Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misia dzisiaj robi przegląd pomieszczeń.Obejrzała łazienkę, zaciekawiły ją schody, ale chyba za dużo ich jest, bo nie próbowała się na nie wspinać. Jedno jest pewne- Misia wie, że zawsze warto być w pobliżu kuchni.

Posted

Nadrabiam wczorajsze zaległości bo wieczorem byłam bez netu.

Wczorajsza Misia

Czy coś kombinuje?

svsx6w.jpg

Ranisaku, ja widzę buty nie na półce tylko na podłodze:):)

• Upvote 1
Posted

Misia zawierała znajomość z moim starszym synem, który przyleciał na parę dni do domu.Dała się pogłaskać i podrapać za uszkiem, a potem chyba chciała pokazać jak tu gospodaruje i powyciągała buty na podwórko. Tym razem nie leżały ładnie przed domem tylko w krzakach. Kuba zaraz schował swoje buty na górną półkę do szafy....o Misi powiedział,że jest zdecydowanie Puśkowata, może tylko ze 2 razy grubsza...

Posted

Misia wszystkich porządku nauczy :). Jak mój Felek zjadał ze smakiem słuchawki, to po pewnym czasie szanowna rodzinka załapała i nauczyła się odkładać we właściwe miejsce, a mojego ględzenia słuchać wcześniej nie chcieli :). A co do butów w krzakach, to Feluś był (bo teraz już tego nie robi) wynoszenia butów (szczególnie gości) do ogrodu i chowania...Ile razy wieczorem z latarką zaiwaniałam po krzakach,żeby gościa boso lub w jednym bucie nie wypuszczać...

• Upvote 2
Posted

Misia zawierała znajomość z moim starszym synem, który przyleciał na parę dni do domu.Dała się pogłaskać i podrapać za uszkiem, a potem chyba chciała pokazać jak tu gospodaruje i powyciągała buty na podwórko. Tym razem nie leżały ładnie przed domem tylko w krzakach. Kuba zaraz schował swoje buty na górną półkę do szafy....o Misi powiedział,że jest zdecydowanie Puśkowata, może tylko ze 2 razy grubsza...

Porządek w domu musi być !
Dobrze, ze syn posprzątał buty, bo pewnie tez Misia by je posprzątała.
  • Upvote 1
Posted

Misia to jest kawał baby, ale jak na nią patrzę , to nie wiem dlaczego, ale zaraz myślę o kreciku z czeskiej bajki.Może w kształcie podobna, taka bambaryłka.Grubiutka jest, ale bardzo żwawa. Kuba próbował się z nią bawić, ale Misiul zaraz wywalał się kołami do góry i demonstrował swoją nadwagę. Spryciula z niej....

Posted

Brodzio na stare lata zrobił się taki duszkowaty, leciutki jak puszek. Ale potrafi być starym wrednym zgredem i kiedyś jak zmieniłam kolejność spacerów i zabrałam przed nim Ciaposława, to ten piernik wskoczył na ławkę w kuchni, z ławki na stół i obsikał mi wazon z kwiatkami. A potem wlazł pod fotel i udawał niewiniątko.

Posted

Misia to jest kawał baby, ale jak na nią patrzę , to nie wiem dlaczego, ale zaraz myślę o kreciku z czeskiej bajki.Może w kształcie podobna, taka bambaryłka.Grubiutka jest, ale bardzo żwawa. Kuba próbował się z nią bawić, ale Misiul zaraz wywalał się kołami do góry i demonstrował swoją nadwagę. Spryciula z niej....

Podobna jest !

Kochanego ciałka nigdy nie za wiele a Misia jak widać kompleksów z tego powodu nie ma to i demonstruje !

• Upvote 1
Posted

Misia jest po prostu the best...Dzisiaj wpakowała się do łóżka i jestem pełna podziwu dla jej gibkości i gracji z jaką potem zeskakiwała.Aż wzięłam miarkę, od podłogi to jest 48cm, wydawałoby się że sporo jak dla takiej bambaryłki ale gdzie tam,,śmiga że hej. Udało mi się uchwycić jedynie rozmazane kształty ...

Posted

Ja też nie przypuszczałabym, że to taka zwinna dziewczynka:):)

Poniedziałkowa Misia

Misiul uciekający

2dag0vs.jpg

Misiul łypiący

1zz12zb.jpg

Misiul stróżujący

1ey2r.jpg

Posted

Wiesz Reniu, jak chodzi o łóżko i lodówkę to one wszystkie dziwnie pojętne i zwinne się robią:):)

Na tym drugim zdjęciu, wzrok Misi niepowtarzalny:):)