Jump to content
Dogomania

....::::::KALENDARZ NASZYCH POCIECH::::::....

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojoj!! :D rzadko ostatnio pisuje, a tu taaakie cosik sie fajne 'urodzilo' :thumbs:

Raki: 9 maj (w tym roku dwa latka stuknie:) )

Ja: 13 luty

Posted

:lol: :lol: super że pomysł się przyjął

wielkie :buzi: zachraniarce za wklejenie tematu

jak pisałem Torka-15 listopada

Pan-14 lipca(we Francji bym miał fory)

Pani-18 marca(w końcu to jest pomysłodawca)

co do uporzadkowania tematu--spoko już otwieram notesikorganizer.jpg,hm co ja tu mam zaplanowane 8) :wink: na pewno po weekendzie pojawi sie zestawienie zbiorcze dat, a w przyszłosci beda aktualizacje i tygodniowe przypomnienia o imprezkach :wink: w końcu każda okazja jest dobra :drinka: a co dopiero urodzinki 8) 8)

Posted
Dobry

to my świętujemy razem! Podwójne urodziny- rewelacja :drinking:

tak jakoś wyszło :)

a może i rok urodzenia ten sam? to już chyba za wielki zbieg okoliczności by był :)

tylko jak spytać kobietę o wiek, hmmm......

może tak:

Czy nie urodziłaś się czasami w roku, w którym Marlon Brando dostał Oskara za Ojca Chrzestnego?

:)

Posted
Dobry

to my świętujemy razem! Podwójne urodziny- rewelacja :drinking:

tak jakoś wyszło :)

a może i rok urodzenia ten sam? to już chyba za wielki zbieg okoliczności by był :)

tylko jak spytać kobietę o wiek, hmmm...

:hmmmm: :hmmmm:

Więc nie pytaj :wink:

Nawet pośrednio :lol: :wink:

:hand:

Posted

Dziękujemy Dyrektorowi, ale nie można zapomnieć o Jego Ładniejszej Połówce - chyba :hmmmm: to od Niej wyszedł pomysł ?:modla:

Oto daty naszego zwierzyńca :wink:

11,08,19... ja :motz:

14,02,19... moja "Życiowa Pomyłka" :buzi:

14,07,2001 kotek Psotek :wolfie:

09,06,2003 psiak Goldi :Dog_run:

a i jeszcze nasze rybki, ale dat nie jestem w stanie określić :(

Posted

DagoP!!!!Jesteś WIELKA :modla: Nikt do tej pory :wink: tego nie zauważył!! Tak tak ta :lol: niewątpliwie lepsza połówka to ja :oops:

POZDRAWIAM

Posted

8) 3..2...1...start:

Mamy dziś PIĄTEK 12 MARCA

Imieniny:

Dziś

Bernarda i Grzegorza

Jutro:

Bożeny i Krystyny

ZA oknem dane dla Polski centralnej(sory)na godz 24

Temperatura: -1 °C

Wiatr: 14 km/h

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Najbliższe urodzinki opijamy u

KABESKA-13.O3

BeataKołodziejczak-16.03

PaulaS-18.03

Madziorek-22.03

Posted

kabeska to co w sobote szalejemy co dobrego postawisz. :multi:

Oczywiscie my tez sie razem stawimy( nie mylic ze slowem "wstawimy")

Beata & Sara :eating:

Posted

Będzie dużo dobrych rzeczy: różne ciasta z kremami, zakąski jak na fecie u Aleksandra Kwaśniewskiego, najdroższe szampany i alkohole- co kto sobie zażyczy. I najlepsza wiadomość dla kobiet można dużo jeść i się nie przytyje, bo wszystko tylko 0 kalorii.

A dla psiuchów półmiski mięs, kości, słodyczy, wszystko bardzo lekkostrawne, bezkaloryczne i nie wywołujące sensacji żołądkowych. Będą miały nieograniczony dostęp do jedzenia, ile tylko zmieszczą ich przepastne brzuchy. Zapraszam serdecznie na wirtualną ucztę 13, gdy- "nawet w grudniu jest wiosna, 13 każda droga jest prosta" lalalala sobie już zaczynam śpiewać :B-fly:

Posted
Dlaczego Max? To moje urodziny. :(

Cholera, co za faux paux. :oops: :oops: :oops: :oops:

Zaraz wymyślę jakąs inna przyśpiewkę.

Dużo zdrowka i uśmiechu, może nawet spadnie i radosna łezka

Niech nam żyje DOGOMANIACZKA KABESKA.

Z prośbą o wybaczonko i przeprosinami za tę Częstochowę.

Posted
Będzie dużo dobrych rzeczy: różne ciasta z kremami, zakąski jak na fecie u Aleksandra Kwaśniewskiego, najdroższe szampany i alkohole- co kto sobie zażyczy. I najlepsza wiadomość dla kobiet można dużo jeść i się nie przytyje, bo wszystko tylko 0 kalorii.

A dla psiuchów półmiski mięs, kości, słodyczy, wszystko bardzo lekkostrawne, bezkaloryczne i nie wywołujące sensacji żołądkowych. Będą miały nieograniczony dostęp do jedzenia, ile tylko zmieszczą ich przepastne brzuchy. Zapraszam serdecznie na wirtualną ucztę 13, gdy- "nawet w grudniu jest wiosna, 13 każda droga jest prosta" lalalala sobie już zaczynam śpiewać :B-fly:

Takie pyszności, już mi ślinka cieknie :lol:. Ale będzie impreza :BIG: i widzę, że wokal już jest, teraz trzeba jeszcze orkiestrę skombinować :wink:.

O rety... tak mało czasu zostało, a ja jeszcze prezentu nie mam :oops:.

Posted

Co byś powiedział na "Czerwone korale"?? Całkiem to fajnie wyszło. Z przytupem. szkoda, że się nie możemy usłyszeć. Stworzyłybyśmy duet'

Siostry-Sisters. Bilbek świetnie buczy, więc akompaniament byłby oryginalny, no i co??

Posted

Jedyną rzeczą której mi Bozia poskąpiła to talent do śpiewania, więc obojętnie na jaką melodię to i tak samo mi wyjdzie. Max lepiej śpiewa ode mnie więc z Bilbem mogą robić tło muzyczne. A ostatecznie to mogę zawyć na nutę "czerwone korale" i "szła dzieweczka" Może da się to jakoś zmiksować?? :sweetCyb: