Romka Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 Tydzień temu Elza miała też ogłoszenia w prasie lokalnej,zrobione przez wolontariuszki Koła LEON: Quote
zachary Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 No cóż, czasem droga do własnego domu jest długa i kręta.... Quote
Romka Posted August 12, 2015 Author Posted August 12, 2015 Coś się szykuje z domkiem,trzymajcie kciuki... Quote
hop! Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Coś się szykuje z domkiem,trzymajcie kciuki... Trzymam! :) Quote
Romka Posted August 23, 2015 Author Posted August 23, 2015 Elza już w domu!!! Pojechała do Piaseczna.To domek ,w którym miała mieszkać nasza ukradziona ze schroniska owczareczka Nita.Pani chciała psiaka z naszego schroniska i...Elza znalazła dom. :) Mam już zdjęcia :) ,jak wrócę ze schroniska to wrzucę.Ale w domku jest wszystko ok! :) Quote
hop! Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Elza już w domu!!! Pojechała do Piaseczna.To domek ,w którym miała mieszkać nasza ukradziona ze schroniska owczareczka Nita.Pani chciała psiaka z naszego schroniska i...Elza znalazła dom. :) Mam już zdjęcia :) ,jak wrócę ze schroniska to wrzucę.Ale w domku jest wszystko ok! :) Super! Tylko Nity szkoda. :( Myślę o niej... Quote
zachary Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Kraść psa ze schronu? ...ale pomysł...A do Piaseczna pojechała w piątek też inna sunia z dogo z wątku nette - Miłka - wilczkowata sunia z hotelu u kuny. Quote
Romka Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 Wrzucam zdjęcia z ubiegłej soboty,nie mam czasu po urlopie.Tak wyjeżdżała Elza: "Instrukacja obsługi"Elzy ,przekazana nowemu domkowi przez Kropkę :) Quote
Romka Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 A to już zdjęcia z domku: Przy misce jest spokój,nic się nie dzieje Rezydent Labek,trochę zdziwiony rozbrykaniem szalonej Elzy.Elza cieszy się wolnością i przestrzenią.Goni koty,ale domek uczy Elzę dobrych manier :) Jesteśmy z domkiem w kontakcie.Pani napisała do mnie ,że wszystko jest bardzo dobrze.Elza jest ciekawska i niczego się nie boi. Mam nadzieję mała,że to twój domek już na zawsze...trzymamy kciuki :) Zmieniam tytuł wątku. :) Quote
Recommended Posts