bardzo wesoły i kochany. Tak mała przylepa. Feliks był tez już u naszych rodziców i poznała kilku naszych znajomych i wszyscy są nim zachwyceni. Z mężem uważamy że nie mogliśmy lepiej wybrać i trafić na lepszego psa. ' Wspaniale się to czyta!!! Warto było czekać na taki domek dla chłopaka :) Quote
Recommended Posts