Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misia to nie jest pies tylko dziewusia przebrana w psią skórkę. Ona nawet nie pachnie jak pies, a poza tym zachowuje się jak człowiek. Dzisiaj zimno było u nas, mglisto od rana, wiał wiatr, taki paskudny jesienny dzień. Poszłam grabić liście i myślałam, że piesy też pójdą ze mną. Brodzio owszem poszedł, ale Misiul udawał,że śpi. Wepchała się na sofkę i  im głośniej ją wołałam, tym bardziej spała. Przyniosłam aparat, zrobiłam zdjęcie- Misiul śpi. 

Dziewusia.......

Posted

Nie bez powodu się w Misi zakochałaś Raniasku:):)

Misiul to dziewusia z charakterem, jak tu się nie uśmiechnąć patrząc na te zdjęcia

i czytając Twoje posty:):)

Misiul poobiedni

xgdzfc.jpg

• Upvote 1
Posted

Misiunia - dziewusia i bambaryłka. Moja siostra stwierdziła, że nieforemna i prosiakowata, a tak w ogóle to kolejny psi dziwoląg. Postanowiłyśmy z Misią strzelić focha...a co

• Upvote 1
Posted

Misiunia - dziewusia i bambaryłka. Moja siostra stwierdziła, że nieforemna i prosiakowata, a tak w ogóle to kolejny psi dziwoląg. Postanowiłyśmy z Misią strzelić focha...a co

No nie, z całym szacunkiem dla siostry, ale na taki opis Misi mówimy stanowcze NIE!!! :):) i też strzelamy focha:):)

Ja odwracam się tyłem i idę pod biurko:):)

• Upvote 1
Posted

No nie, z całym szacunkiem dla siostry, ale na taki opis Misi mówimy stanowcze NIE!!! :):) i też strzelamy focha:):)
Ja odwracam się tyłem i idę pod biurko:):)

Tylko nie nasiuraj na dywan w ramach zemsty :)
Posted

Racja, tylko bez siurania...

Misię bardzo uraziły uwagi na temat wątpliwej urody i sporo czasu spędziła w łazience, do której wcześniej nie wchodziła. Tam jest duże lustro......

Posted

Tylko nie nasiuraj na dywan w ramach zemsty :)

Się powstrzymałam:):)

Misiunia jest najpiękniejsza na świecie

Dowód załączam

Misia łazienkowa

cddc088de02db11bgen.jpg

Posted

Z Misiunią to nigdy do końca nie wiadomo o co chodzi. Niby się nie gniewa ,a się gniewa. Nieodgadniona...jak to kobieta....

Jak to prawdziwa kobieta:) :)

Raniasku ślicznie dziękujemy za wpłatę 50 zł :):)

Przekazujemy ją tradycyjnie na staruszka Lisia, który musi brać mnóstwo leków w tym karsivan na serducho.

Lisio wielki to i dawka duża.

Jeszcze raz ślicznie Ci kochana dziękujemy :):)

Posted

Rozpoczęliśmy weekend. Pracujemy w domku i na podwórku, a najbardziej zapracowana jest Misiunia....

Zaglądam na wątek regularnie, zachwycam się wieściami i fotkami.

Ranias, miłego weekendu!!!