zachraniarka Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 Dobry to my świętujemy razem! Podwójne urodziny- rewelacja :drinking: Quote
meggi Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 ojoj!! :D rzadko ostatnio pisuje, a tu taaakie cosik sie fajne 'urodzilo' :thumbs: Raki: 9 maj (w tym roku dwa latka stuknie:) ) Ja: 13 luty Quote
Thaned Posted March 11, 2004 Author Posted March 11, 2004 :lol: :lol: super że pomysł się przyjął wielkie :buzi: zachraniarce za wklejenie tematu jak pisałem Torka-15 listopada Pan-14 lipca(we Francji bym miał fory) Pani-18 marca(w końcu to jest pomysłodawca) co do uporzadkowania tematu--spoko już otwieram notesik,hm co ja tu mam zaplanowane 8) :wink: na pewno po weekendzie pojawi sie zestawienie zbiorcze dat, a w przyszłosci beda aktualizacje i tygodniowe przypomnienia o imprezkach :wink: w końcu każda okazja jest dobra :drinka: a co dopiero urodzinki 8) 8) Quote
Dobry Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 Dobryto my świętujemy razem! Podwójne urodziny- rewelacja :drinking: tak jakoś wyszło :) a może i rok urodzenia ten sam? to już chyba za wielki zbieg okoliczności by był :) tylko jak spytać kobietę o wiek, hmmm...... może tak: Czy nie urodziłaś się czasami w roku, w którym Marlon Brando dostał Oskara za Ojca Chrzestnego? :) Quote
argo Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 Dobryto my świętujemy razem! Podwójne urodziny- rewelacja :drinking: tak jakoś wyszło :) a może i rok urodzenia ten sam? to już chyba za wielki zbieg okoliczności by był :) tylko jak spytać kobietę o wiek, hmmm... :hmmmm: :hmmmm: Więc nie pytaj :wink: Nawet pośrednio :lol: :wink: :hand: Quote
DagaP. Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 Dziękujemy Dyrektorowi, ale nie można zapomnieć o Jego Ładniejszej Połówce - chyba :hmmmm: to od Niej wyszedł pomysł ?:modla: Oto daty naszego zwierzyńca :wink: 11,08,19... ja :motz: 14,02,19... moja "Życiowa Pomyłka" :buzi: 14,07,2001 kotek Psotek :wolfie: 09,06,2003 psiak Goldi :Dog_run: a i jeszcze nasze rybki, ale dat nie jestem w stanie określić :( Quote
PaulaS Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 DagoP!!!!Jesteś WIELKA :modla: Nikt do tej pory :wink: tego nie zauważył!! Tak tak ta :lol: niewątpliwie lepsza połówka to ja :oops: POZDRAWIAM Quote
Thaned Posted March 11, 2004 Author Posted March 11, 2004 8) 3..2...1...start: Mamy dziś PIĄTEK 12 MARCA Imieniny: Dziś Bernarda i Grzegorza Jutro: Bożeny i Krystyny ZA oknem dane dla Polski centralnej(sory)na godz 24 Temperatura: -1 °C Wiatr: 14 km/h :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Najbliższe urodzinki opijamy u KABESKA-13.O3 BeataKołodziejczak-16.03 PaulaS-18.03 Madziorek-22.03 Quote
BeataK Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Thaned widze ze do tematu podszedles bardzo profesjonalnie gratuluje ladnej szaty graficznej :klacz: pozdrowionka Beata & Sara :ylsuper: Quote
Mami Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Super pomysl :lol: Ja - 19.07 Baca - 1.12 Raisa - 22.10 Quote
kabeska Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Thaned i wszyscy chętni zapraszam 13 marca na wirtualnego drinka :drinking: Ja stawiam. :D :tort: też będzie. Quote
BeataK Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 kabeska to co w sobote szalejemy co dobrego postawisz. :multi: Oczywiscie my tez sie razem stawimy( nie mylic ze slowem "wstawimy") Beata & Sara :eating: Quote
kabeska Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Będzie dużo dobrych rzeczy: różne ciasta z kremami, zakąski jak na fecie u Aleksandra Kwaśniewskiego, najdroższe szampany i alkohole- co kto sobie zażyczy. I najlepsza wiadomość dla kobiet można dużo jeść i się nie przytyje, bo wszystko tylko 0 kalorii. A dla psiuchów półmiski mięs, kości, słodyczy, wszystko bardzo lekkostrawne, bezkaloryczne i nie wywołujące sensacji żołądkowych. Będą miały nieograniczony dostęp do jedzenia, ile tylko zmieszczą ich przepastne brzuchy. Zapraszam serdecznie na wirtualną ucztę 13, gdy- "nawet w grudniu jest wiosna, 13 każda droga jest prosta" lalalala sobie już zaczynam śpiewać :B-fly: Quote
Bila Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Ja już mam nawet przerywnik muzyczny; I jeszcze jeden, i jeszcze raz , sto lat, sto lat, NIECH ŻYJE MAX Quote
Bila Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Dlaczego Max? To moje urodziny. :( Cholera, co za faux paux. :oops: :oops: :oops: :oops: Zaraz wymyślę jakąs inna przyśpiewkę. Dużo zdrowka i uśmiechu, może nawet spadnie i radosna łezka Niech nam żyje DOGOMANIACZKA KABESKA. Z prośbą o wybaczonko i przeprosinami za tę Częstochowę. Quote
Madziorek Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Będzie dużo dobrych rzeczy: różne ciasta z kremami, zakąski jak na fecie u Aleksandra Kwaśniewskiego, najdroższe szampany i alkohole- co kto sobie zażyczy. I najlepsza wiadomość dla kobiet można dużo jeść i się nie przytyje, bo wszystko tylko 0 kalorii.A dla psiuchów półmiski mięs, kości, słodyczy, wszystko bardzo lekkostrawne, bezkaloryczne i nie wywołujące sensacji żołądkowych. Będą miały nieograniczony dostęp do jedzenia, ile tylko zmieszczą ich przepastne brzuchy. Zapraszam serdecznie na wirtualną ucztę 13, gdy- "nawet w grudniu jest wiosna, 13 każda droga jest prosta" lalalala sobie już zaczynam śpiewać :B-fly: Takie pyszności, już mi ślinka cieknie :lol:. Ale będzie impreza :BIG: i widzę, że wokal już jest, teraz trzeba jeszcze orkiestrę skombinować :wink:. O rety... tak mało czasu zostało, a ja jeszcze prezentu nie mam :oops:. Quote
kabeska Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Wcale się nie gniewam, bardzo mi sie podoba ta przyśpiewka, nauczę się jej i jutro pośpiewam. A na jaką melodię? Quote
Bila Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Co byś powiedział na "Czerwone korale"?? Całkiem to fajnie wyszło. Z przytupem. szkoda, że się nie możemy usłyszeć. Stworzyłybyśmy duet' Siostry-Sisters. Bilbek świetnie buczy, więc akompaniament byłby oryginalny, no i co?? Quote
kabeska Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Jedyną rzeczą której mi Bozia poskąpiła to talent do śpiewania, więc obojętnie na jaką melodię to i tak samo mi wyjdzie. Max lepiej śpiewa ode mnie więc z Bilbem mogą robić tło muzyczne. A ostatecznie to mogę zawyć na nutę "czerwone korale" i "szła dzieweczka" Może da się to jakoś zmiksować?? :sweetCyb: Quote
BeataK Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Jedzenie zapewnione, muzyka tez a jaki stroj obowiazuje no bo przeciez nie siade do kompa w byle czym :bigcool: pozdrowionka Beata & Sara :hmmmm: Quote
Bila Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 To będzie hicior ja też nie za bardzo ze śpiewem, więc na pewno odniesiemy sukces. Quote
Recommended Posts