Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Weszłam tu przypadkowo,ale bardzo sie zdenerwowałam czytając pierwsze posty.Ta baba powinna siebie dać uśpić:angryy::angryy: a psa zostawić gdzie jest,może ktoś by się mieszkaniem i pieskiem zaaopiekował.Może jak kiedyś będzie operowana np.z powodu woreczka żółciowego,to lekarz też się postara,aby dla jej dobra sie nie wybudziła:angryy::angryy:.
Pozostawię bez komentarza kim jest taki"człowiek"który tak postępuje z przyjacieliem po latach,ale też uważam,że lepiej by do schronu trafił,skoro nie ma tymczasu.W schronie przynajmniej będzie miał jakąś szansę na adopcję.
Trzymam kciuki za Tyfonka:-(:-(.

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero wrocilam do domu ale musialam zasiasc do kompa zeby napisac ta cudowna wiadomosc. Okolo godziny 19 zadzwonila do mnie DOrotka w glosie bylo slychac ze jest szczesliwa az jej glos drzal, mianowicie Tyfonek ma juz nowy domek, bedzie mieszkla w Warszawie u Pana ktory sie w nim zakochal, gdy ten smotnie siedzial na dzialce. Takze kochani Tyfonek uratowany i jest juz w nowym prawdziwym domu gdzie psiak to przyjaciel a nie zabawka. Zyj dlugo Tyfonku i obys juz nigdy nie musial cierpiec:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

carolinascotties napisał(a):
Betinko - HURA!!!!!!!!!!ALE SIE CIESZE!!!!TYFONKU I NOWY PRZYJACIELU TYFONKA - BADZCIE SZCZESLIWI I ZDROWI!!!!

Napewno teraz bedzie juz szczesliwy, przez ostatni miesiac strasznie cierpial w samotnosci ale teraz juz napewno same cudowne dni przed nim:multi:

Posted

Hallo!

Również jestem bardzo szczęśliwa,że Tyfonek znalazł nowy domek i dobrze,że we Warszawie.Przynajmniej Dorotka,tak jak mi mówiła będzie mogła Go odwiedzać:multi: .Szczęście,że ten Pan wypatrzył Tyfonka,pewnie miał strasznie smutne oczęta z tęsknoty za okrutną Panią.

Nie będę komentować podejścia tej okropnej baby,ponieważ musiałabym z nerwów rozwalić laptopa,a nie chcę tego robić:diabloti: :angryy:

P.S. Pozdrawiam wszystkich,a Tobie Dorotko dziękuję za dobre serduszko i za to,że nie pozwoliłaś skrzywdzić Tyfonka,a przy okazji współczuję takiej teściowej-nie bądż zła na mnie za ten tekst,ale jakbym mogła to:mad:

Całuski dla Tyfonka:loveu: