Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
ona nadal jest chętna? :crazyeye: Przeciez napisała że życzy, żeby zgnił w schronie...

iwop czy tobie się nigdy nie zdarza powiedzieć czegoś nie stosownego?
jej nie chodziło dosłownie to co napisała..
to był przypływ nerwów..
a na pewno tak nie myslała...
kocha psiaki...
wiesz ile razy mnie się coś powie na swoje psiaki..
a przecież wiadomo że to są tylko słowa..
dziewczyny.. Rut naprawdę jest os. które kocha zwierzaki..
rozmawiałam z nią..
i życze jej duzzzoooo dobrego...

ewatonieja napisał(a):
a mnie wkurza nadpobudliwośc i przewrazliwienie :angryy:

ewatonieja różne rzeczy czy też sytuacje wyprowadzają nas z równowagi..
wiem że chcesz dobrze dla tego charta jak my wszyscy..

Posted

ale kiedy sie coś mówi w złości to jest to spowodowane emocjami,jak się coś pisze to jest chwila na ochłonięcie, po co chlastac jęzorem?
jeśli to możliwe to ja bym prosiła Tilię i Rut o umówienie sie na wizytę
jeśli Tilia nie przprowadzała nigdy wczesniej takiej wizyty to prosze o podanie na PW mejla ja przeslę scenariusz (który jest tylko punktem wyjscia do rozmowy :)

Posted

ewatonieja napisał(a):
ale kiedy sie coś mówi w złości to jest to spowodowane emocjami,jak się coś pisze to jest chwila na ochłonięcie, po co chlastac jęzorem?

tak to czasem bywa że co na języku to i zaraz na piśmie...

ewatonieja napisał(a):
jeśli to możliwe to ja bym prosiła Tilię i Rut o umówienie sie na wizytę
jeśli Tilia nie przprowadzała nigdy wczesniej takiej wizyty to prosze o podanie na PW mejla ja przeslę scenariusz (który jest tylko punktem wyjscia do rozmowy :)

to czekamy na wieści..:cool3:

Posted

Diano a może łaskawie byś tak przestała tłumaczyć nam co inni mają na myśli. Wszyscy tu potrafią czytać więc uważam że twoja pomoc nie jest potrzebna.

Posted

bea_m napisał(a):
Diano a może łaskawie byś tak przestała tłumaczyć nam co inni mają na myśli. Wszyscy tu potrafią czytać więc uważam że twoja pomoc nie jest potrzebna.

:klacz: :happy1:

Posted

bea_m napisał(a):

bea z laski swojej mozesz sie nie wtracac? ja znam Rut wiec bede sie wypowiadala na temat Rut

Twoja wypowiedz jest tutaj nie na miejscu..
nie znasz histori wiec co mozesz powiedziec? CHYBA NIC..

Posted

.....hmmmmmm czytam twoje wypowiedzi nie tylko na tym forum. Czytam, czytam czytam i uważam że mogę coś w tym temacie powiedzieć. Albo: masz dużą rzeszę znajomych ( wątki są różne, sprawy różne) a twoje problemy te same. Diana S masz problem ze zrozumieniem ludzi. Niby czytasz co oni piszą (moje posty też czytałaś) albo masz problem ze zrozumieniem tego co ludzie piszą ( mnie próbowałaś przetłumaczyć, a ja miałam na myśli coś innego). Więc bardzo Cię proszę żebyś mi nie zakazywała pisać. Sama się zastanów co piszesz. Zbyt dużo osób JUŻ obraziłaś na tym forum (nie wspomnę o innych forach).
Dian jeżeli potrzafisz pomagać zwierzętom to zrób to. Przestań napadać osoby pomagające naprawde. I bardzo Cię proszę. Nie pisz ludziom na Pw że chciałaś dobrze. Skończ grafomanie na forum!!!!

Posted

Zdjęcie pożegnalne Charcia z nowym państwem :multi: było zrobione, ale nie dostaliśmy autoryzacji na ujawnianie wizerunków nowych opiekunów psa.
A szkoda bo zdjęcie ładne.

Posted

haker11 napisał(a):
Bardzo się cieszę że psiak pomimo tak nie zdrowej atmosfery na wtku grzeje tyłeczek w ciepłym domku!:multi:

Wlasnie...

rowniez sie ciesze ze ma domek...
Jak to sie stalo ze Afgan znalazl tak szybko nowych wlascicieli, ewatonieja?

Posted

Diana S napisał(a):
Wlasnie...

rowniez sie ciesze ze ma domek...
Jak to sie stalo ze Afgan znalazl tak szybko nowych wlascicieli, ewatonieja?

Ci Państwo przyszlo dziś do schroniska w poszukiwaniu psa. Niedawno stracili sunie również ze schroniska (podobno była tak duża jak Afgan i nawet podobna w umaszczeniu). Ogólnie to juz ich trzeci psiak ze schronu. Byli świadomi wieku psa i jego stanu, ale nie przerażało ich to wcale. Było widać,że to psiarze ;) .
Zobaczyli Charcia i po rozmowie z P. Dyrektor wzięli psa do domu.
Teraz czekamy na obiecane przez nich zdjęcia.