Jump to content
Dogomania

Agilitowe spotkania 2009 - Goleniów!!! Zaprasza Fast Dogs.

Recommended Posts

Posted

Te zdjęcia to taki przedsmak jutra, nie? :cool3:

No z przeszkodami może być "mały" problem. Nie wiem czy do nas dużo wejdzie (samochód będzie "zapsiony" jeśli ktoś nie pamięta :eviltong:). Coś tam wejdzie. ;) (od załadnku mozna odjąć moje 2 hopki, które czekają na skręcenie i pomalowanie, :lol: a coś czuję, że się do jutra nie doczekają :roll: ).

Martwi mnie tylko ta pogoda. :shake: Nie chcę krakać, ale dziś jest "ukropnie". :shake:
Ale liczymy, że jutro będzie chłodniej. :loveu:

Aga - kuruj się! Nie można chorować w wakacje! (powiedziała ta, co przedwczoraj skończyła kichać :evil_lol: )

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

spoko spoko - moja mama będzie mogła wziąść jakieś przeszkody i ze dwie czy trzy osoby. Tak więc mamy już dwa samochody + jeszcze ew. samochód Marysi...

Pogoda... ja dziś nie wychodzilam z domu, tak więc niewiem jak
jest na dworze. Mama mówi, że jest ciepło :/

Kuruję się - nafaszerowali mnie milionem tabletek i chyba już gorączka mi spadła. Jeszcze trochę mnie boli głowa, ale żyje. Ide na dwór, bo od tego ciągłego siedzenia w domu niedobrze mi się robi. Wydeptałam już sobie ścieżkę od telewizora do komputera :p

Posted

Przeszkody zabierze na pewno Gosia! I tak wszyscy się nie zmieścimy więc wolę spacerek niż tachanie przeszkód ;) . Pewnie nikt nie odczyta, ale piszę :lol: :eviltong: :lol: Mam nadzieje, że ok 10 wszyscy się stawią cali i [COLOR=Red]zdrowi[/COLOR] :diabloti: .

Pozdrawiam
Karolina & Boo.

Posted

[quote name='palma']Mam nadzieje, że ok 10 wszyscy się stawią cali i [COLOR=Red]zdrowi[/COLOR] :diabloti: .

Pozdrawiam
Karolina & Boo.[/QUOTE]

:evil_lol: a co, ktoś jest chory?? Bo ja o niczym niewiem :diabloti:
Do zobaczenia o 10!

Posted

Było super! :loveu:
Dzięki za extra spotkanko. :multi:
Mam nadzieję, że macie jakieś zdjęcia, bo mi się zapomniało pstrykać. :roll:

Mini zawody były cool. :cool3: Taki nasz "mini debiut" :lol: :eviltong: .

Musimy to koniecznie powtórzyć. :cool3:

Jeszcze raz wieeeeeeeeelkie dzięki! :loveu:

(a Kika jak na zmęczonego psa przystało padła i pewnie obudzi się rano :lol:. Ale jestem dumna z mojej dziewuszki. :loveu: )

Posted

[CENTER][COLOR=Purple]WYNIKI MINI ZAWODÓW W GOLENIOWIE:
[COLOR=DarkGreen][SIZE=1]Pokrótce opiszę zasady, odbyły się trzy przebiegi z których podam lokaty, ale liczyła się klasyfikacja ogólna, a dla nas (inaczej niż na zawodach) można rozumieć to przez to, że wybieraliśmy najlepszy przebieg danego psa do oceny. Lokaty zostały przyznane biorąc pod uwagę wszystkie trzy klasy wzrostowe (small, medium, large) I tak przyznawane zostały następujące lokaty w :

[SIZE=2][COLOR=RoyalBlue]Przebieg I :

[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][LEFT][COLOR=YellowGreen]Small:[/COLOR]

[COLOR=Red]Kika - zrzutki (0), odmowy (3), czas (51,77s), pkt karnych (15) II miejsce
[COLOR=Black]Pysia - DIS
Waluś - DIS

[COLOR=YellowGreen]Medium:[/COLOR]

Figo - DIS
Lucky - DIS

[COLOR=YellowGreen][SIZE=2]Large:

[COLOR=Black]Boogie - DIS
[COLOR=Red]Vigo - [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Red]zrzutki (1), odmowy (0), czas (28,95s), pkt karnych (5) I miejsce

[/COLOR][CENTER][COLOR=RoyalBlue]

Przebieg II :

[/COLOR][LEFT][COLOR=YellowGreen]Small:[/COLOR]

[COLOR=Red][COLOR=Black]Kika - DIS[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=YellowGreen][SIZE=2][COLOR=Black][COLOR=Red]Pysia - [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Red]zrzutki (0), odmowy (0), czas (26,30s), pkt karnych (0) II miejsce[/COLOR]
[COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=YellowGreen][SIZE=2][COLOR=Black][COLOR=Red]Waluś - [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Red]zrzutki (0), odmowy (1), czas (38,70s), pkt karnych (5) III miejsce[/COLOR]

[COLOR=Red][COLOR=Black] [COLOR=YellowGreen]Medium:[/COLOR][/COLOR][/COLOR]

[COLOR=Red][COLOR=Black] Figo - DIS[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=Red][COLOR=Black] Lucky - DIS[/COLOR][/COLOR]

[COLOR=Red][COLOR=Black] [COLOR=YellowGreen][SIZE=2]Large:[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

[COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=YellowGreen][SIZE=2] [COLOR=Black]Boogie - DIS[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=YellowGreen][SIZE=2][COLOR=Black] [COLOR=Red]Vigo - [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Red]zrzutki (0), odmowy (0), czas (25,44s), pkt karnych (0) I miejsce

[/COLOR][CENTER][COLOR=RoyalBlue]Przebieg III :

[/COLOR][LEFT][COLOR=YellowGreen]Small:[/COLOR]

[COLOR=Red][COLOR=Black]Kika - DIS[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=Red] [COLOR=Black]Pysia - DIS[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=Black][SIZE=2]Waluś - DIS[/SIZE][/COLOR]

[COLOR=Red][COLOR=Black] [COLOR=YellowGreen]Medium:[/COLOR][/COLOR][/COLOR]

[COLOR=Red][COLOR=Black] Figo - DIS[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=Red][COLOR=Black] Lucky - DIS[/COLOR][/COLOR]

[COLOR=Red][COLOR=Black] [COLOR=YellowGreen][SIZE=2]Large:[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

[COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=YellowGreen][SIZE=2] [COLOR=Black][COLOR=Red]Boogie -[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Red]zrzutki (1), odmowy (1), czas (27,30s), pkt karnych (10) II miejsce[/COLOR]
[COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=YellowGreen][SIZE=2][COLOR=Black] [COLOR=Red]Vigo - [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Red]zrzutki (0), odmowy (0), czas (30,05s), pkt karnych (0) I miejsce

[/COLOR][CENTER][COLOR=Red][COLOR=Purple]Klasyfikacja ogólna:

[COLOR=Red]I MIEJSCE - Vigo & Sonya
II MIEJSCE - Pysia & Marysia
III MIEJSCE - Waluś & Edytka

[/COLOR][/COLOR][/COLOR][LEFT][COLOR=Red][COLOR=Purple][COLOR=Red][COLOR=Black]

Tak bliżej mówiąc to wszystkie najlepsze przebiegi zwycięzców zostały wybrane z przebiegu II ;-) .
Wszystkim składam gorące gratulacje !!! :multi:
Myślę, że jeszcze powtórzymy te zawody, bardziej dopracujemy, i z lepszymi osiągnięciami :multi: :loveu: :multi:
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/LEFT]
[/CENTER]
[/LEFT]
[/CENTER]
[/LEFT]
[/CENTER]
[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

Karolina kaganiec się znalazł,a twoja mama mi wczoraj powiedziała,ze komórka także :diabloti: Jakoś przeżyłam z tymi DIS'ami i wiem,ze muszę się wziąść do roboty. Nie byłam dzisiaj z Luckim na treningu,ponieważ ledwo żyję biedactwo. Dostałam niezły opieprz od ojca,ale co tam :lol::lol::lol:
Czekam na zdjecia :loveu::loveu::loveu:

Posted

Super było ale sie skończyło :cool1: moja dłon jest "niezywa" i cały czas mnie boli :-(
Vigo jest widocznie z sie bie dumny za to 1 miejsce bo sie cały czas tak "panoszy" :evil_lol: Ja jestem pod wielkim wrazeniem, bo Vigo miał w kazdym przebiegu mniej nim 35 s. :crazyeye: :razz:
Ale dzieki bardzo ogolnie ;) nastepne spotkanie 2 tygodnie przed zawodami w Legnicy karolinko ;) :evil_lol:

Posted

Hehe zawody były super. Szkoda tylko, że ja jestem takim cieciem i czytać nie umiem. :roll: :lol:
Najważniejsze to dobrze się bawić. :loveu: No i jak już pisałam - jestem dumna z mojego maleństwa. :loveu: Czy ona miała ogólnie jakąś zrzutkę? Tego nie pamiętam.

My dzisiaj na treningu byłyśmy i było super. Kika w końcu nauczyła się palisady bez podtrzymywania. :multi: :cool3: Tylko coś jej odkręciło się w mózgu bo zamiast przez koło czołgała się pod nim. :lol:

Ponawiam pytanko o foteczki. :razz:

Posted

[quote name='BobowitaMW']No i jak już pisałam - jestem dumna z mojego maleństwa. :loveu: Czy ona miała ogólnie jakąś zrzutkę? Tego nie pamiętam.[/quote]
Jeżeli chodzi o przebiegi bez DIS'ów to jest wszystko napisane ... w I przebiegu miałyście II miejsce. ;)

Posted

[quote name='palma']Jeżeli chodzi o przebiegi bez DIS'ów to jest wszystko napisane ... w I przebiegu miałyście II miejsce. ;)[/quote]

No tak, ale mi właśnie chodzi o przebieg 2 i 3. ;) Bo Disy mamy za mój geniusz :eviltong: (2) a w 3 skupienia brakowało. ;)
I właśnie nie pamiętam, czy ona w 2 i 3 miała zrzutki (ale wiem, że Ty wszystko notowałaś w kajeciku :cool3: ). W sumie to nie jest jakoś szczególnie ważne. ;) Ale miło byłoby wiedzieć. Tymi wyłamaniami to ja się zanadto nie przejmuję. W końcu trenujemy coś koło 3 tyg. Ale myślę, że po tych 3 tyg. ilość tyczek, które trzeba po nas poprawiać powinna się zmniejszyć do takiego minimum, coś jak "błąd statystyczny".

Posted

Muzyka to jedna z piosenek Pink :) .

A mi chyba usunięto serwer :placz: :placz: :placz: Z moimi wszystkimi fotami i stroną www :placz: :placz: :placz: .

Posted

Ewa a działa Ci moje www ? [url]www.palma.kgb.pl[/url] ... jak oni mi usunęli to ja nie wiem co zrobię ... nigdzie nie mam kopi www :placz: