Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak mi się nawet zdawało, ale pewności nie miałam ;)

Obejrzałam jeszcze raz - Ossi ma na głowie czupurka, a Mimisia jest bardziej... ulizana :)

Tak czy inaczej, z kotkami raczej zadzierać nie należy, bo można dostać bęcki, o czym - jak czytałam - Ossi się już przekonał. A właśnie - w końcu to imię zostaje?...

Posted

Ja tam się nie pomyliłam. co moja sunia , to moja.

Od razu widać ,że dziewczynka.

anecik, w jednym poście można wkleić 5 zdjęć.

Posted

No ona taka malunia przy nim Ale w kłębie to mają myślę tyle samo. Ona ma dłuższe łapinki i mniejszą główkę. No i oczywiście jest zdecydowanie krótsza :)

Zapomniałam o ilości zdjęć. Dzięki Poker :)

Posted

cudna para! Ossi ( a nie Ozzy?) najwyraźniej w typie jamnika szorstkiego, kocham takie szorpate mordeczki :)

I na dowód tego masz Hopcię 0sarcastic.gif

Posted

I na dowód tego masz Hopcię 0sarcastic.gif

A jakże! Hopcia też szorpata, aż ręka swędzi :D Naprawdę jest szorstkowłosa, choć może nie zawsze to na fotkach widać :)

• Upvote 1
Posted

A jakże! Hopcia też szorpata, aż ręka swędzi :D Naprawdę jest szorstkowłosa, choć może nie zawsze to na fotkach widać :)

Ale ma krótką sierść, a  Ossi dłuższą.

Posted

Ale np. Roni byłoby fajne - Ronek, Roniś. Mimiś i Roniś. Razem Mimronki :D. A się rozmarzyłam.

0sarcastic.gifdobre dobre cudne 

a ja porywam ciotce Pokerowej to zabojcze smieszki 

boc pekam za smiszku

Posted

Prawda! Hopcik jest krótko ale i szorstkowłosy. A poza tym, w tym przypadku, ja kocham to co mam, a nie mam to co kocham ;) Bo Hopcię kocham za całokształt, a jamniki szorstkie za ich wygląd :)

Posted

Maluchy mają się dobrze. Mimi coraz mniej warczy, za to teraz nerwowo z kotami. Szczególnie z Luckiem. Ossi wcina aż mu się uszy trzęsą - je wszystko, łazi jak cień. Zazdrosny jak diabli, głaski i buziaki daje sprawiedliwie obojgu ale nie wiem co sobie myśli Mimisia :( Byłam tylko jej a teraz pojawił się jakiś drugi.

Na dwór coraz częściej wychodzą razem - chociaż najczęściej Ossi czeka na mnie bo przecież musi iść przy mojej nodze. Komitywę nawiązują jak pies sąsiadów zaszczeka wtedy Ossi biegnie pierwszy, Mimisia za nim i szczekają ile wlezie. Do tej pory prawie nie wiedziałam jak Mimi szczeka. Chyba się na razie nie zaprzyjaźniły ale Mimi go toleruje. Mam przykład jak byli goście w niedziele ze sznaucerką mini i jak się Mimi z nią bawiła. Na Ossiego po prostu nie zwraca zbytniej uwagi. Śpią koło siebie, tulą się razem ale to byłoby na tyle :(

Posted

Mimi szaleje z powodu kotów?

Jeżeli śpią razem , to jak na taki krótki okres jest bardzo dobrze. trudno powiedzieć co ona myśli ,ale u nas miała też 3. konkurentów do głaskania i dała radę.

Żeby Ossi się nie roztył.

Posted

A zagladusiam nocnie 

i raduje  z wiesci 

ze razem 0heart.gif

bedzie cudnie 

juz jest cudnie u Was Aneciu 

dziekujemy dziekujemy ogromnie sciskamy i pozdrawiamy0heart.gif

jeszcze chwilenka i nie beda mogly zyc bez siebie wzajemnie hohooo :) :)

Posted

Nie Pokerku Mimi nie szaleje z żadnego powodu. Jedynie wtedy jak robimy pierdzioszki w brzucho :D

Pisałam o Ossim.

Śpią razem w sensie na jednej wersalce, a tulą się nie do siebie, tylko jak je głaszczę to są nieraz zmuszone cisąć się jeden przez drugiego i wtedy "następuje" tulenie :)

Posted

Jak maluchy się czują?

Znowu był telefon o Mimi. Trzeba ją sklonować.

Zapisuj kontakty, Pokerku, bardzo proszę, bo w polu siedzi sunia, póki co uwolniona z worka na głowie i sznurka na szyi... Istnieje "niebezpieczeństwo", że w sobotę wyląduje u mnie :(

Zaraz postaram się wstawić fotkę... - na pierwszy rzut oka "Mimisiopodobna" ;)