Nutusia Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Tak mi się nawet zdawało, ale pewności nie miałam ;) Obejrzałam jeszcze raz - Ossi ma na głowie czupurka, a Mimisia jest bardziej... ulizana :) Tak czy inaczej, z kotkami raczej zadzierać nie należy, bo można dostać bęcki, o czym - jak czytałam - Ossi się już przekonał. A właśnie - w końcu to imię zostaje?... Quote
Anecik Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Ossi ma czupurka bo nie chciałam mu całkiem popsuć wyglądu. A Mimisi nieraz fryzura "opada" Quote
Poker Posted July 14, 2015 Author Posted July 14, 2015 Ja tam się nie pomyliłam. co moja sunia , to moja. Od razu widać ,że dziewczynka. anecik, w jednym poście można wkleić 5 zdjęć. Quote
Anecik Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 No ona taka malunia przy nim Ale w kłębie to mają myślę tyle samo. Ona ma dłuższe łapinki i mniejszą główkę. No i oczywiście jest zdecydowanie krótsza :) Zapomniałam o ilości zdjęć. Dzięki Poker :) Quote
Mattilu Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 cudna para! Ossi ( a nie Ozzy?) najwyraźniej w typie jamnika szorstkiego, kocham takie szorpate mordeczki :) Quote
Anecik Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Jednak Ossi nie Ozzy - Romka sama się śmiała z tego imienia. Jak zostanie :) to mu zmienię :D Quote
Nutusia Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 U mnie jest tak, że imię się musi móc zdrabniać na milion sposobów. Z Ossim miałabym pewien problem, choć Osek albo Osesek w sumie już można wołać :D Quote
Poker Posted July 14, 2015 Author Posted July 14, 2015 cudna para! Ossi ( a nie Ozzy?) najwyraźniej w typie jamnika szorstkiego, kocham takie szorpate mordeczki :) I na dowód tego masz Hopcię Quote
Anecik Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Ale np. Roni byłoby fajne - Ronek, Roniś. Mimiś i Roniś. Razem Mimronki :D. A się rozmarzyłam. Quote
Nutusia Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 I na dowód tego masz Hopcię A jakże! Hopcia też szorpata, aż ręka swędzi :D Naprawdę jest szorstkowłosa, choć może nie zawsze to na fotkach widać :) 1 Quote
Perełka1 Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Ale np. Roni byłoby fajne - Ronek, Roniś. Mimiś i Roniś. Razem Mimronki :D. A się rozmarzyłam. anecik, jak masz masz telefonu Quote
Poker Posted July 14, 2015 Author Posted July 14, 2015 A jakże! Hopcia też szorpata, aż ręka swędzi :D Naprawdę jest szorstkowłosa, choć może nie zawsze to na fotkach widać :) Ale ma krótką sierść, a Ossi dłuższą. Quote
Nadziejka Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Ale np. Roni byłoby fajne - Ronek, Roniś. Mimiś i Roniś. Razem Mimronki :D. A się rozmarzyłam. dobre dobre cudne a ja porywam ciotce Pokerowej to zabojcze smieszki boc pekam za smiszku Quote
Mattilu Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 A jakże! Hopcia też szorpata, aż ręka swędzi :D Naprawdę jest szorstkowłosa, choć może nie zawsze to na fotkach widać :) Prawda! Hopcik jest krótko ale i szorstkowłosy. A poza tym, w tym przypadku, ja kocham to co mam, a nie mam to co kocham ;) Bo Hopcię kocham za całokształt, a jamniki szorstkie za ich wygląd :) Quote
Poker Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 Jak maluchy się czują? Znowu był telefon o Mimi. Trzeba ją sklonować. Quote
Anecik Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Maluchy mają się dobrze. Mimi coraz mniej warczy, za to teraz nerwowo z kotami. Szczególnie z Luckiem. Ossi wcina aż mu się uszy trzęsą - je wszystko, łazi jak cień. Zazdrosny jak diabli, głaski i buziaki daje sprawiedliwie obojgu ale nie wiem co sobie myśli Mimisia :( Byłam tylko jej a teraz pojawił się jakiś drugi. Na dwór coraz częściej wychodzą razem - chociaż najczęściej Ossi czeka na mnie bo przecież musi iść przy mojej nodze. Komitywę nawiązują jak pies sąsiadów zaszczeka wtedy Ossi biegnie pierwszy, Mimisia za nim i szczekają ile wlezie. Do tej pory prawie nie wiedziałam jak Mimi szczeka. Chyba się na razie nie zaprzyjaźniły ale Mimi go toleruje. Mam przykład jak byli goście w niedziele ze sznaucerką mini i jak się Mimi z nią bawiła. Na Ossiego po prostu nie zwraca zbytniej uwagi. Śpią koło siebie, tulą się razem ale to byłoby na tyle :( Quote
Poker Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 Mimi szaleje z powodu kotów? Jeżeli śpią razem , to jak na taki krótki okres jest bardzo dobrze. trudno powiedzieć co ona myśli ,ale u nas miała też 3. konkurentów do głaskania i dała radę. Żeby Ossi się nie roztył. Quote
Nadziejka Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 A zagladusiam nocnie i raduje z wiesci ze razem bedzie cudnie juz jest cudnie u Was Aneciu dziekujemy dziekujemy ogromnie sciskamy i pozdrawiamy jeszcze chwilenka i nie beda mogly zyc bez siebie wzajemnie hohooo :) :) Quote
Anecik Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Nie Pokerku Mimi nie szaleje z żadnego powodu. Jedynie wtedy jak robimy pierdzioszki w brzucho :D Pisałam o Ossim. Śpią razem w sensie na jednej wersalce, a tulą się nie do siebie, tylko jak je głaszczę to są nieraz zmuszone cisąć się jeden przez drugiego i wtedy "następuje" tulenie :) Quote
Nutusia Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Jak maluchy się czują? Znowu był telefon o Mimi. Trzeba ją sklonować. Zapisuj kontakty, Pokerku, bardzo proszę, bo w polu siedzi sunia, póki co uwolniona z worka na głowie i sznurka na szyi... Istnieje "niebezpieczeństwo", że w sobotę wyląduje u mnie :( Zaraz postaram się wstawić fotkę... - na pierwszy rzut oka "Mimisiopodobna" ;) Quote
Recommended Posts