Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kto ma jakies pomysly, pies siedzi juz od miesiaca samotnie wiec napewno czuje ze jesty bardzo zle, raz dziennie ktos zagldal z sasiadow do niego na dzialke. A teraz ma zostac juz uspiony, bo 3 wrzesnia ta wspaniala jego Pani ma oddac klucze i musi pozbyc sie Tyfona

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

enia napisał(a):
A czy to jest zgodne z prawem ? uśpienie zdrowego psa? :shake:
schronisko to też jakieś wyjście......

To nie jest zgodne, ale co z tego jak ta kobieta juz kogos znalazla kto za kase to zrobie i pozbedzie sie ciala. Wlascicielka nawet przy tym nie bedzie

Posted

gamoń napisał(a):
O ile sprawa jest tak poważna jak piszesz podaje Ci telefon do p.Krystyny Sroczyńskiej z fundacji Emir .Moze uda Ci sie ja ubłagac aby przyjęła psiaka .Dla mnie jest chore aby zdrowego psa uspic .:shake:
Zadzwoń i próbuj uratowac psa.
601300726
O ile Ci sie nie uda to zadzwoń do p.Brzezińskiej Agnieszki z fundacji Psi Anioł -0226126297

Czytaj uważnie-i dzwoń

Posted

enia napisał(a):
A czy to jest zgodne z prawem ? uśpienie zdrowego psa? :shake:
schronisko to też jakieś wyjście......

schronisko to jakies wyjscie tylko na Paluchu jest kiepsko, podobno dorotka ta ktora szuka mu domu na gwalt rozmawial z jakas Agata chyba z dogfomani i ona polecila jej Poznan, ze tam sa giodziwe warunki dla tego psiaka, ze mozna nawet dac łapówke komus zeby sie nim napewno dobrze zajal!!!!

Posted

Przekazala numery Dorocie, zaraz bedzie pewnie tam dzwonila.ma mi dac znac czy cos udalo jej sie zalatwic. narazie udalo jej sie przekonac babe zeby sie chwilke wstrzymala z uspieniem Tyfona ze znajdzie cos na niego napewno

Posted

Dorotka dzwonila!!! wiec pod pierwszym numerem Pai ma juz tak przepelnione schronisko ze mowi ze nawet szpilki juz nie wciśnie, a drugii numer narazie nie odpowiada bedzie probowala dalej

Posted

tusinka22 napisał(a):
Trzymam mocne kciuki aby sie udało!!!!!

Musi sie cos udac, napewno jak cos jej sie uda zalatwic to da mi znac , ale wy tez jak mozecie to szukajcie czegos. Kazda pomoc jest potrzebna temu psiakowi

Posted

Plantacja napisał(a):
dlaczego ludziom tak ławto przychodzi decyzja o zabiciu zwierzęcia? :( Na pierwszą!

Dobrze ze sa jeszcze tacy ludzie jak dogomaniacy, na ktorych mozna polegac i ktorzy nie podejmuja takichdecyzji jak zabicie zdrowego psiaka

Posted

Betinko - napsialam Ci PW -

moim zdaniem - lepiej oddac psa do schronu - niz go usypiac - nei rozumiem, czemu nie ma takiej opcji? ja mam b. ograniczony dostep do sieci w tym tygodniu.,...

mysle, ze schron...to w tej sytuacji jedyne wyjscie.... :-(

Posted

[quote name='carolinascotties']Betinko - napsialam Ci PW -

moim zdaniem - lepiej oddac psa do schronu - niz go usypiac - nei rozumiem, czemu nie ma takiej opcji? ja mam b. ograniczony dostep do sieci w tym tygodniu.,...

mysle, ze schron...to w tej sytuacji jedyne wyjscie.... :-(
Chyba to jedyne wyjscie oddac go do schrony. biedny psiak:placz: chyba ze moze ktos go jeszcze zauway i da mu chociaz tymczas

Posted

ewajanka napisał(a):
I co z psiakiem?

Narazie zyje, Dorotka przekonala babke zeby nie usypiala psiny, najwyzej trafi do schroniska, boze jak ten psiak musi cierpiec on przeciez wszystko to czuje