Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

No niestety Baton musi jeszcze trochę poczekać :-(
Moi znajomi przywieźli w wekkend sobie psa od znajomych, którzy wyjeżdzają i nie mieli co z nim zrobić
Batonik strasznie im się spodobał i zastanawiają się czy nie mieć dwóch psów więc sprawa nie jesto do końca przesądzona :roll:

Posted

jest wysoki, ja mam 170 wzrostu i sięga mi ponad kolano do połowy uda - wiem, niewiele to mówi, ale nie wiem ile ma dokładnie wzrostu. Jak chcesz zadzwonie do schronu niech go zmierzą

Guest monia3a
Posted

Takie cudeńko, zamiast komuś radość dawać w domu siedzi tam bez sensu - ktoś traci nieświadomie tyle radości kiedy on czeka...

Pasuje allegro mu zrobić jeszcze, halbina miała jakiś tekst łzawy napisać i coś mi uciekła - musze jej zapytać.
Beciu z tego co pamiętam, Ula zaproponowała wystawić Batona na allegro?

Posted

monia3a zaczęłam korzystać z linków które mi podałaś - idzie pomału do przodu :), raz lepiej raz gorzej ale idzie jakoś :)
Wiem napewno - jeden wieczór to za mało :)

Posted

Batoniku dałam ogłoszenia w kilku miejscach i cisza. Ma ktoś z Was wenę twórczą, tekst napisać dla Batona trzeba. Zaraz sama spróbuje, najwyżej cos od siebie dodacie i wyjdzie pięknie :)

Posted

dotyk ciepłych dłoni i tłamszenie ucha - nie dla mnie ...
zwariowana zabawa, szept - jak dobrze, że jesteś - nie dla mnie ...

mój mokry nos, moja troska - nie dla Ciebie ...
miłość w moich oczach, dzeielnie trosk i szczęscia - nie dla Ciebie ...

Dlaczego mnie nie chcesz skoro potrafię słuchać kiedy nikt nie słucha i milczę kiedy wszyscy mówią za dużo ... kim jesteś i jakie jest Twoje imie ? Dlaczego pozwalasz mi tu być kolejny dzień? miesiąc? rok?

moje życie? - ponoć isteniejemy kiedy jesteśmy potrzebni, możemy kochać, dajemy śmiech i ktoś nas wspomina. Ja jestem tylko numerem, któremu trzeba dać jeść a najlepiej gdyby nie było - bo kto weźmie kalekę ???

Kolejny zachwyt ludzkich oczu, wstaje - dlaczego wszyscy tak szybko odchodzą ?

W imieniu Batona proszę nie odchodź, to wyjątkowy pies którego zabija smutek i rezygnacja.

poprawiajcie i dopisujcie co chcecie - ja nie jestem zbyt mocna w takich sprawach

Posted

Albiemu - jaki piękny, wzruszający tekst!:placz: O Jezu, aż mi łzy pociekły... A Baton jest taki sliczny... To białe serduszko na jego czółku mnie urzekło... Kto da mu domek?:(

Posted

Lemonada mam nadzieje, że tak jak Tobie zrobiło się szkoda Batona tak wśród allegrowiczów znajdzie się jego właściciel, który zrozumie jego sytaucje. Napewno trzeba dopisać jeszcze, gdzie jest, ile ma lat itd. to już nie problem, chodziło mi tylko o to by czymś przykuć uwagę. Kolory jakieś pasuje dodać, wytłuścić tekst. I takl jak napisałam wcześniej dodawajcie coś od siebie.