Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iczing napisał(a):
rozmawialam o Tyfonku z Dorota... on może pobyć na tej dzialce do końca miesiąca, najlepiej żeby domek staly się znalazl...jeżeli się nie znajdzie to mam dt
z uwagi na wiek psa wolalabym gdyby trafil tam gdzie spokojnie będzie mógl zostać dlatego jeszcze go nie zabralam
dlatego proszę, szukajcie !

betinka24 napisał(a):
Wiesci na temat Tyfonka sa fatalne. Tyfonek mieszka teraz sam w domu z ktorego jego wlasciecielka sie wyprowadzila sasiedzi go dokarmiaja i jakos sie nim zajmuja ale ogolnie pies jest caly czas sam :placz: moze zostac w tym mieszkaniu do konca sierpnia bo pozniej nowy wlasciciel bedzie robil remont mieszkania i pies musi zniknac z tej posesji. Poprostu nie wiadoomo co sie z nim stanie bo jego "kochana" Pani ktora mu zgotowala taki los ma to wszystko w powazaniu kiwa poprostu tylko glowa ze nie wie co sie stanie z nim. Prosiimy wszystkich o pomoc w jak najszybszym znalezieniu mu dom. Ten psiak musi strasznie cierpiec juz teraz w momencie kiedy siedzi sam w czterech scianach:placz:

co tu robić...? czas leci :(

Posted

carolinascotties napisał(a):
a co będzie - jak jego czas się skończy.... trzeba coś wykombinować.... :placz:

narazie wiem ze ta Pani chce go wrazie co uspic, ale mam nadzieje ze nie znajdzie takiego weterynarza. Tyfonik potrzebuje pilnie domku, nawettymczasowgo. Jego sytuacja jest naprawde drastyczna. On juz terazbardzo cierpi z samotnosci:-(