Panna Marple Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Mówiłam, że weekend się zbliża i porządki trza robić :). Buty z przedpokoju już wyczyszczone, jutro w planach będzie kuchnia i łazienka :) Quote
AgusiaP Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Pewnie sie boi, ze znowu sie narobi, posprząta a Pancia znowu nabalagani! Quote
ranias Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Misia dzisiaj robi przegląd pomieszczeń.Obejrzała łazienkę, zaciekawiły ją schody, ale chyba za dużo ich jest, bo nie próbowała się na nie wspinać. Jedno jest pewne- Misia wie, że zawsze warto być w pobliżu kuchni. Quote
AgusiaP Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Dawkuje sobie Misiunia zwiedzanie, ale kuchnia góruje ! Quote
Mysza2 Posted August 29, 2015 Author Posted August 29, 2015 Nadrabiam wczorajsze zaległości bo wieczorem byłam bez netu. Wczorajsza Misia Czy coś kombinuje? Ranisaku, ja widzę buty nie na półce tylko na podłodze:):) 1 Quote
Mysza2 Posted August 29, 2015 Author Posted August 29, 2015 A tutaj już dzisiejsza czyli sobotnia Misia:):) Misia patrzy Misiul widziany z góry 1 Quote
AgusiaP Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Widzę, ze Misi juz jeden kocyk nie wystarczy! Quote
halszka Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 zaglądam po dłuższej przerwie i ogromnie się cieszę,że mogę przeczytać takie nowiny :) Misia w nowym domku hurrrrrrraaaaa :) Quote
paula_t Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Oglądam zdjęcia Misi i napatrzeć się nie mogę :) Ale się małej domek trafił :) I jeszcze tak wspaniale, że wieści z pierwszej ręki i na bieżąco! Quote
ranias Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Misia zawierała znajomość z moim starszym synem, który przyleciał na parę dni do domu.Dała się pogłaskać i podrapać za uszkiem, a potem chyba chciała pokazać jak tu gospodaruje i powyciągała buty na podwórko. Tym razem nie leżały ładnie przed domem tylko w krzakach. Kuba zaraz schował swoje buty na górną półkę do szafy....o Misi powiedział,że jest zdecydowanie Puśkowata, może tylko ze 2 razy grubsza... Quote
Panna Marple Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Misia wszystkich porządku nauczy :). Jak mój Felek zjadał ze smakiem słuchawki, to po pewnym czasie szanowna rodzinka załapała i nauczyła się odkładać we właściwe miejsce, a mojego ględzenia słuchać wcześniej nie chcieli :). A co do butów w krzakach, to Feluś był (bo teraz już tego nie robi) wynoszenia butów (szczególnie gości) do ogrodu i chowania...Ile razy wieczorem z latarką zaiwaniałam po krzakach,żeby gościa boso lub w jednym bucie nie wypuszczać... 2 Quote
AgusiaP Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Misia zawierała znajomość z moim starszym synem, który przyleciał na parę dni do domu.Dała się pogłaskać i podrapać za uszkiem, a potem chyba chciała pokazać jak tu gospodaruje i powyciągała buty na podwórko. Tym razem nie leżały ładnie przed domem tylko w krzakach. Kuba zaraz schował swoje buty na górną półkę do szafy....o Misi powiedział,że jest zdecydowanie Puśkowata, może tylko ze 2 razy grubsza... Porządek w domu musi być ! Dobrze, ze syn posprzątał buty, bo pewnie tez Misia by je posprzątała. 1 Quote
Mysza2 Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 No i jaki pożytek z tych naszych psiaków:):) Porządku uczą. Niedzielna Misia i Brodzik Łebi dwa Misiunia Ogonki dwa Quote
Mysza2 Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 Ona po prostu ma rubensowskie kształty:) Quote
ranias Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Misia to jest kawał baby, ale jak na nią patrzę , to nie wiem dlaczego, ale zaraz myślę o kreciku z czeskiej bajki.Może w kształcie podobna, taka bambaryłka.Grubiutka jest, ale bardzo żwawa. Kuba próbował się z nią bawić, ale Misiul zaraz wywalał się kołami do góry i demonstrował swoją nadwagę. Spryciula z niej.... Quote
Mysza2 Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 A wiesz, że rzeczywiście coś ma z krecika bambaryłka:):) Tak jak Brodzik z Duszka Piaskoludka Quote
ranias Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Brodzio na stare lata zrobił się taki duszkowaty, leciutki jak puszek. Ale potrafi być starym wrednym zgredem i kiedyś jak zmieniłam kolejność spacerów i zabrałam przed nim Ciaposława, to ten piernik wskoczył na ławkę w kuchni, z ławki na stół i obsikał mi wazon z kwiatkami. A potem wlazł pod fotel i udawał niewiniątko. Quote
AgusiaP Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Misia to jest kawał baby, ale jak na nią patrzę , to nie wiem dlaczego, ale zaraz myślę o kreciku z czeskiej bajki.Może w kształcie podobna, taka bambaryłka.Grubiutka jest, ale bardzo żwawa. Kuba próbował się z nią bawić, ale Misiul zaraz wywalał się kołami do góry i demonstrował swoją nadwagę. Spryciula z niej.... Podobna jest ! Kochanego ciałka nigdy nie za wiele a Misia jak widać kompleksów z tego powodu nie ma to i demonstruje ! 1 Quote
Panna Marple Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Nie ma kompleksów to jedno, ale ona robi z tego atut, a to jest super :) Quote
ranias Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Misia jest po prostu the best...Dzisiaj wpakowała się do łóżka i jestem pełna podziwu dla jej gibkości i gracji z jaką potem zeskakiwała.Aż wzięłam miarkę, od podłogi to jest 48cm, wydawałoby się że sporo jak dla takiej bambaryłki ale gdzie tam,,śmiga że hej. Udało mi się uchwycić jedynie rozmazane kształty ... Quote
Mysza2 Posted August 31, 2015 Author Posted August 31, 2015 Ja też nie przypuszczałabym, że to taka zwinna dziewczynka:):) Poniedziałkowa Misia Misiul uciekający Misiul łypiący Misiul stróżujący Quote
Mysza2 Posted August 31, 2015 Author Posted August 31, 2015 Wiesz Reniu, jak chodzi o łóżko i lodówkę to one wszystkie dziwnie pojętne i zwinne się robią:):) Na tym drugim zdjęciu, wzrok Misi niepowtarzalny:):) Quote
ranias Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Misiula to tak tymi oczyskami czaruje,że szkoda gadać. W ogóle miny robi, nie wiem czy piesa może być aktorka, ale Misia jest nią z pewnością. 1 Quote
Mysza2 Posted August 31, 2015 Author Posted August 31, 2015 Nie sposób się nie uśmiechnąć jak się na Misiula patrzy:):) Moja siostra też się zakochała, jak pokazałam jej zdjęcia Quote
Recommended Posts