amelka0 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Weszłam tu przypadkowo,ale bardzo sie zdenerwowałam czytając pierwsze posty.Ta baba powinna siebie dać uśpić:angryy::angryy: a psa zostawić gdzie jest,może ktoś by się mieszkaniem i pieskiem zaaopiekował.Może jak kiedyś będzie operowana np.z powodu woreczka żółciowego,to lekarz też się postara,aby dla jej dobra sie nie wybudziła:angryy::angryy:. Pozostawię bez komentarza kim jest taki"człowiek"który tak postępuje z przyjacieliem po latach,ale też uważam,że lepiej by do schronu trafił,skoro nie ma tymczasu.W schronie przynajmniej będzie miał jakąś szansę na adopcję. Trzymam kciuki za Tyfonka:-(:-(. Quote
betinka24 Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Dopiero wrocilam do domu ale musialam zasiasc do kompa zeby napisac ta cudowna wiadomosc. Okolo godziny 19 zadzwonila do mnie DOrotka w glosie bylo slychac ze jest szczesliwa az jej glos drzal, mianowicie Tyfonek ma juz nowy domek, bedzie mieszkla w Warszawie u Pana ktory sie w nim zakochal, gdy ten smotnie siedzial na dzialce. Takze kochani Tyfonek uratowany i jest juz w nowym prawdziwym domu gdzie psiak to przyjaciel a nie zabawka. Zyj dlugo Tyfonku i obys juz nigdy nie musial cierpiec:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
paros Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Bądź szczęśliwy Tyfonku, masz swój dom i kochającego Pana :multi: :multi: Quote
betinka24 Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Tyfonek napewno jest juz szczesliwy Quote
carolinascotties Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Betinko - HURA!!!!!!!!!!ALE SIE CIESZE!!!!TYFONKU I NOWY PRZYJACIELU TYFONKA - BADZCIE SZCZESLIWI I ZDROWI!!!! Quote
betinka24 Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 carolinascotties napisał(a):Betinko - HURA!!!!!!!!!!ALE SIE CIESZE!!!!TYFONKU I NOWY PRZYJACIELU TYFONKA - BADZCIE SZCZESLIWI I ZDROWI!!!! Napewno teraz bedzie juz szczesliwy, przez ostatni miesiac strasznie cierpial w samotnosci ale teraz juz napewno same cudowne dni przed nim:multi: Quote
Agata-Poznań Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Hallo! Również jestem bardzo szczęśliwa,że Tyfonek znalazł nowy domek i dobrze,że we Warszawie.Przynajmniej Dorotka,tak jak mi mówiła będzie mogła Go odwiedzać:multi: .Szczęście,że ten Pan wypatrzył Tyfonka,pewnie miał strasznie smutne oczęta z tęsknoty za okrutną Panią. Nie będę komentować podejścia tej okropnej baby,ponieważ musiałabym z nerwów rozwalić laptopa,a nie chcę tego robić:diabloti: :angryy: P.S. Pozdrawiam wszystkich,a Tobie Dorotko dziękuję za dobre serduszko i za to,że nie pozwoliłaś skrzywdzić Tyfonka,a przy okazji współczuję takiej teściowej-nie bądż zła na mnie za ten tekst,ale jakbym mogła to:mad: Całuski dla Tyfonka:loveu: Quote
Recommended Posts