plamka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 znikam na weekend a może w poniedziałek psisko będzie na już w nowym domu? tego afganowi i wszystkim dogomaniakom życzę Quote
Diana S Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 iwop napisał(a):ona nadal jest chętna? :crazyeye: Przeciez napisała że życzy, żeby zgnił w schronie... iwop czy tobie się nigdy nie zdarza powiedzieć czegoś nie stosownego? jej nie chodziło dosłownie to co napisała.. to był przypływ nerwów.. a na pewno tak nie myslała... kocha psiaki... wiesz ile razy mnie się coś powie na swoje psiaki.. a przecież wiadomo że to są tylko słowa.. dziewczyny.. Rut naprawdę jest os. które kocha zwierzaki.. rozmawiałam z nią.. i życze jej duzzzoooo dobrego... ewatonieja napisał(a):a mnie wkurza nadpobudliwośc i przewrazliwienie :angryy: ewatonieja różne rzeczy czy też sytuacje wyprowadzają nas z równowagi.. wiem że chcesz dobrze dla tego charta jak my wszyscy.. Quote
ewatonieja Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 ale kiedy sie coś mówi w złości to jest to spowodowane emocjami,jak się coś pisze to jest chwila na ochłonięcie, po co chlastac jęzorem? jeśli to możliwe to ja bym prosiła Tilię i Rut o umówienie sie na wizytę jeśli Tilia nie przprowadzała nigdy wczesniej takiej wizyty to prosze o podanie na PW mejla ja przeslę scenariusz (który jest tylko punktem wyjscia do rozmowy :) Quote
Diana S Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 ewatonieja napisał(a):ale kiedy sie coś mówi w złości to jest to spowodowane emocjami,jak się coś pisze to jest chwila na ochłonięcie, po co chlastac jęzorem? tak to czasem bywa że co na języku to i zaraz na piśmie... ewatonieja napisał(a): jeśli to możliwe to ja bym prosiła Tilię i Rut o umówienie sie na wizytę jeśli Tilia nie przprowadzała nigdy wczesniej takiej wizyty to prosze o podanie na PW mejla ja przeslę scenariusz (który jest tylko punktem wyjscia do rozmowy :) to czekamy na wieści..:cool3: Quote
bea_m Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Diano a może łaskawie byś tak przestała tłumaczyć nam co inni mają na myśli. Wszyscy tu potrafią czytać więc uważam że twoja pomoc nie jest potrzebna. Quote
agpol Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 bea_m napisał(a):Diano a może łaskawie byś tak przestała tłumaczyć nam co inni mają na myśli. Wszyscy tu potrafią czytać więc uważam że twoja pomoc nie jest potrzebna. :klacz: :happy1: Quote
Diana S Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 bea_m napisał(a):Diano a może łaskawie byś tak przestała tłumaczyć nam co inni mają na myśli. Wszyscy tu potrafią czytać więc uważam że twoja pomoc nie jest potrzebna. bea z laski swojej mozesz sie nie wtracac? ja znam Rut wiec bede sie wypowiadala na temat Rut Twoja wypowiedz jest tutaj nie na miejscu.. nie znasz histori wiec co mozesz powiedziec? CHYBA NIC.. Quote
bea_m Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 .....hmmmmmm czytam twoje wypowiedzi nie tylko na tym forum. Czytam, czytam czytam i uważam że mogę coś w tym temacie powiedzieć. Albo: masz dużą rzeszę znajomych ( wątki są różne, sprawy różne) a twoje problemy te same. Diana S masz problem ze zrozumieniem ludzi. Niby czytasz co oni piszą (moje posty też czytałaś) albo masz problem ze zrozumieniem tego co ludzie piszą ( mnie próbowałaś przetłumaczyć, a ja miałam na myśli coś innego). Więc bardzo Cię proszę żebyś mi nie zakazywała pisać. Sama się zastanów co piszesz. Zbyt dużo osób JUŻ obraziłaś na tym forum (nie wspomnę o innych forach). Dian jeżeli potrzafisz pomagać zwierzętom to zrób to. Przestań napadać osoby pomagające naprawde. I bardzo Cię proszę. Nie pisz ludziom na Pw że chciałaś dobrze. Skończ grafomanie na forum!!!! Quote
Szyszka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 A AFGAN NADAL POTRZEBUJE NASZEJ POMOCY! NIE KŁÓĆMY SIĘ! PRZEZNACZMY TE SIŁY NA POMOC. PROSZĘ:modla: Quote
dariaopole Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 dokładnie dziewczyny, Afgan najważniejszy, po tej historii z Gromikiem wszędzie jakieś afery !!!:angryy: Quote
ruda76 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Bądz szczęśliwy piesku i niech nowi opiekunowie dbają o Ciebie:multi: :multi: :multi: Quote
ewatonieja Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 oj bedzie Panstwo zrobili bardzo dobre wrazenie,rozmawiali z nami, z P dyrektor,duzo o sobie opowiedzieli, pies od razu do nich przylgnął :) obiecali przeslac fotki :) Quote
Reno2001 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Zdjęcie pożegnalne Charcia z nowym państwem :multi: było zrobione, ale nie dostaliśmy autoryzacji na ujawnianie wizerunków nowych opiekunów psa. A szkoda bo zdjęcie ładne. Quote
Szyszka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Pięknie!!! Cudnie!!! Jak szybko! :multi: :multi: :multi: Quote
agpol Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 :multi: :multi: :multi: Taki piękny pies nie mógł długo siedzieć w schronisku :lol: Quote
Szyszka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Cioteczki i wujkowie, pomóżcie! Kicia umiera, potrzebuje naszej pomocy! http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76113 Quote
luka1 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Szybko? szkoda że taki rasowy. Ale cieszymy się, cieszymy. Quote
haker11 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Bardzo się cieszę że psiak pomimo tak nie zdrowej atmosfery na wtku grzeje tyłeczek w ciepłym domku!:multi: Quote
Diana S Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 haker11 napisał(a):Bardzo się cieszę że psiak pomimo tak nie zdrowej atmosfery na wtku grzeje tyłeczek w ciepłym domku!:multi: Wlasnie... rowniez sie ciesze ze ma domek... Jak to sie stalo ze Afgan znalazl tak szybko nowych wlascicieli, ewatonieja? Quote
Reno2001 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Diana S napisał(a):Wlasnie... rowniez sie ciesze ze ma domek... Jak to sie stalo ze Afgan znalazl tak szybko nowych wlascicieli, ewatonieja? Ci Państwo przyszlo dziś do schroniska w poszukiwaniu psa. Niedawno stracili sunie również ze schroniska (podobno była tak duża jak Afgan i nawet podobna w umaszczeniu). Ogólnie to juz ich trzeci psiak ze schronu. Byli świadomi wieku psa i jego stanu, ale nie przerażało ich to wcale. Było widać,że to psiarze ;) . Zobaczyli Charcia i po rozmowie z P. Dyrektor wzięli psa do domu. Teraz czekamy na obiecane przez nich zdjęcia. Quote
Diana S Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 fajnie będzie go znów zobaczyć.. ale wypięknionego...:loveu: Quote
Szyszka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Afganku grzej doopkę w nowym domku i niech ci się szczęści, a dla właścicieli wielkie buziaki :loveu: Quote
dariaopole Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 ja jak zwykle spóźniona ale nie mniej radosna :loveu: huraaaa !!! Quote
plamka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 marzenia się spełniaja - wracam w poniedziałek a pies w nowym domu ale fajnie! Quote
Recommended Posts