BooBC Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [quote name='ewelinabuck'][B]no dobra moge nie przychodzic do was ale i tak mi nikt nie zabroni isc na stadnine a prosic nie zamierzam bo prosi to sie prosie ..skoro tak podchodzisz do sytuacji..uwazam ze kazdy na takie spotkanie ma wstep wolny..no ale coz chyba sie myle.:p[/B][/quote] Nie o to chodzi. Zgłaszasz się i nie przychodzisz, a później bez żadnej informacji postanawiasz, że będziesz i już. Na stadninę owszem sobie możesz przyjść ... ale dlaczego, uważasz że masz wstęp wolny na czyjeś przeszkody ? Chodzi mi o zwykłe zapisanie się na listę, a nie, że jak będę to będę. A czy na trening w klubie, masz wstęp wolny ? Po prostu napisz na forum, że będziesz i później bądź, a nie tak jak ostatnio :) . Aga, no szkoda, że tak wyszło, a ogólnie co u Gosi :) . A ja, Marysia i Sonya znowu jutro będziemy w Świnoujściu :loveu: Diana jest kochana, że sie z nami chce tam męczyć :lol: ;) :eviltong: . Quote
Agnieszka & Figo Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Gosia pisała mi, że ogólnie obóz super, Kika się rozpędziła i nakręca się na głos. Tyle wiem :razz: Quote
ewelinabuck Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [B]dobra koniec dyskusji a jesli hodzi o wstep na trening do klubu to akurat jade kiedy chce:diabloti::diabloti::diabloti: i kiedy mi pasuje;)[/B] Quote
Paula&Goofi Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [B]Głupio, że tak podeszłaś do sprawy, na twoim miejscu zachęcała bym żeby ludzie przychodzili, a nie... ja przepraszam, ale wypadło mi coś i niestety nie przyjedziemy. [/B] Quote
Agnieszka & Figo Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 To w jakich godzinach się spotykamy?? 10 - 18? Quote
Bursztynka13 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Mi by odpowiadało ok. 12-13.00:razz: Nie wcześniej bo nie wiem o której mam busa do Goleniowa... Quote
baffi2 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 kur*e jak ja bym chciała być na tym spotkaniu... Quote
Agnieszka & Figo Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 to przyjedź ;) zawsze robiliśmy od 10 do ok. 18 - 19. Quote
BooBC Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Chodzi o to, że Ewelina się zgłasza i stwierdzam, że jest już odpowiednio dużo osób, a później pojawia się tylko połowa. I chodzi o to, żeby napisać tu w temacie, bo ja nie chodzę po wszystkich galeriach i później nie wiem ... w tym przypadku chodzi ile zrobić dyplomów. A Paulo ja będę sobie podchodzić do sprawy jak sobie chcę :lol: . Głupio to robi Ewelina pisząc, że będzie (MY NA NIĄ CZEKAMY - tracąc czas, a transport się denerwuje, że długo to trwa) po prostu mam taki zwyczaj, że jak gdzieś się zgłaszam to jestem, a jeśli mi coś wypadnie to informuję o tym, bo ja zawsze na wszystkich zgłoszonych czekam . :) Bursztynka, busa masz na pewno, nie wolisz jechać z dziewczynami ? Ze Szczecina trochę ich jedzie :) . Quote
BooBC Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 baffi2 zapraszam, widzę, że jesteś z Warszawy, są wakacje, może będziesz przejazdem ? :) Quote
Paula&Goofi Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [B]mnie proszę wykreślić z listy, jak pisałam w poprzednim poście nie będzie mnie. [/B] Quote
BooBC Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Przykro mi, ale zniknęła mi edycja postu, ale dlaczego nie będziesz, przecież spokojnie Ewelina może przyjść, może to napisałam zbyt drastycznie (byłam zła na co innego), ale muszę wiedzieć ile tych dyplomów ma być ;) . Pozdrawiam. Karolina & Bogulcowa. Quote
Paula&Goofi Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [B]Wiesz, wolę zostać w domu niż siedzieć w niemiłej atmosferze, a po za tym mamy co innego w planach z Eweliną. Pozdro. [/B] Quote
BooBC Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Płakać nie będę ... pffff .... nie mila atmosfero . :turn-l: Quote
BooBC Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 A i nikt nie siedzi, bo my biegamy z psami po torze :p :eviltong: . Quote
sonia123 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Mnie tez nie bedzie, bo nie moge zostawić Zu w domu, a bez senu, jest nie brac Vigo bo zu ma dopiero 3 miesice, i nie moze biegac, a Vigo owszem. Chyba, ze ktoś miałby miejsce w aucie na dwa psy. Quote
BooBC Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Wiecie co, może rzeczywiście Wam sie nie podoba ... to w takim razie bez sensu robić dla dwóch osób ... to co ... nie ma spotkania? :-( Quote
sonia123 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 ja bym bardzo chciala, ale tak jak mowie musze wziac 2 psy! nic na to nie poradze... nie wiem, czy robienie mini zawodow, i calego spotkania dla 2 osob... :cool1: moze moglabym zabrac sie z Marysia, ale nie wiem... jeszcze sie zobaczy :roll: Quote
Bursztynka13 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Moja koleżanka (Kasia) powiedziała że jak się zgodzisz Palma to przyjedzie ze mną i ze swoim psem Kodą (samiec, sznaucera min):razz: Quote
BooBC Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Oczywiście zapraszam ! Wiecie co to zróbmy tak ... jeśli zbierze się 6 osób (ze mną) (z czego 4 z poprzednich spotkań), to wtedy zrobimy, a jeśli nie to przeniesiemy tak żeby wszyscy byli. Sonya, a może Zu-zu do torby czy cuś :lol: Zobaczcie ile nas było: SPOTKANIE I : 1. Gosia & Kika 2. Agnieszka & Figo 3. Ewelina & Chaps 4.Paula & Goofi 5.Edyta & Waluś 6.Dominika & Lucky 7. Karolina & Boogie SPOTKANIE II : 1. Marysia & Pysia 2. Dominika & Lucky 3.Karolina & Boogie 4. Beata & Aidi 5.Sonya & Vigo SPOTKANIE III : 1. Gosia & Kika 2. Marysia & Pysia 3.Edyta & Waluś 4.Agnieszka & Figo 5.Dominika & Lucky 6. Karolina & Boogie 7. Sonya & Vigo Quote
sonia123 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Karolina, no raczej nie... zapytam sie Marysi, czy moze by miala miejsce. Quote
BooBC Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Teraz jest to co na pierwszej stronie - Paula & Goofi i - Sonya . Ale ja w piątek zapytam Diany czy może jechać, to wtedy weźmie Sonye i Maryśkę :) . Quote
sonia123 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 u mnie jeszcze jest problem typu "mama" mianowiecie nie chce mnie puscic przez moja reke, zmasakrowana z poprzedniego spotkania :cool1: mowie jej ze Luckiego nie bedzie, i ze nie bede trzymac zadnego psa na lince, a ona dalej swoje... :watpliwy: Quote
Recommended Posts