Madziorek Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 Dziękuję wszystkim za życzenia :D :oops: i zapraszam na drobne przekąski: i coś słodkiego: a dla tych co nie lubią szampana: Wasze zdrowie :D Quote
Bila Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 Madziorku Zaszalałaś, a my z Tobą. :B-fly: :B-fly: Quote
Madziorek Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 MadziorkuZaszalałaś, a my z Tobą. :B-fly: :B-fly: Jak szaleć to tylko w towarzystwie wspaniałych Dogomaniaków :ylsuper: . Zdrówko :popcorn: Quote
argo Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 Dziękuję wszystkim za życzenia :D :oops: i zapraszam na drobne przekąski: i coś słodkiego: a dla tych co nie lubią szampana: Wasze zdrowie :D :lol: Madziorek Wszystkiego co się SZCZĘSCIEM :lol: :new-bday: :P ZWIE :hmmmm: :wink: zapomniałeś o 'przekąskach' dla naszych czworonogów czy też jest to impreza 'zamknięta'? 8) - tylko dla 'dwunogów'? :wink: :lol: Tak czy inaczej spacer po TAKIEJ uczcie nam się należy :lol: :lol: :drink1: :gent: ... SPACEREK :eek2: :scared: Quote
BeataK Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 I my sie przylaczamy do zyczen wszystkiego dobrego pociechy z psiska i aby ci sie spelnily wszystkie TWOJE marzenia. :BIG: Quote
Madziorek Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 :hmmmm: :wink: zapomniałeś o 'przekąskach' dla naszych czworonogów czy też jest to impreza 'zamknięta'? 8) - tylko dla 'dwunogów'? :wink: :lol: :oops: :oops: :oops: mam nadzieję, że nasze czworonogi mi wybaczą i zechcą przyjąć te drobne podarki... dla każdego odpowiednio do wielkości :D Quote
Thaned Posted March 22, 2004 Author Posted March 22, 2004 Madziorek mam nadzieję, że nasze czworonogi mi wybaczą i zechcą przyjąć te drobne podarki... dla każdego odpowiednio do wielkości hehehe coś mi to upadłymi klasykami pachnie--tekst oczywiscie a nie jedzonko :D :D Twoje zdrówko :drinking: :drinking: nieustające Quote
PaulaS Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 Wszystkiego najlepszego!!!! Cipluchnej i szybkiej wiosny żeby z psiurem mozna było wyjść na długi spacer :D I takich pysznych ciast nie tylko w święto :P Quote
Madziorek Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 Kochani, jeszcze raz bardzo, bardzo wszystkim dziękuję za życzenia. Wasze zdrówko :drinking: :drinking: :drinking: ... nnoo nnnie wwiem jak ja teerraz wrócę ddo doommu :drinka: :wink: Niestety muszę się już z Wami pożegnać, chwilowo do netu mam dostęp tylko w pracy :( (mam nadzieję, że mój szef tego nie czyta :wink: ), ale Wy drodzy goście jedzcie, pijcie, lulki palcie... (to specjalnie dla wielbicieli upadłych klasyków :wink: :D ) do białego rana. A na zakończenie trochę witamin: Pieski pewnie też coś sobie wybiorą Quote
argo Posted March 24, 2004 Posted March 24, 2004 Tiaaaa :lol: Witaminki się przydadzą :) Wręcz są niezbędne :wink: BTW :) Dziękuję, w imieniu Argo, za 'kości' :D Wybrał sobie, i zeżarł :wink: NAJWIĘKSZĄ 8) :wink: :hand: Quote
00000 Posted March 24, 2004 Posted March 24, 2004 Wybrał sobie, i zeżarł :wink: NAJWIĘKSZĄ 8) :wink: :hand: Szybko mu poszło - na moje oko, to te kości są z rodzaju tych, co to gryzie się je pracowicie tygodniami... :lol: Quote
argo Posted March 24, 2004 Posted March 24, 2004 Wybrał sobie, i zeżarł :wink: NAJWIĘKSZĄ 8) :wink: :hand: Szybko mu poszło - na moje oko, to te kości są z rodzaju tych, co to gryzie się je pracowicie tygodniami... :lol: :lol: :lol: Ale nie wtedy gdy lab skończył 2 lata :wink: :lol: Quote
Skibi Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: jest mi niezmiernie przykro ale przez te oczekiwania na szczeniaczka zapomniałam o urodzinkach MADZIORKA :oops: :oops: :oops: :tort: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MADZIORKA I DLA WSZYSTKICH PSICH I CZŁOWIECZYCH SOLENIZANTÓW Quote
Madziorek Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Skibi ja się nie gniewam :buzi: . Przecież wiem, że dla tego swojego białego szczęścia zupełnie straciłaś głowę. Zresztą wcale mnie to nie dziwi i w pełni Cię rozumiem :D . Dla niezorientowanych informacja, że już w sobotę razem ze Skibi zamieszka... Alpi - śliczna sunia West Highland White Terrier. Powodzenia i wielu sukcesów wychowawczych i wystawowych :thumbs: . P.S. Skibi, a dlaczego jeszcze nie dopisałaś się do kalendarza? Co to za ociąganie? :wink: Quote
Skibi Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 :multi: tak się cieszę, że się nie gniewasz i dziękuję za życzenia A ja już się nie ociągam i wpisuję daty: Alpi - 09.02 Skibi - 26.04 Pozdrawiamy, :hand: Quote
DagaP. Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Skibi gratuluję :klacz: Jutro wielki dzień, pełen wrażeń. Przybywa Alpi i zaczyna się Wasza wspaniała przygoda - wspólne życie. :D Pozdrawiam :hand: Quote
tibro Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 Ostatnio rzadko tu jestem, ale wszystkim chciałam złożyć spóźnione zyczenia urodzinowe. :new-bday: :popcorn: :BIG: :drinking: Bromba - 08.08.2001 Tytuska 15.12.1997 Pozdrawiamy :D Quote
Madziorek Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 A dzisiaj urodzinki Dumki :new-bday: Niech żyje nam.... :BIG: Quote
kabeska Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Sto lat ! Sto lat !!!! NIECH ŻYJE ŻYJE NAM :BIG: Quote
Bila Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecolros Dużo uśmiechu, tak kolorowego jak na ikonkach życzą Quote
BeataK Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 DUMKA wszystkiego dobrego duzo dobrych kosteczek i niech pańcio dobrze ci sluzy. :beerchug: :new-bday: Beata & Sara Quote
DagaP. Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Dumka życzę Ci zdrówka ,zdrówka i przede wszystkim zdrówka i samych radosnych dni. :calus: :tort: :drinking: Quote
Recommended Posts