Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dusia dostała dziś posłanie, szeleczki, które wcale jej się nie podobały i smycz. W poniedzialek, o ile będzie ladna pogoda, Dusia odbędzie swój pierwszy spacerek...

Posted

własnie przed chwilą miałam telefon w sprawie Dusi - młoda dziewczyna, jakoś do początku rozmowy mi nie leżaał; zapytała czy szczeniak jest rasowy czy kundel, po odpowiedzi kundel, po prostu się wyłączyła:angryy:

Hespri, a jak u Ciebie?Jak Mongołek???
dusia dziś szalala na spacerku z siostrą przez 1,5 godziny

Posted

przelew doszedł, wielkie dzięki:loveu:

Hespri, dziękuję Ci za opiekę nad psiakami. Cieszę sie, że Mongołek trafił już do swojego domku:)

Dusia (nie zapeszać ) ma szansę na dobry domek - w poniedziałek z Magdarynką idziemy na wizytę przedadopcyjną...
trzymajcie kciuki:multi:

Posted

Wpadłam dziś na moment do Pani Beaty, żeby uzgodnić szczegóły pobytu u niej Gumisi. DUSIA ZNÓW WIĘKSZA. Ona strasznie szybko rosnie. Mąż Pani Beaty ma pogryzione przez nią całe dłonie - tak się bawią razem. A mi Dusia obgryzła sznurówki w ciągu kilku minut. Taki szkodnik rosnie! ;)

Posted

Dusia pojechala szczęśliwie do nowego dobrego domku. Wczoraj z Magdarynką bylyśmy na wizycie przedadopcyjnej. Dusia ma do towarzystwa (oprócz kochających państwa rzecz jasna) dwoch kocihc kumpli i żółwia, który sobie wędruje po mieszkaniu.
Byłam dziś u p. Beaty - pusto i spokojnie. P. Beata spłakala się po odjeździe dusi, pozyczyła posłanko z ręćznikiem i zabawki, by Dusia nie przeżyła szoku w nowym domu pełnym obcych zapachów...

• 3 weeks later...