Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pucka69']
słuchajcie ciotki z Wrocka - która się na kompie zna? Ulv dzwoniła - umarł jej komp... Co robić? POMOCY!!!!
1. prąd jest
2. monitor się świeci
3. no widać ze tam sie coś dzieje

co to moze być? mój TZ - na tak postawione pytanie odpowiedział:
"boli mnie noga. co to może być"? Obawiam się, ze ma racje.... Ale moze jednak macie jakieś pomysły... ona bez kompa tam jajo zniesie ...
[/quote]
ło matko to tragedia:placz:ja nie za bardzo kumata w sprawach wskrzeszania kompa:comp26::comp26:niech go szlag! biedna Ulv:-(może coś z twardym albo całkiem się sp...

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przestańcie lamentować. ;) Podjedziemy dzisiaj z B. wieczorem do Ulv. Spokojna głowa, to się tak łatwo nie psuje. ;) Jak nie będzie to nic poważnego, to dzisiaj wieczorem Ulv odzyska łączność ze światem.

Posted

Witam. Niestety mam złe wieści. Padł albo zasilacz (50zł), albo płyta główna + reszta (nie cała reszta oczywiście). :( TZ wziął kompa do siebie, a ponieważ pracuje jutro, to wiedzieć co i jak, dowiem się późnym popołudniem. Można trzymać kciuki, aby był to "tylko" zasilacz. Inaczej będzie nieciekawie z oczywistych względów finansowych.

Posted

Może dałoby się jakiś bazarek czy coś? Ja dzisiaj Ulv dałam na ten cel, jeśli zechce, książkę. Bo niestety inaczej ja to kiepsko widzę. Dodatkowo utrudnia wszystko fakt, że nie ma na co czekać. Ja jedną nogą jestem już razem z TZ na wyjeździe... zostało jakieś 5 dni... potem nas nie ma do października i nie wiem czy ktokolwiek by się podjął naprawy tego kompa.

Posted

Pomocy dla cioci Ulv - prosimy.
Jutro wystawię bazarek na zbiórkę ale kasa nie bedzie tak szybko, może ma ktoś założyć lub pozyczyć grosik a ja po zakonczeniu bazarku przeleję to co uzbieramy?

Biedna ciotka Ulv najpierw bojler teraz komp:shake:

Posted

Dziewczyny, ja w imieniu Ulv proszę o tą pomoc, ja mam tydzień kompletnie zawalony. :shake: Jutro zresztą będę wiedzieć co z tym kompem, to tutaj oczywiście napiszę. Mam cichą nadzieję, że to tylko wyłącznie zasilacz (B. mówi, że miał już prawo pójść). W razie czego oczywiście B. tego kompa naprawi, więc oszczędzi się to, co by było w każdym serwisie, "tylko" jest kwestia kupna części.

Posted

Nie jest różowo.

B. siada teraz do jej kompa. Ponieważ za cholerę nie mogę się z nim dzisiaj dogadać, może się pod wieczór łaskawie dowiem co i jak. :/

A generalnie dzisiaj jest dzień do pupy.

Posted

Dodzwoniłam się do Ulv i dałam jej numer B. i się będą czasowo dogadywać co i jak. To ma być jakiś tam zasilacz, B. mi tłumaczył, że 20pinowy, bo to stary komputer... ale najlepiej niech Ulv sama z nim pogada, bo ze mnie pośrednik kiepski.

Posted

Znowu dzwoniłam do B., potem do Ulv, potem do B. i potem do Ulv, a teraz ona do B. Hehehe ;) Normalnie gorąca linia (dobrze, że nie 0-700 ;) ).

B. da Ulv swój stary zasilacz. Nie wiemy ile on pożyje, ale pożyje trochę na pewno. Jutro wieczorem jej przywiezie kompa, zgadają się zaraz. ;) Jak padnie ten zasilacz, to wtedy trzeba będzie pomyśleć o nowym, ale patrząc ile jest w tej chwili wydatków to jest to najrozsądniejsze rozwiązanie.

Posted

Rebelia jak dobrze, ze jesteś :lol:
Staram się wspierac ciocię Ulv bazarkowo ale nie zawsze towar jest chodliwy
teraz pojawi się piekny litrowy słój borowików i pogrzybków suszonych:loveu:

Posted

[quote name='yewcia1']regenerowany mozna kupić za 30 zł tyko zy Ulv sta na taki luksus
Rebelio dzięki.
poprosiłam ciocie ux zaraz się bazarek pojawi dziś lub jutro:loveu:[/quote]

Zapraszam na bazarek :)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6984741#post6984741[/URL]