Jump to content
Dogomania

....::::::KALENDARZ NASZYCH POCIECH::::::....

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Dziękuję wszystkim za życzenia :D :oops: i zapraszam na drobne przekąski:

1130957.jpg

i coś słodkiego:

catedr4.jpg

a dla tych co nie lubią szampana:

1139493.jpg

Wasze zdrowie :D

1127036.jpg

:lol: Madziorek

Wszystkiego co się SZCZĘSCIEM :lol: :new-bday: :P ZWIE

:hmmmm: :wink: zapomniałeś o 'przekąskach' dla naszych czworonogów czy też jest to impreza 'zamknięta'? 8) - tylko dla 'dwunogów'? :wink: :lol:

Tak czy inaczej spacer po TAKIEJ uczcie nam się należy :lol: :lol: :drink1: :gent:

... SPACEREK :eek2: :scared:

Posted
:hmmmm: :wink: zapomniałeś o 'przekąskach' dla naszych czworonogów czy też jest to impreza 'zamknięta'? 8) - tylko dla 'dwunogów'? :wink: :lol:

:oops: :oops: :oops: mam nadzieję, że nasze czworonogi mi wybaczą i zechcą przyjąć te drobne podarki... dla każdego odpowiednio do wielkości :D

the-puppy-shop_1783_1938917

380.jpg

Posted

Madziorek

mam nadzieję, że nasze czworonogi mi wybaczą i zechcą przyjąć te drobne podarki... dla każdego odpowiednio do wielkości
hehehe coś mi to upadłymi klasykami pachnie--tekst oczywiscie a nie jedzonko :D :D Twoje zdrówko :drinking: :drinking: nieustające
Posted

Wszystkiego najlepszego!!!! Cipluchnej i szybkiej wiosny żeby z psiurem mozna było wyjść na długi spacer :D

kwiaty.jpg

I takich pysznych ciast nie tylko w święto :P

Posted

Kochani, jeszcze raz bardzo, bardzo wszystkim dziękuję za życzenia.

Wasze zdrówko :drinking: :drinking: :drinking: ... nnoo nnnie wwiem jak ja teerraz wrócę ddo doommu :drinka: :wink:

Niestety muszę się już z Wami pożegnać, chwilowo do netu mam dostęp tylko w pracy :( (mam nadzieję, że mój szef tego nie czyta :wink: ), ale Wy drodzy goście jedzcie, pijcie, lulki palcie... (to specjalnie dla wielbicieli upadłych klasyków :wink: :D ) do białego rana.

A na zakończenie trochę witamin:

1128223.jpg

Pieski pewnie też coś sobie wybiorą

Posted

Tiaaaa :lol:

Witaminki się przydadzą :)

Wręcz są niezbędne :wink:

BTW :)

Dziękuję, w imieniu Argo, za 'kości' :D

Wybrał sobie, i zeżarł :wink: NAJWIĘKSZĄ 8) :wink:

:hand:

Posted

Szybko mu poszło - na moje oko, to te kości są z rodzaju tych, co to gryzie się je pracowicie tygodniami... :lol:

Posted

Szybko mu poszło - na moje oko, to te kości są z rodzaju tych, co to gryzie się je pracowicie tygodniami... :lol:

:lol: :lol:

Ale nie wtedy gdy lab skończył 2 lata :wink: :lol:

Posted

:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: jest mi niezmiernie przykro ale przez te oczekiwania na szczeniaczka zapomniałam o urodzinkach MADZIORKA :oops: :oops: :oops: :tort: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MADZIORKA I DLA WSZYSTKICH PSICH I CZŁOWIECZYCH SOLENIZANTÓW

Posted

Skibi ja się nie gniewam :buzi: . Przecież wiem, że dla tego swojego białego szczęścia zupełnie straciłaś głowę. Zresztą wcale mnie to nie dziwi i w pełni Cię rozumiem :D .

Dla niezorientowanych informacja, że już w sobotę razem ze Skibi zamieszka... Alpi - śliczna sunia West Highland White Terrier. Powodzenia i wielu sukcesów wychowawczych i wystawowych :thumbs: .

P.S. Skibi, a dlaczego jeszcze nie dopisałaś się do kalendarza? Co to za ociąganie? :wink:

Posted

:multi: tak się cieszę, że się nie gniewasz i dziękuję za życzenia

A ja już się nie ociągam i wpisuję daty:

Alpi - 09.02

Skibi - 26.04

Pozdrawiamy,

Posted

Skibi gratuluję :klacz:

Jutro wielki dzień, pełen wrażeń. Przybywa Alpi i zaczyna się Wasza wspaniała przygoda - wspólne życie. :D

Pozdrawiam :hand:

Posted

Ostatnio rzadko tu jestem, ale wszystkim chciałam złożyć spóźnione zyczenia urodzinowe.

:new-bday:

:popcorn: :BIG: :drinking:

Bromba - 08.08.2001

Tytuska 15.12.1997

Pozdrawiamy :D