Asti Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Niech to... Te skaczące posty:angryy::mad::evil_lol: Quote
madziulik_13 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Hm.... ogon ie jest w górze to chyba dupka Boo w takim razie :evil_lol: Karolina ! ETUI ! :mad::-( - pokrywam koszty przesyłki oczywiście Quote
Marysia&Pysia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 doopka - moja oczywiscie :evil_lol:;) A ujęcie fajne, bo aparacik fajny:loveu:[SIZE=1](Elwira&Karolina)[/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] Madziu, za to etui, to mnie możesz zlać :oops: Quote
BooBC Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 [quote name='madziulik_13'] Karolina ! ETUI ! :mad::-( - pokrywam koszty przesyłki oczywiście[/quote] Sorrki . Ale ja przed zawodami mam teraz takie zamieszanie, jeszcze oceny poprawiam, że całkiem zapomniałam . chyba komuś to będę musiała zlecić bo się biedna nie doczekasz :eviltong: . Quote
madziulik_13 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 O no to dopiero będzie zagadka gdzie jest moje etui :evil_lol::lol: Marysiu a może na truskawki jak przyjedziesz to weźmiesz je ze sobą ;) ? Quote
BooBC Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=seagreen][SIZE=4][COLOR=purple]Witam !!! [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#2e8b57]Wakacje ! Nareszcie, długo wyczekiwane nadeszły :eviltong: . Z tej okazji odbędzie się agilitowe spotkanie nr. VII w Goleniowie. Odbędzie się ono dn 11 lipca (sobota), godzina 13.00 . Jako, że klub Fast Dogs jest w posiadaniu swojego terenu (zamykanego), pojawia się propozycja, aby spotkanie wydłużyć do niedzieli. Warunki spartańskie ( :eviltong: ), ale myślę, że 2-dniowy biwak to świetna zabawa. Osoby chętne musiałyby mieć swój namiot, jest bardzo dużo miejsca do rozstawienia :cool1: . [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#2e8b57]Wszystkich zainteresowanych proszę o informacje na pv lub [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [COLOR=Red](bardzo ważne jest podanie ilości dni tzn. czy tylko sobota czy z nocowaniem na niedziele, ponieważ jeśli nie będzie zainteresowanych na noc to po prostu zostaniemy standardowo przy 1 dniu )[/COLOR] ! W zgłoszeniu proszę podać: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#2e8b57][SIZE=2][COLOR=Black]Imię przewodnika:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#2e8b57][SIZE=2][COLOR=Black]Wiek przewodnika:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#2e8b57][SIZE=2][COLOR=Black]Imię psa:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#2e8b57][SIZE=2][COLOR=Black]Rasa psa:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#2e8b57][SIZE=2][COLOR=Black]Wiek psa: Poziom zaawansowania: Ilość dni !!! : sobota, sobota + niedziela[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Dynamique Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Marta & Figa']buuu dlaczego wy tak daleko :shake:[/quote] Marudzisz !:eviltong: Quote
BooBC Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Ale 11 to sobota :) . Takie spotkania w ciągu wakacji jeszcze planujemy :) . Z tym, że widzę że ty jesteś z Warszawy to może masz złe wyobrażenie tego kto to prowadzi :eviltong: . To jest wszystko pod wspólnie spędzony czas niż tego aby się dowiedzieć czegoś więcej o metodach szkolenia. Rozstawiamy tor i wymieniamy się swoimi spostrzeżeniami. :) Quote
blaira Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Wiem ze sobota, ale pracuje dopiero od 13 mam wolne :/ To ze z Warszawy nie oznacza ze jestem "fafarafa" :lol: ja najbardziej jestem za tym by milo spedzic czas na torku w fajnym gronie. Tym bardziej wymiana doswiadczen. Pozdrawiam. Quote
anastacia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [B]palma[/B] dzięki za spotkanie, było super, zwłaszcza, że było tyle psiaków do miziania, a jest to tym bardziej fajne jak się nie ma własnego ;) Tak teraz patrzę na ten Twój nick i sobie myślę, co by było gdyby obok kompa stał wtedy kaktus :evil_lol:;) PS. Mam nadzieję, że nie byliśmy utrapieniem :roll: Jeszcze raz dzięki wszystkim za dobrą zabawę pozdrawiamy Emi & Tomek Quote
BooBC Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Myślę, że gdyby kaktus byłoby wolne, to byłabym kaktus :diabloti: :eviltong: Do zobaczenia :) Quote
sonia123 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Ja bede z psami oczywiscie pod jednym warunkiem Karolino :eviltong::eviltong:Ty wiesz jakim:diabloti:.:evil_lol: Quote
AMIŚKA Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='anastacia'][B]palma[/B] dzięki za spotkanie, było super, zwłaszcza, że było tyle psiaków do miziania, a jest to tym bardziej fajne jak się nie ma własnego ;) Tak teraz patrzę na ten Twój nick i sobie myślę, co by było gdyby obok kompa stał wtedy kaktus :evil_lol:;) PS. Mam nadzieję, że nie byliśmy utrapieniem :roll: Jeszcze raz dzięki wszystkim za dobrą zabawę pozdrawiamy Emi & Tomek[/quote] Mnie również było miło WAS poznać:lol::multi: I podsumowujac nasza rozmowę;);) życzę Wam spełniły się Wasze marzenia co do psiaka rodowodowego ukochanej Waszej rasy i wiem ze bedziecie Wspaniałymi Hodowcami, i mam nadzieje , że bedziemy spotykac sie czesto na wystawach , zawodach i u PALMY:multi::multi::multi::multi::multi: . A Tobie PALMA i wszystkim uczestnikom dziękuje za wspanialy grilowy trening agility :lol::lol::lol: Quote
madziulik_13 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Prawdopodobnie my też się pojawimy :cool3: :diabloti: Ale na 100 % będę wiedziała wieczorem ;) :) Quote
BooBC Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 uwaga uwaga !!! [B][COLOR=Red]Jednak zabalujemy z agility w dwa dni [/COLOR][/B]:cool3: :cool3: :cool3: . czyli zapraszam wszystkich w sobotę na 11:00 na teren niekrytego basenu ul. Spacerowa (dojezdni niezmotoryzowani : wysiadać najlepiej na stacji PKP, jeśli ktoś będzie miał problem z dojściem mogę pomóc trafić z tamtego miejsca :) ) . [COLOR=Red]Zgłoszenia do środy !!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR] Quote
Edyta & Walek Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 My prawdopodobnie się pojawimy :multi: ale w namiocie raczej spać nie będe najwyżej przyjadę znowu kolejnego dnia ;) Quote
madziulik_13 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ja będę ! Ja będę ! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Na 2 dni :cool3: Teraz tylko trzeba namiot znaleźć :mad::diabloti: Quote
Agnieszka & Figo Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 UWAGA UWAGA UWAGA Spotkanie jutro zaczyna się o godzinie [SIZE=4][COLOR=Red]13:00[/COLOR][/SIZE] [COLOR=Black][SIZE=2]jest [SIZE=4][COLOR=Red]DWUDNIOWE[/COLOR][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]([SIZE=2]Spanie na naszym terenie w namiotach) i odbędzie się na naszym terenie, czyli przy ulicy [SIZE=4][COLOR=Red]Spacerowej[/COLOR][/SIZE][/SIZE] (na terenie starego basenu odkrytego). Quote
Dynamique Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Szkoda, że nie mozemy być :placz: mam nadzieje jednak,że wpadniemy do was na trening jeszcze w te wakacje :lol: Quote
Recommended Posts